VODOLIJA.....svašta-nešto :)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

netko

Re: VODOLIJA.....svašta-nešto :)

Post by netko »

Pridruzuje se jos jedna Vodolijica.. :D

Zena Vodolija je zanimljiva, nekonvencionalna i nesputana. nema predrasuda i deluje jasno i odmah, na prvu loptu. Vrlo je hrabra i odvazna kada se u drustvu treba izboriti za sebe ili za nekog njenog. U mladim danima je neobuzdana i neposlusna i zeli samo ono sto nju zanima. Voli da skrece paznju na sebe, a najomiljenije sredstvo za postizanje tog cilja je teatralno i skandalozno ponasanje, na drumu i u porodicnom domu. Zakoni i norme su napravljeni samo da bi ih ona krsila. Nece dopustiti sebi da ceka u redu sa ostalim smrtnicima kada vec moze da zamoli svog uticajnog prijatelja da sredi stvar. Ponekad ce i ona uciniti uslugu, cak prva ponuditi pomoc. Ne podnosi monotoniju i rutinu, pa se svim silama trudi da uradi nesto novo i drugacije. Uvek hoce prva nesto da proba jer je to uzbuduje, a kasnije sa uzivanjem prica o svom iskustvu.
Ona nije bas prava zavodnica, jer ce muskarcu koji joj se svidi prici prva i otvoreno mu to reci. Neki muskarci se malo iznenade i u prvi mah pomisle da se na njih namerila laka zenska, ali kad ih ona ekspresno eliminise - shvate da su se prevarili. Originalnom odecom i spontanim koketiranjem cesto privuku muskarca a da toga nisu ni svesne.
Zene Vodolije ne vole agresivne i naprasite muskarce. One vole veze u kojima ce se osecati slobodno i gde ce ravnopravno s partnerom sudelovati u svemu. Tolerantne su i ne traze ono za sta i same znaju da ne mogu dobiti. Ali, kada im partner dosadi, brzo ce naci nekoga s kim ce moci da nastavi u istom ritmu. Od partnera ce ocekivati da im progleda kroz prste kad vec nije mogao s njom da ide ukorak.
Zena Vodolija podseca na vetar koji Vas je podigao sa zemlje, spustio na istu i - nestao. Nikad nije izvesno sta Vas s njom moze snaci a njeni predlozi su originalni do granica izdrzljivosti. Ako su Vasa shvatanja o odnosima medu polovima konzervativna ne upustajte se u vezu s njom. Ona energiju crpe iz sveta oko sebe i nije joj potrebna Vaza emotivna podrzka vec partner koji je kreativan i pun razumevanja. Ekscentricna je u pravom smislu te reci jer voli da eksperimentize sa svojim izgledom i nacinom zivota. Seks joj je veoma znacajan, na tom polju je dominantna i tesko ju je fascinirati.
Kada se istrosi veza sa Vodolijama prerasta u prijateljstvo. Oni ne vide razlog za potpuni prekid kontakta a jos manje za ruzne reci. Cesto mozete imati utisak da ste jos u vezi iako je Vodolija vec davno promenila kurs i otplovila. Ne poznaju rec neverstvo - oni smatraju svojim pravom da vode ljubav sa nekim ko im se dopadne i ne vide kakve to veze ima sa prevarom. Ista pravila ne vaze i za Vas.
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
dete svemira

Post by dete svemira »

I ti!!!!!!!!!!!!?

ZIVOTE!
Misli koje misliš
su život koji živiš.
zvrky

Post by zvrky »

Ne poznaju rec neverstvo - oni smatraju svojim pravom da vode ljubav sa nekim ko im se dopadne i ne vide kakve to veze ima sa prevarom. Ista pravila ne vaze i za Vas.
:-D Ne mogu za sve da vaze ista pravila jbg :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dete svemira

Post by dete svemira »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :snakeman:
Misli koje misliš
su život koji živiš.
cokapeace

Post by cokapeace »

Heeee...pogadjaju bre u ovim horoskopimaaaaaa :wink: :D
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
dete svemira

Post by dete svemira »

ovo je jedna od retkih prilika da ja u svom horoskopu vidim sebe u vise od 10 recenica....
A potrefili su......zivote...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
netko

Post by netko »

mene opisuje totalno od pocetka do kraja.. taman dobro dode ovaj tekst kad me dodju pitanja tipa: opisi se:: heee :D
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
zvrky

Post by zvrky »

E super ideja ovo odstampamo u vise primeraka i nosimo po dzepovima pa kad te neko pita samo izvuces papirce hahahahahhahaha
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
narko

Post by narko »

strah me od tolkih vodolija na ovom forumu... brrrrr... :shock:
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
cokapeace

Post by cokapeace »

Daj..ne foliraj se...ludjeg znaka od našeg nema :wink: :lol: ....a fatalne smo samo za sebe,ne i za druge :wink: 8)
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Post Reply