plzzz help !!!!!!!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

on_23

plzzz help !!!!!!!!!!!

Post by on_23 »

Pre dve nedelje brat moj uzo LSD .... nije prvi put shto on uzima lsd , ali ovaj zadnji put je bio neshto sasvim drugacije , usho je u bad trip , i sve to je trajallo 7-8 sati bad tripove na extrem , cak je pokushao da ubije sebe lovackom !!! neshto vishe od paranoje , vishe od straha ne zna ni sam sve to da objasni ....
bili su prisutni plus dva njegovi prijateli tu ( oni dvoje su poceli igrati igru neku , ja mislim da uzrok tog bad tripa je ta igra , koju su oni dvoje igrali snjim )

Proshli su dve nedelje od tog dogadjaja nikako da se smiri , trazio da ide kod hodje , kod neki spiritualista ali sve djabe nishta od pomoci ..... inace nije narkoman , osim acida shto je uzo po neki put i to retko samo na zurcima ...

Ja kao njegov rodjeni brat , koga volim naj vishe u zivotu mnogo sam napet ove dve nedelje (, imao sam probleme sa panikom evo dve god , taman zadnje vreme sam poceo da se opravim ponovo se osecam katastrofa , ponovo imam depresiju , paniku , napetost sve , kada vim mog brata na to stanje )

plzzzz ako neko moze da odgovori na sve ovo bar ce da mi bude lakshe , a poenta cele ove price je da ja sumljam da se on zaglavio na lsd trip za celi zivot , to mene interesuje molim ako neko ima iskustvo na sve ovo neka pishe bilo shta , shto je od pomoci .... ili neki link ,sajt na srpski jezik o ljudima koji ostaju na trip za celi zivot toga se ja plashim .... takve su mu reakcije , bar ja sumljam na to ...ne bi trebalo posle dve nedelje da to josh traje , posle jednog bad tripa ... imao sam i ja bad tripove na hemiju ali nisu trajale ovako , evo dve nedelje , evo danas samo place i lice mu izgleda drugacije koao da nije on ! :cry: :cry:

( nisam toliko aktivan na forum ali citam mnogo ovaj forum uvek mi je pruzio toplinu kada sam se osecao naj loshe )

pozzz svima ....
Last edited by on_23 on Tue Dec 04, 2007 1:31 am, edited 1 time in total.
adam*

Re: plzzz help !!!!!!!!!!!

Post by adam* »

Treba pod hitno da ga ubedis da ode kod nekog strucnog lica sto pre(psihijatra) jer je to jebeno opasno stanje.........
Ja znam primere koji su ceo zivot hiper agresivni ili su u najgorem slucaju skloni suicidu..........
Ako nece da ide sam, ti pozovi doktora kod vas kuci.........ako imas veze sa narkoticima onda ovo ni ne treba da ti pricam,mozes sam da ocenis sta treba da radis.Obavezno sklonite svo oruzije van njegovog domasaja.
Provodi vreme sa njim i pricajte.
cucla cucla cuclica
cokapeace

Post by cokapeace »

Skloni oružije i druge oštre predmete iz njegove okoline....I PRAVAC PSIHIJATRU,Tu se u potpunosti slažem sa Adamom!
Dve nedelje?! NEMOJ VIŠE ČEKATI NI MINUT!

Dobrodošao(nažalost) i nemoj popustiti molim te u svojoj borbi,jer takav(nadrogiran)nećeš moći da pomogneš svom bratu,a šta ti vredi posle da se kaješ ceo život!
Nemam puno iskustva sa tripovima,ali ,ako ti zatreba neko da te "sasluša" -tu sam.
I javi nam kako je prošlo sa psihijatrom,obavezno !
Pooozz prijateljhu! :goodman:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Modesty

Post by Modesty »

Savjete si koliko vidim dobio i nemo više sam mozgat...poslušaj ljude šta ti rekoše i tražite stručnu pomoć..ako on neći kod Dr,a vi DR dovedite kod njega
on_23

Post by on_23 »

cokapeace wrote:Skloni oružije i druge oštre predmete iz njegove okoline....I PRAVAC PSIHIJATRU,Tu se u potpunosti slažem sa Adamom!
Dve nedelje?! NEMOJ VIŠE ČEKATI NI MINUT!

Dobrodošao(nažalost) i nemoj popustiti molim te u svojoj borbi,jer takav(nadrogiran)nećeš moći da pomogneš svom bratu,a šta ti vredi posle da se kaješ ceo život!
Nemam puno iskustva sa tripovima,ali ,ako ti zatreba neko da te "sasluša" -tu sam.
I javi nam kako je prošlo sa psihijatrom,obavezno !
Pooozz prijateljhu! :goodman:

Hvala svima na odgovor i savete , to mi mnogo znaci , osecam se bolje kada vidim da nisam sam i imam podrshku od nekoga .
Danas smo ga odveli kod jednog hodje , nije hteo kod psihijatra nikako !!!!(mislim da se plashi kaze da nece vishe droge , on to tako smatra , da psihijatar ce samo da ga drogira sa antipsihticima i slicno on to tako smatra , nikako da ka ubedimo da ide putem psihiatra ... usho u neki trip shta ja znam da samo vera ce da mu pruzi pomoc !!!! mada ja mislim drugacije ne verujem da ni hodja ni pop nece biti od pomoci ...
ni crkva ni djamija nije reshenje po meni , znam mnogo ljude posle iskstva na drogama reshili da idu putem vere a sada su josh gore !!!!! poshto njegov sistem zivota nije za to ... znam ja ja kakav je on tip .
po meni josh gore moze da bude to shto zeli da mu pomaze hodja ... (nije da saam ateista shta ja znam ali to je extrem on ide od extrema na extrem ) ne moze od jednom da udje u veru , imam bivshu prijatelicu koja gutala bombone po 10 kom dnevno i od jednom ushla cura na bad trip i trc kod hodje .... sada se ona moli ide redovno u djamiju ushla u relegiju ,ali cuo sam da nije joj u opshte dobro udje u sobu place satima , znaci nije joj pomagao vera , samo josh gore !!!!! ( a ja pitam sebe kako to on od jednom hoce da udje u relegiju , nikada nije bio religiozan , nije normalno da mu se menja svet razum od jednom!!!! )
mada danas je bolje poceo da se smiri po malo ,poceo da uzme sebe ... sada cekamo kako ce da bude sutra , mozda ce vera da mu pomogne mozda ?!!!!??????? nisam toliko optimista sve dok ne prihvati strucnu pomoc doktora .

Hvala svima pozzzz ...
cokapeace

Post by cokapeace »

Jasam ipak za psihijatra,kao i ti...
Drži se! I javi kako je.

Kako si ti u svemu ovome?!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
adam*

Post by adam* »

Ako je on to odlucio pusti ga da se istripuje sa hodzom.
Moje misljenje je da se covek baci na lekove pogresno jedino ako nema tesku fizicku krizu(i to sto krace) jer je to nastavak drogiranja(znam gomilu primera koji su koristili i lekove i drogirali se usput-cak znam i smrtne slucajeve-Over.D).Ja sam vise za izdvajanje iz te sredine i izmestanje u neku novu , zdravu sredinu(planina,more) na neko vreme.......mislim da to vise pomaze.
cucla cucla cuclica
Modesty

Post by Modesty »

Sad kad si pomenu vjeru sam već malo drugčijeg mišljenja,rečiću vam i zašto: Ja sam kao težak ovisnik završila u molitveno/radnoj komuni. meni nije bio problem što je vjerskog tipa jer sam u sebi imale neke temelje i tračak vjere u to da Bog jedini može da čini čuda,ali tamo sam srela,ali bukvalno na stotine mladih 13 nacionalnosti,raznih vjeroispovjedi....na kojima se očitovalo to čudo,bez ikakvih medikamenata,znači samo molitva,život po Evađelju i rad.Imam dobru prijateljicu iz prištine(Albanka) koja je zajedno samnom svaki dan molila 3 krunice,išla na Mise...vratila se svojoj kući i već dugo je dobra,vratila se i svojoj vjeri(jer Bog je ipak jedan-i napravio je čudo).
Bilo je pak onih(druge vjeroispovjedi) kojima je to izazvalo konfuziju....dakle,nitko od nas u napred ne može znati koji je put za koga ispravan...........treba po malo slušat naš unutarnji glas....jer ipak smatram da je najbitnije ono u šta vjeruje svako od nes pojedinačno..nije bitno da li je po meni ispravan put koji si naprimer donio ti,nego koliko ti vjeruješ u taj odabir i koliko ti pomaže.
Ako on zbilja sada vidi u tome svoj spas,neka proba...možda malo omekša po probate paralelno i kod nekog doce...............................jer prijatelji moje dragi,iskustva su nam različita....ja sam se lječila kod vrhunskih neuropsihijatara u ex yugi i nisi mi mogli pomoći,zbilja nisu,opet sad,vjerujem da je to sve napredovalo ali vjerujem da nije svaki put za svakog ispravna.
BITNO JE U ŠTA VJERUJE ONAJ KOJI POMOĆ ŽELI....to je moje skromno mišljenje.

Svako dobro,želi vam Modesty
adam*

Post by adam* »

Modesty wrote:Sad kad si pomenu vjeru sam već malo drugčijeg mišljenja,rečiću vam i zašto: Ja sam kao težak ovisnik završila u molitveno/radnoj komuni. meni nije bio problem što je vjerskog tipa jer sam u sebi imale neke temelje i tračak vjere u to da Bog jedini može da čini čuda,ali tamo sam srela,ali bukvalno na stotine mladih 13 nacionalnosti,raznih vjeroispovjedi....na kojima se očitovalo to čudo,bez ikakvih medikamenata,znači samo molitva,život po Evađelju i rad.Imam dobru prijateljicu iz prištine(Albanka) koja je zajedno samnom svaki dan molila 3 krunice,išla na Mise...vratila se svojoj kući i već dugo je dobra,vratila se i svojoj vjeri(jer Bog je ipak jedan-i napravio je čudo).
Bilo je pak onih(druge vjeroispovjedi) kojima je to izazvalo konfuziju....dakle,nitko od nas u napred ne može znati koji je put za koga ispravan...........treba po malo slušat naš unutarnji glas....jer ipak smatram da je najbitnije ono u šta vjeruje svako od nes pojedinačno..nije bitno da li je po meni ispravan put koji si naprimer donio ti,nego koliko ti vjeruješ u taj odabir i koliko ti pomaže.
Ako on zbilja sada vidi u tome svoj spas,neka proba...možda malo omekša po probate paralelno i kod nekog doce...............................jer prijatelji moje dragi,iskustva su nam različita....ja sam se lječila kod vrhunskih neuropsihijatara u ex yugi i nisi mi mogli pomoći,zbilja nisu,opet sad,vjerujem da je to sve napredovalo ali vjerujem da nije svaki put za svakog ispravna.
BITNO JE U ŠTA VJERUJE ONAJ KOJI POMOĆ ŽELI....to je moje skromno mišljenje.

Svako dobro,želi vam Modesty

Podrzavam...........
cucla cucla cuclica
on_23

Post by on_23 »

cokapeace wrote:Jasam ipak za psihijatra,kao i ti...
Drži se! I javi kako je.

Kako si ti u svemu ovome?!

da i ja delim to mishljenje psihijatar (postoji problem jedan , zadnje vreme hodze su se istripovale ima razlicitih sekta totalno se ljudi izgbe tu , ..... a komuna kod nas u Prishtini nema , gde su ono tamon hodze ne sektashi neki ) toga se ja i plashim da ne udje dublje !!! znam puno ljude posle nacina zivota kako su ziveli rejv , droge (slucaj mog brata ) posle hodze josh vishe istripovani ....

a kako stojim ja u svemu tome katastrofaaaaaaaa nikada nije mi bilo ovoliko loshe , cak poceo sam i sam da tripujem vidim da je poceo sve ovo da utice na mene po malo kada ga vidim s a verskim knjigama , i kada pocne da mi cita neshto a ja naravno da treba da ga slusham a mozete da zamilite shta sve pishe na tim knjigama Kuran , Biblja isti trip .... a ja treba da se mucim da ga slusham satima ( ok brat mi je ako treba i danima cu da ga slusham samo da se on oseca bolje )

citat jednog sajta :
Na takozvanom platou, u vrijeme punog djelovanja, stvarnost je iskrivljena. Učinci su vrlo raznoliki; povećanje energije, podizanje raspoloženja, povećanje osjetilnih efekata, produbljeni doživljaj glazbe, duboka religozna ili spiritualna iskustva. Nemoguće je predvidjeti djelovanje tripa

studiram kako da mu pomognem ....

pozzzzz prijatelji ....

ps: mozda sam iskrivio svaku drugu recenicu na jezik ali vazno je da se razumemo lol
Last edited by on_23 on Tue Dec 04, 2007 1:29 am, edited 1 time in total.
Post Reply