Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Brate moj koliko ce nam biti tesko isto toliko moze biti i lako,sve je u glavi to i sam znas.Zato dogovor sa samim sobom, pozitiva i sve ce biti u redu.Vala stvarno je bilo dosta sranja.Guraj prijatelju i znaj da nisi jedini kome se sve to desava.POZ :smt041
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
au matori...jedva cekam sutra da pocnem sa blokatorima i jednu brigu manje da imam...znash i sam...
Modesty, ako ako...samo uzivaj i zezaj se...moze to i na normalne nachine zar ne? kiss!
Prvi put pijem blok evo vec tri dana.Ne bi mi verovao da nemam potrebu ni za cim,cak mi se ni ne duva.Pre mi je bilo mnogo lose u ovakvom stanju bez duvke.Mozda je to trenutno,ali u svakom slucaju blok je prava stvar.
xexexe! i ja brate skidam mrak po prvi put, sto se tice blokatora...videcemo sutra...
a jesi li ti samostalno pocheo skidanje, lechenje ili se lechish kod struchne osobe? pitam te to iz prostog razloga sto kad se lechish kod DR. mnogo znachi...ali mnogo...i iz mnogo razloga...
Ja ti zelim srecu da uspesh i ukoliko to samostalno radish, ali iz sadashnjeg isqstva ti kazem da ti DR. moze pomoci puno vishe...jer sam i sam xxx puta pokusavao samostalno da reshim problem, ali nazalost bezuspeshno...Mada ako si se bash zainatio (kao i ja), onda verujem u tebe i podrzavam u svakom sluchaju!
Sam na svoju ruku po stoti put,ali ovaj put sa blokom.Vec u petak idem kod odlicnog psihica,preporucio mi ga je ortak koji je sve ovo prosao,kaze da ga je iscupao samo tako.Nikada pre mi nije padalo napamet tako nesto, ja kod psihica eee.Valjda,ma sigurno ce biti sve OK.
pa to sto i sam kazes "po 100ti put", zato sam ti i rekao da ipak potrazis neku struchnu pomoc...i odlichno je sto si to vec preduzeo, videces koliko ce ti tek tada biti lakshe sve...ja bar ne mogu da verujem koliko meni znachi pomoc i podrshka doktorke kod koje se lechim...a isto sam mislio: "ja kod psyhica?? ma kakvi!"
hehe ja isto... a kad ono doktor mi je postao više od frenda... dobro je imat još jedan kut gledišta na problem a ne samo svoj izobličeni kut... pozdrav i držie se... n.
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...