Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
Boban

Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Post by Boban »

Naravno razumem te ali tvoje psihicko stanje moze da bude mnogo ublazeno redovnim zivotom radnim aktivnostima ti kao da nemas volju da se malo trgnes rechi mogu pomoci ,ali malo. Neznam ali ja ti nebih preporucio nikakve lekove nego tu terapiju koju pijes polako da spustas i da krenes u ozbiljnu borbu da se odreknes zauvek tog zla nazalost bez borbe sa samim sobom bez icega nema pobede.Baci hemiju.pozz. :D
Modesty

Post by Modesty »

NAPISALA SAM TI JA KOJI JE JEAN OD NAJBOLJIH DANAŠNJIH ANTIDEPRESIVA U NEKOM OD RANIJIH POSTOVA,KAD JE BILA RIJEČ O TERAPIJI...NEDA MI SE SAD USTAJAT DA VIDIM TAČNO KAKO SE ZOVE
lizard

Post by lizard »

Hellfire sta rece teta doktorka? Jeli podebljala ili smanjila terapiju.
Ja sam preguro bez svih tih antidepresiva i ostalih zajebancija. Priznajem sad! Da mi je greska bila sto sam isao kroz skidanje sam. Bez strucne pomoci, dobro cika google je biu tu. Zna mu i on nesto. Tako se poklopilo, napravio svoju komunu otvorenog tipa. Fakat sam i sad protiv tih antidepresiva -moj zivot-moje misljenje! Znam da bi me popravili trenutno, sta poslje? Ebo hemiske terapije, nego da podvucem paralele skidanja sa heroina i cigareta. Neku noc mi prijatelj zaglavi u bolnci, i ,dok sam isao do njega prvo sam stao na trafiku pa produzio dalje. Stresna situacija? Isto sam radio i kad mi je stari zavrsio u bolnici a ja bio u pocetnoj fazi apstinencije, prvo diler – pa onda dalje. Mal nisam jutros ubio konobara radi case vode, neide kafa bez cigareta :oops: Toliko sam se iznerviro da sam izasao iz objekta i kreno kuci-sa pola puta se kreno vracat da mu ebem sve po spisku. Ma ne nisam bio nervozan.
Citao sam dugo postove na forumu i doso do zakljucka da vise-manje postoje nepisana pravila ponasanja u apstineciji. Rad, rad i samo rad!!! Mnogi kazu da im vise nedostaje varijantisanje i odlazak na shemu, nego sama gudra. I upravu su, varijantisanje te odrzava zivim. Tako i ja primjeni to pravilo izlaska iz depre –varijantisanje. Skoro sam zatvorio fin.konstrukciju kupatila. Hiltovka je podmazana i ceka samo da je neko uzme u ruke. :axe: Haha – pravila se moraju postovat, drzati se kucnog reda i dobro paziti gdje sa sutom – opsani su mali zeleni :-D
Nesta kontam mnogo mi fali trava. Fakat mi fali! Par dimova bi sve promjenilo  Ne! Izdrzacu! Poslusacu teta Stanku! Mjera me nikad nije isla. Sjecam se da je odlicna supstitucija za nikotin. Kontacu i dalje... ako koga u medjuvremenu ne ubijem - bice uspjeh :D
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
hellfire

Post by hellfire »

Pozdrav gushtery!
Kod teta doktorke se ide danas u 14h pa cu znati onda sta dalje...ali u svakom slucaju cete biti obavesteni..
Ma i ja brate ne volim tablete bilo kakvog tipa...to sam i u ranijim postovima naveo..ali kazem..Zent mi je da ce mi bez antidepresiva biti jebeno neko vreme da izguram bez njh...i bez ovog mog navlacenja, skidanja i zikre, ja sam jako nervozan lik i lako prsnem za gluposti pogotovo od kako sam se poceo drogirati (to me je najvise promenilo u tom smislu) a o navlaci da ne govorim tako da sam iz tog razloga u zentu da ne puknem kao sto se desavalo...da ne pronervozim bez veze i da se ne sjebem...ja to nikako ne zelim ali i sam znas da si sigurno ponekad popustao pod pritiskom...E zato ja zelim te antidepre samo radi prevencije onih "down" dana (neko vreme) jer tek sam prosao zikru i fizicki sam ok ali psiha (ne toliko sto se tice dopa) me ubija...
opet kazem...nikada nisam gotivio tablete, ali kad ovo govorim za antidepre onda znaj koliko ima sati...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
hellfire

Post by hellfire »

Evo sad je vec 15:30 a ja josh nisam otisao na kontrolu...matorci mi u frci nekoj na poslu pa ih cekam dok stignu a trebalo bi svakog casa..
Popizdeh ceo dan nesto oko svega zivog...a kao slag na tortu malopre se potuchem (ali bash potucem) sa burazerom...
Ispizdeo me je samo tako (i to dok sam na sedativima bio) do te mere da mi je bilo doslo da ga zadavim bukvalno...govno jedno malo i pokvareno..
Jebote...trudim se da prema njemu budem maximalno dobar brat i da ga savetujem da nikako ne pravi greske koje sam ja vac napravio i zbog kojih nema dana da se ne pokajem..da razgovaram sa njim kao brat sa bratom...ali nema sanse...taj gura svoj fazon...GRRRRRRR!! Ponekad stvarno pomislim da je zao kad vidim kako se ponasa i sta radi...Shaku sedativa da popijem taj mali indijanac bi me iznervirao zestoko...uvek!
Maximalno gledam da se ne svadjam sa njim a kamoli da ga udarim ali taj me izaziva namerno ljudi..i to svaki dan...bukvalno me chika i izaziva da puknem...Ne mozete da zamislite to ponasanje...i taj medjusobni odnos i netrpeljivost koju iskljucivo i samo on stvara! Jer vidi da mu necu nista i onda ide do krajnje granice moje trpeljivosti...JA TO VAMA NE MOGU DA OBJASNIM!
A na sve probleme koje sam navukao sebi josh mi samo fali on da mi dira po zivcima...i to svesno!
Majke mi...evo 7. dan kako sam cist, danas kontrola kod doktorke...poceo sam konacno normalno da jedem(donekle i da spavam ok), da vezbam pomalo...ali po prvi put za ovih 7 dana mi je stvarno doslo da uzmem jebeni dop i nek ide bre sve vishe u pizdu materinu...da potonem u zaborav, da ugusim emocije pa dokle doguram - doguram...da se ne nerviram vishe jer pukoh skroz bre!
hellfire

Post by hellfire »

Sto se tice posta za lizard-a
To sam jos danas otkucao ali nisam imao vremena da posaljem pa sam stavio u drafts...
Heh...u medjuvremenu se svasta izdesavalo..kao sto se moze primetiti...
otishao sam............
miratesman

Post by miratesman »

Ne pravi gluposti,smiri se i sacekaj roditwljw.Skoncentrisi se na to da moras krajnje biti iskren sa doktorom.
Kada si vec pregurao najgore ne odustaj ni slucajno.Nemoj da me razocaras,verujem u tebe.
Pozdrav zaabrinuta miratesman
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
hellfire

Post by hellfire »

ma ok je sve sad,smirio sam se...sto se tice buraza. palo je pomirenje.. :? ...samo se pitam do kada ce to primirje trajati...???..ma nebitno...

Sto se tice kontrole kod doktorke danas...
Kaze ovako...Po recima doktorke ona je zadovoljna(koliko moze biti) mojim napretkom...cim me je videla kada sam usao u ordinaciju,zena se zapanjila a njen komentar je bio da sam sudeci po izgledu fino napredovao proteklih dana...dala mi je uput za laboratoriju da uradim nekih 12 analiza...zatim da odem za rezultatima kod interniste na EKG zbog onih problema sa chukom i disanjem (iz predostroznosti) da se vidi sta je...i za nekih 7 do 10 dana sledi prvi blokator (NALOREX), jedino mi je napomenula u vezi blokatora da cu ga teze naci ovde kod mene po apotekama u gradu, pa u slucaju da ga ne nadjem, da se iscimam za BG u apoteku (Francuska ulica)...kaze da ga tu ima sigurno! Videcemo..
Za dalju terapiju mi je rekla da prekinem sa rivotrilom a da pocnem da uzimam ksalol 0.25mg 3xdnevno i miansan uvece i to je to sto se tice medikamenata tj. terapije...i da...strogi karantin se nastavlja dok ne dobijem blokator...tako teta doktorka rekla i tako ce biti...jbg!

miratesman ----> nemoj da brines,ne zelim sebe razocarati a kamoli druge...
Boban

Post by Boban »

Samo napred momcino i drzi se terapije nemoj sam povecavati sa ksalola se nije lako skinuti,priznajem i ja sam se danas malo smorio posle onog tvog posta .Vec si napravio korak keep fighting!!! :D
hellfire

Post by hellfire »

ma sjebo sam se malopre skroz...
kao sto sam naveo...sutra radim laboratorijske analize i test.....a kao poslednja majmuncina popijem jedno pivo BECKS od 0,33 ml sa kumicem...
i sad nemam pojma sta da radim...koliko ce to da utice na rezultate laboratorije sutra (zbog urina)...
E dan mi je bash extra, od pocetka pa do kraja...ali extra do mojega!
Sve lepse od lepseg ljudi...
Dajte recite jesam li se sjebo ovim shugavim pivom i u kojoj meri moze neg. da utice na rezultate analize? Sta mi je to trebalo bash veceras?????????????
Ako iko zna nek govori...da bih znao da li da eskiviram odlazak pa da odem prekosutra....
JOJ KOJA SAM JA BUDALA JBTEEEE
Post Reply