Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
hellfire

Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Post by hellfire »

Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako? to je pitanje koje sebi postavljam svaki dan. Inace sam se javljao za pomoc i savete u vezi Bajine Baste,ali od toga nista jer je cela ta kombinacija pukla kao sto sam napisao u drugoj temi. Otisao sam na kraju kod neuropsihijatra i dobio u sustini ku++c!
Doktorka mi je dala Rivotrile,Miansane i diklofen zbog bolova,kao da bi mi od njega prestali bolovi,al malo sutra!...a ni rivosi ni miansani jedva da obavljaju funkciju a matori me smorise da ne uzimam jacu dozu, i uglavnom sam fucked up. I to sve zato sto moja doktorka ne leci narkomane trodonima i metadonom iz,kako ona kaze razloga sto oni samo odrzavaju,tj. zikra mi je neminovna u svakom slucaju...sto je verovatno i u pravu.
Na takoreci suvo se skidam i vec mi je 4. dan i mogu reci da je bolje ali i dalje zaebano naravno,ali najvishe me ubija ova kucna tj. sobna monotonija. jeste da bih i sada rado uzeo bar neki teric iz svima poznatog razloga s obzirom na situaciju ali jebes ga borim se stvarno...da je i fudbal ili basket u pitanju meni je bitno samo da izadjem malo da se izduvan, izmorim ko stoka i da onda zabodem krevet...poludeh ovako zatocen u kuci. Nista ne radim po ceo dan i onda kao sto mozete da pretpostavite, razmisljam o jebenom horsu, akcijama i zezanju...toliko o tome, uglavnom!
Nego, u ponedeljak imam kontrolu kod doktorke, test, itd...pa cu onda saznati sta me dalje ceka...uglavnom do tada sam u strogom karantinu!
E sad, moze li mi neko iskusniji po ovom pitanju reci sta dalje? Na koji nacin da izbegnem ono od cega bezim?...sve u glavi mi je razbijeno u param parchad...totalna konfuzija...A najvise me plasi da cu kad izadjem napolje prvo pojuriti neku kombinaciju iako to sad kad razmisljam ne zelim, ali taj mali rovac moze da napravi svasta,znate i sami...
Ko je sa ovog foruma prosao na ovakav nacin kao ja, a verujem da vas ima...nek da bilo kakav savet koji vredi poslusati...Kako da izbegnem nevolju, u pravom smislu reci...
Toliko zasad,obavestavacu vas o daljem progresu...Unapred TNX! i pozdrav svimaaaaa!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
davor

Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Post by davor »

Sta bi covjece ?Jesi li jos u kuci ili si izasao napolje?
hellfire wrote:Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako? to je pitanje koje sebi postavljam svaki dan. Inace sam se javljao za pomoc i savete u vezi Bajine Baste,ali od toga nista jer je cela ta kombinacija pukla kao sto sam napisao u drugoj temi. Otisao sam na kraju kod neuropsihijatra i dobio u sustini ku++c!
Doktorka mi je dala Rivotrile,Miansane i diklofen zbog bolova,kao da bi mi od njega prestali bolovi,al malo sutra!...a ni rivosi ni miansani jedva da obavljaju funkciju a matori me smorise da ne uzimam jacu dozu, i uglavnom sam fucked up. I to sve zato sto moja doktorka ne leci narkomane trodonima i metadonom iz,kako ona kaze razloga sto oni samo odrzavaju,tj. zikra mi je neminovna u svakom slucaju...sto je verovatno i u pravu.
Na takoreci suvo se skidam i vec mi je 4. dan i mogu reci da je bolje ali i dalje zaebano naravno,ali najvishe me ubija ova kucna tj. sobna monotonija. jeste da bih i sada rado uzeo bar neki teric iz svima poznatog razloga s obzirom na situaciju ali jebes ga borim se stvarno...da je i fudbal ili basket u pitanju meni je bitno samo da izadjem malo da se izduvan, izmorim ko stoka i da onda zabodem krevet...poludeh ovako zatocen u kuci. Nista ne radim po ceo dan i onda kao sto mozete da pretpostavite, razmisljam o jebenom horsu, akcijama i zezanju...toliko o tome, uglavnom!
Nego, u ponedeljak imam kontrolu kod doktorke, test, itd...pa cu onda saznati sta me dalje ceka...uglavnom do tada sam u strogom karantinu!
E sad, moze li mi neko iskusniji po ovom pitanju reci sta dalje? Na koji nacin da izbegnem ono od cega bezim?...sve u glavi mi je razbijeno u param parchad...totalna konfuzija...A najvise me plasi da cu kad izadjem napolje prvo pojuriti neku kombinaciju iako to sad kad razmisljam ne zelim, ali taj mali rovac moze da napravi svasta,znate i sami...
Ko je sa ovog foruma prosao na ovakav nacin kao ja, a verujem da vas ima...nek da bilo kakav savet koji vredi poslusati...Kako da izbegnem nevolju, u pravom smislu reci...
Toliko zasad,obavestavacu vas o daljem progresu...Unapred TNX! i pozdrav svimaaaaa!
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
hellfire

Post by hellfire »

ha ha ha !!! pa kod kuce sam...naravno...a gde bih bio jbte :D
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Boban

Post by Boban »

Brate da li si razmisljao o nekoj komuni.Tamo otprilike imas neku izolaciju od sveta kojeg susreces svaki dan,telefona,prijatelja i nade da ces uraditi kombinaciju.Lakse ti je jer su uz tebe ljudi koji su prosli sve to i savrseno dobro znaju kako da reaguju u datim trenutcima krevet ti je smrt u krizi znas i sam ako zaista imas volju da se otarasis tih lanaca tog ropstva moja preporuka ti je jedna od komuna ovde u Srbiji jer sam covek tesko da moze da se izbori sa tim. Pozdrav i negubi volju pred tobom je borba koja vredi i pobeda donosi slobodu.
davor

Post by davor »

U svakom slucaju bolje ti je i u komuni nego biti zatvoren u kuci,imas ljude sa kojima mozes pricati,a vjeruj mi nije komuna takva babaroga kakvom je predstavljaju..Sta ti mislis o tome?
Boban

Post by Boban »

Gde si Davore covece?
PsYchO

Post by PsYchO »

Popricaj sa psihologom o blokatorima, ja sam tih kucnih ljechenja prosho dosad 20, i svaki put sve isto.. i svaki put dobro, i svaki put rovac, i svaki put padnem.
Ovako ce nas.. "slabe karaktere" bar pojacat na neki nivo.

Ima ljudi ovde iskusnijih, ja ocekujem u subotu nalorex, a raspitaj se josh malo.. ako si vec u kuci i imash net.. ipak imash kontakt s vanjskim svijetom.

Bice bolje, mora.

Danas digo trainspotting, pustio onu prvu scenu i iskljucio odmah film, nemam snage da ga gledam jebote.
..all that is gold does not glitter..
Boban

Post by Boban »

zasto bas trainspotting?
davor

Post by davor »

EVO BOBANE LEGENDO!!!
KOD TEBE!
MA KAKAV CRNI TRAINSPOTTING!!
Boban

Post by Boban »

Ma pusti mene ja i moj sprzeni mozak rusio sam sistem na kompu i sada nemam pojma gde je sta nemam vise srpskohrvatski a slabo znam da radim na njemu pa prve postove sam slao kucajuci sve velikim slovom kao da se derem na ljude.A ti gde si ti sta ima kod tebe kako je u tvom gradu?pozz :-D
Post Reply