ma odoh da kuntam, pa na Zlatibor ujutru ako da bog....a ova sranja cu valjda uspeti nekako da reshim...j*bem li ga...
Pozdrav svima!
Traganje za ekstazom
Moderator: sanela
Re: Traganje za ekstazom
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
- PROČITAJ ME
Braca, samo se ti isplači, i slobodno plači bez imalo srama, bude lakše vjeruj mi..... meni nema dana da ne otplačem po jednu turu, moraš nekako svakakve nebuloze koje su ti se nakupile vremenom izbaciti..... nekako se mora..... svak to radi na neki svoj način, ali mislim da većina nas često zaplače...... barem mislim tako...... mnogo pozzzz i nemoj se osjećati bijedno volim te i ja.......

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Mozak koji je do juce mislio samo na jedno sada radi 100 na sat.....postavljam pitanja,dajem odgovore...pokusavam da se setim.....pokusavam da pogledam u buducnost...to sto ovako kenjam ups......stvarno mi je hejsel u glavi...bolje da napisem da slucajno ne za boravim kako mi je bilo...na kraju ipak pozitivno.he poz. 

Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
ne trzi odgovore na pitana na koja ne mozes odgovoriti,samo mucis sebe..pusti da vrijeme to uradi za tebe.ljubim te i drzi se!
PER ASPERA AD ASTRA...
dobro je to zapisati,zato i ja pisem svasta,da vidim koliko idem napred,ili nazad
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Ma bebo u pravu si,trudim se da sto manje razmisljam,ali da se ne lazemo....nije se lako snaci u ovoj praznini i ludilu....bitno je da znam da gore ne moze biti i guracu napred svom snagom do prvog stepenika slobode....naj vise na svetu bih voleo da se popnem na vrh kule jednog lepog dana pa da krenem da citam sve ovo.....

E bas te...
brate javit ces ti nama sa kule
samo naprijed, svaki put kad stanes to je korak nazad! nedaj se 

BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...