Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

dete svemira

Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Post by dete svemira »

Sad sam procitala pricu.
potrebna su mi neka objasnjenja:
1.na koju foru si posle 4 dana zikre imao snage da kucas onoliki text?
2.Da ona doktorka nije normalna,to smo svi zakljucili
3.Na osnovu cega mozete coveku predlagati lekove,kad ni jedan organizam nije jednak...Sanela je jednom pricala o tome...
4.Da li ti imas svoju licnost,ili hoces pacenicki narkomanski zivot?
5.KARANTIN?Kako mozete coveka stavljati u kucni pritvor?Prvom prilikom kad bude izasao napolje ce se uraditi.
Odlazak u komunu,manastir,njegova odluka da sedi u sobi je ono sto on hoce,a ne da ga neko drugi zatvori protiv svoje volje...
6.LJUDI!ZVUCITE KAO ONI LUDI PSIHOLOZI KOJI SU O HORSU I GUDRI UCILI IZ KNJIGA!
Misli koje misliš
su život koji živiš.
hellfire

Post by hellfire »

dete svemira wrote:Sad sam procitala pricu.
potrebna su mi neka objasnjenja:
1.na koju foru si posle 4 dana zikre imao snage da kucas onoliki text?
2.Da ona doktorka nije normalna,to smo svi zakljucili
3.Na osnovu cega mozete coveku predlagati lekove,kad ni jedan organizam nije jednak...Sanela je jednom pricala o tome...
4.Da li ti imas svoju licnost,ili hoces pacenicki narkomanski zivot?
5.KARANTIN?Kako mozete coveka stavljati u kucni pritvor?Prvom prilikom kad bude izasao napolje ce se uraditi.
Odlazak u komunu,manastir,njegova odluka da sedi u sobi je ono sto on hoce,a ne da ga neko drugi zatvori protiv svoje volje...
6.LJUDI!ZVUCITE KAO ONI LUDI PSIHOLOZI KOJI SU O HORSU I GUDRI UCILI IZ KNJIGA!
...

Nemoj me pogresno razumeti ali ne mogu svakome ponaosob objasnjavati neke stvari iznova i iznova...
Pitanja koja se ticu mene...na njih odgovore mozes naci ako pazljivo procitas sve moje postove..
1. jbg...4 dana..zasto te to cudi toliko? (to ja moram tebe pitati) pa sama si rekla da je svaciji organizam razlicit (eto ti objasnjenja)
2. Zasto pitas da li imam svoju licnost? kako si me ti dozivela kad me pitas to?
3. Zasto mislis da cu se prvi put kad izadjem uraditi...gresis, sinoc sam izlazio pa nishta (boleo me qrac da se uradim) jel vi ljudi shvatate da ja ne zelim vishe da se drogiram!!!???
To su pitanja koja se ticu bash mene i eto odgovora...ne znam da li ti se svidjaju ali nisam na ovom forumu da bih nekoga lagao, pricao bajke...dosao sam ovde po (nadam se) pametne savete a ne osudjivanje...izvini ali neka od tvojih pitanja su me navela da to pomislim...opet kazem, nemoj me skapirati pogresno, tacnije pogreshnije nego sto vec jesi koliko vidim...
Ispravi me ako gresim..ali izgleda mi tako sudeci po pitanjima upucenim meni...a i drugima..
Jedino smatram da si u pravu u vezi komune...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
saša-ex

Post by saša-ex »

Vidi prijatelju, krenuo si sa lecenjem i to je ono sto je najbitnije, zelim ti da uspes.
Sto se tice komune, ne znam zasto je mnogi(pa i ti) dozivljavaju kao "poslednje" resenje. Pa to je samo jos jedan nacin lecenja, tu dolaze i ljudi koji nikad nisu bili na heroinu ili koji su na samom pocetku drogiranja. Ljudi su ti ovde preporucili komunu kao resenje iz najbolje namere, uostalom ovo sadasnje lecenje nisi ni poceo a vec si napravio recidiv(pivo).Razmisli malo o svemu i guraj napred.
Sto se tice Rusije, jedna od najskupljih ispala sto se tice narkomanije...
SAMO CEO ŽIVOT...
rajouno

Post by rajouno »

meni je padala komuna na pamet u trenucima ochaja,na pochetku...ali wjeruj mi uz dobrog terapeuta,twoju wolju i trud...swe moze biti ok,samo ako ti odluchish..nikakwa zatwaranja(dzabe su mene u pochetku zatwarali,znaju ljudi sa foruma ,swaki put kad bih se dohwatila kwake..odmah je nastalo sra*e..nebitno shto nije hors..)dok ja nisam doshla sebi,i shwatila da stwarno ne zelim tim putem,nishta nije pomagalo...ewo sad ce godina kako sam chista,nisam u nikakwom karantinu-ali wdim ziwot koji je sushta suprotnost onome prije...rad,i samo rad...ali,ako osjetish da se kolebash ikad..prawac u komunu...samo guraj naprijed,ziwot je lijep :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
selma

Post by selma »

Ljudi moji,ne razumijem zbog cega je komuna nesto vau!!! i zbog cega je ona u"krajnjem slucaju"...znaci trebas se ,ono,. dobro"dokusurit" da bi otisao u komunu.Uopste nije toliko tesko...samo sto se tebi cini u tom momentu kao nesto...ko zna sta...Ima ljudi koji dodju u komunu ,a nisu se cestito ni poceli gudrat...i nijenikakav "isposnicki zivot" da sada ne mozes nista...ne daju ti,ako ti nesto ne daju...zato ,jer je za tebe bolje tako...ali stvarno tamo mozes naci ljude koji te bas razumiju i koji su prolazili stvari kao i ti i gore...dok ne odes, ne mozes ni znati kako je ,jer ne znas...Za druge komune ne znam,ja pricam o Retu ,jer sam tu bila...
:smt041
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
dete svemira

Post by dete svemira »

drzim ti fige!

Jacina...to je jedina misao koju trebas da imas u glavi!

Drago mi je.Meni se netrebas pravdati...

Veliki poz. od mene

ps.hvala na objasnjenjima
Misli koje misliš
su život koji živiš.
narko

Post by narko »

samo snaga, želja i dobar plan... drž se hell... bit će onako kako ti budeš htio... pozdrav n.
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
Boban

Post by Boban »

Sta je ovo neko glasanje za i protiv komune?Trebali bi prvo poznavati momka da mu kazete da snaga volje je jedino sto mu treba nismo svi toliko jaki kao neki.Niko tebe hellfire ne tera u komunu, nego tamo i sa "snagom volje"mozes na miru daleko od svadja galame tuca u kuci odluciti sta dalje u zivotu.Predrasude o komunama ostavite za sebe.Nisu vojska,zatvor,sekta nego mesto gde je coveku omoguceno da se pripremi i odrzi borbu sa samim sobom pri tom bez tabletica laznog samopouzdanja po meni je jaci onaj ko se suprotstavi sebi sa cistom svesti nego onaj koji nastavlja da laze sebe na druge nacine.Brate na tebi je hellfire.Nisam ovde da bih te vrbovao nego da ti od srca preporucim ono sto je meni pomoglo.pozz i drzi se :D
hellfire

Post by hellfire »

Ufffff koliko postova ste otkucali od mog poslednjeg posta...
Ljudi, ja ne smunjam ni jednog trena da mi neko od vas govori nesto iz neke loshe namere..kontam da mi svi zelite da se ostavim gudre za sva vremena...
ali razumite i vi mene da ja zelim to isto...ali stvarno..
I ne pravim ja neku frku oko komune u nekom tamo ruznom smislu i kao "poslednu nadu"..samo kazem da ne smatram da mi je to potrebno da bih se oporavio...onog trena kada budem pomislio da bih "ipak" mogao otici...to cu i uraditi momentalno...ali za sada ne vidim potrebu jer sam sasvim OK!
Danas tj. jutros sam dao mokracu i krv na analizu...uzeo rezultate oko 14h popodne i sudeci prema rezultatima onako laichki, reklo bi se da mi je organizam u redu...josh mi ostaje da odem kod interniste sutra iz predostroznosti zbog onog problema koji mi se javio sa disanjem i srcem,a i to mi je trajalo 2 dana i sada sam ok sto se toga tice...ali opet bolje da proverim da budem nacisto sa tim )
od sledece sedmice mi doktorka uvodi blokatore, i guram dalje...meni samom je tesko da poverujem ali iako je tesko, pokusajte da mi poverujete da nijednom za ovih skoro 15 dana od kako sam cist nisam imao frku i zelju da se uradim...obecao sam nesto sebi i zacrtao i kao sto sam i rekao "guram dalje" sa zivotom bez gudre!
Iskreno...hvala vam na brizi i naj zeljama...ali ako su neki "poklekli" to ne znaci da cu i ja ili neko drugi...neko je vec rekao nesto slicno " svi smo mi razliciti i fizicki i mentalno(psihicki)" zajednicko nam je svima iskustvo sa heroinom ali ne i zivot bez heroina...neko moze neko ne, neko je izdrzao a neko nije...ja licno sam sebi rekao da hocu zivot bez toga i dajem sve od sebe da tako bude...
Saljem veliki pozdrav svima i pokazite malo vishe vere, ne samo u mene vec i u druge ljude!!! nemojte da se zbog pojedinih sugestija osecam kao da nema sanse da uspem i kao da je svaka nada umrla...jer nije, NE DAM SE BREEEEE!!! i "."
Sve vas voli i pozdravlja hellfire...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
rajouno

Post by rajouno »

nada poslednja umire...narawno da wjerujemo u tebe,nisu swi ljudi isti...neko iznenadi poxitiwno,neko razochara...do tad ja wjerujem...i drzim ti fige,i okupiraj misli nekim radom ..bilo kakwim...ne tapshem te po ramenu,wec pricham onako kako razmishljam...
PER ASPERA AD ASTRA...
Post Reply