Pa gdje si Lunooooo???
Tebe odavno nije bilo... de piši šta ti se to sve dešavalo? I jesi li nam samo svratila ili su došla da se opet družiš i dopisuješ s rajom?
Caos
Sanela, dosla sam da se druzim:)...tu sam..
uvalila sam se u razna sranja...no sve je proslo i zavrsilo se. Imala sam opak okrsaj sa crystal meth-om. Momak kog sam upoznala se tim bavio ..i ja tako uz njega i potonem. Mogu ti reci da od svih adikcija kroz koje sam prosla, ova je bila ubjedljivo najgora. Pa ta droga je djavo , glavom i bradom. Nevjerovatan uticaj na mozak i tijelo. Fuj...Gora je i od heroina i od koke i od svega. Mislila sam da pocnem temu o tome i da koliko je moguce, otvorim ljudima oci u vezi toga. Zaista....prokleta je. Totalna promjena karaktera, duse, mozga, svega-nastaje nakon samo par dana koristenja. No ja sam svoju lekciju naucila i skupo platila taj porok. Sad sam kuci...trazim posao, i polako se uklapam u svakodnevnicu. Mislim da je vrijeme da odrastem ...27 mi je godina..vrijeme je. samo nece biti lako...toga sam svjesna. Borba ce biti vjecna. Drago mi je da ste svi josh uvijek tu i dobro...hvala na svemu draga Sanela...ovo , osim moje kuce, je jedino mjesto na koje znam da se uvijek mogu vratiti i zatraziti pomoc i dobiti podrsku. Hvala ti za to.
....
zvrks-gdje radish? si cista? imash momka? kako ti je mama? pishi javi se..
cmok cmok
Luna
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Radim u nekoj knjigovodstvenoj agenciji,tamo sams se ushushkala i nemerem da mrdam odande sta znam lepo mi je tamo,prijatno mi je osecam se kao da je moje,nemam pritisak gazda nad glavom a i radnici nisu losi otkud znam dobro mi je.
Naravno da sam cista zar si sumnjala :PPPP heheh,nemam momka jer nemam vremena ni za samu sebe a kamo li za njega hahahahahha nesto sam se letos opet smucala sa onim mojim starim al nema vajde od njega najverovatnije...ma skot ostaje skot jbg.
Mama mi je dobro,malo se svadjamo kao i obicno al nije strasno pre su bile svadje drugacijeg sadrzaja sad se jurimo oko placanja racuna Stvarno si mi nedostajala verovala ti u to ili ne tako je PDT_Love_01
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
wow Luna is back! I have missed u so much, fuck meth, jebes ga, zajebi te kemije draga.
Javi mi se na pm voljela bi da si malo popricamo
drz se
Zvrky drago mi je da si super. vidim da si si super job nasla, u birou, dis bolje. racuni aj uzas, ja svaki mjesec oko 2000E samo za racune i sad za bebu i stan smo opet pukli 2000E ali nije bitno, pare su tu da se trose. Sredili smo shop, renovirali, kupili jos 4 pc-a, sredili stan, laminat, farbali, nove stvari, namjestaj, sve, sve za moju bebu, cigance moje hehe :tonqe:
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Sretan ti rodjendan! Zdravlja, srece, uspjeha, puno puno ljubavi i sve ostalo nek ti se ostvari sto pozelis.
Happy Birthday 2 u....lalala...how old are u????
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
jebo ga ti, pa to se ne pita...pise na pocetnoj stranici cini mi se, 29 kuka...ma stari se u pm...
Zahvaljujem na cestitkama, jos kada ne bih morala da sljakam danas, ihhhh...gdje bi mi kraj bio