ISPOVIJEST JEDNOG STVORA...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

ONO

Re: ISPOVIJEST JEDNOG STVORA...

Post by ONO »

Cao!!

Eh da, covjek mi otvorio oci lagano, mislim jest da sam svasta prosao i u velikim sranjima bio...i sad se ovo cini ko pizdarija, al moj um, moje glupo ja toliko je malodusno i nesvjesno svojih sposobnosti, da se valjda toliko usralo nad ovom planinom problema i sad stoji... Znam koliko sam proturjecan i koliko mozda sve bezveze zvuci, al objasnite tom slabicu koji zivi u mojoj glavi!!! :-D
Dobio sam jaako dobre savjete ekipo, pa cu sad malo sjesti i popricati s ovim unutra...pa ako ne bude slusao, jadna mu majka :twisted:

Ljudi, divni ste, slusam vas i citam iz dana u dan, svako se bori da cist dozivi sutrasnji dan, svi imamo isti cilj, inace mislim da niti ne bismo bili na forumu...a sad ...ko jaci ko slabiji, nema veze, dok ide, ide, samo napred, ne nazad!

Ja recimo stojim na mjestu, al sve vise na to gledam kao na neku fazu...sta ja znam, mozda regrupiranje i odabir puta, prevladavanje tog straha, strah od samoce...? Kao sta rece Dejann, sam taj osjecaj da navecer legnes ciste savjesti i nekako spokojan, pa vec bi nam to trebalo mamit smijesak nakog pakla koji smo u zivotu prosli, bez da se budimo unezvjereni jer nismo ostavili sut za ujutro... I stvarno sad se pitam, s upitnikom iznad glave...kakve su ovo pizdarije prema onome gdje sam bio, cime sam se bavio, koliko sam ljudi povrijedio, koliko zivota sjebao... ma ovo je raj, svaki dan je nov, put izbora, mogucnosti, nisam vise osudjen na jedan izbor i jednu mogucnost, shema i rokanje i tako u nedogled... Sada krojim sam kako ce mi dan izgledati, ne zavisim od nicega pa se nemam cega ni plasiti! Eto tako treba razmisljati...a sta me nagoni da padam u stanja ocaja, sam bog zna...

Veeeliko HVALA svima ovde! :D
Jago
My lost...and here we go again...
cokapeace

Post by cokapeace »

Eeee,tako te volim...pozitivnog! :D
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
dejann

Post by dejann »

Nisam neki psiholog,ali hvala sto si razumeo sustinu onoga sto sam ti pisao.I ja sam ovih dana u nekim "problemima",ali sve je to stvar mozga ,hvala bogu nista ozbiljno.Ali znas sta je pozitivno pa to sto znamo da je to ipak samo neki period ,i kada prodje ,a zas da ce da prodje opet nalazis neku srecu i zadovoljstvo,i zivot ide dalje.Kao sto si rekao sam kreiras dan.Cao i nemoj da zajebes povratka ti nema.Cudan je osecaj,ovim sto tebi pisem i ja se osecam sigurnije....cudno
cokapeace

Post by cokapeace »

Ma,svi smo u istim..... :mrgreen:
Ali zato imamo jedni druge! :D
This must be a bad trip
ONO

Post by ONO »

Optimizam se siri... tako treba, ekipo svaka vam cast. Mene ste bome zarazili, sunce zasjalo vani, i uopce me nije briga sta cu raditi...sretan sam i smiren, vise ne zelim niti trebam traziti, nekako mi se cini, a i vi ste to potvrdili, da je sama pobjeda nad vragom vec dovoljan razlog da se osjecam kao pobjednik...a kada, kako i gdje cu dalje, lako za to, nesto ce me valjda voditi.
A ovo pisanje, i dopisivanje s vama je toliko katarzicno, slusas tude price, pa se pronadjes u njima, pises, pa se nekako ispucas, a ponekad napises par rijeci, kao vi meni, koje mogu covjeka toliko usreciti da mu dan prodje s osmjehom na licu...
Da, imamo jedni druge.
Uzivajte ljudi!
voli vas Jago

...Today is mine
to do it what I will
today is mine,
mine own special cup to fill...
TODAY IS MINE!!!
My lost...and here we go again...
cokapeace

Post by cokapeace »

And We love you too !!! :D :D :D
This must be a bad trip
dejann

Post by dejann »

eto vidis da malo treba,a i meni je sad daleko bolje.Hvala.Uzivaj
cokapeace

Post by cokapeace »

I ,umalo da zaboravim :shock: ...DOBRODOŠAO Dejann :D !!!
This must be a bad trip
dejann

Post by dejann »

hvala na dobrodoslici.Napisacu i ja za neki dan nekoliko reci o sebi .Ali u glavnom je sablon slican.Osnovna skola-alkohol,srednjaskola-vise alkohola,fakultet-jos vise ,rat-brdo alkohola,ina kraju VMA-Psihijatrija 28 dana,e jaka mi je prica Ajde sad u zdravlje.Idemo da uplatimo tiket danas su dobre utakmice i boli nas uvo za sve
dejann

Post by dejann »

Jago ZDRAVO.Kako je prosao dan danas.E ja dolazim oko 18.00 sa posla pa ako hoces mozemo da odigramo partiju sah-a,ako si za dacu ti adresu i nik.Eto cisto da ubijemo slobodno vreme.ZIVEO
Post Reply