Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.
I mi smo se vas uželeli! Drago mi je da si sad ok,i da ste vas dvoje ok!
Ljubi vas blesava iz KL !!! PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
evo kod njega sam sada i on povremeno stoji iza mojih ledja i cita sta pisem. toliko mi je tesko. da nemam razloga ne bih ni sumnjala. danas smo trebali uraditi test, ali nismo stigli. sutra bi trebali. ne znam sta da kazem. taman kad sam pocela vjerovati zaista da ce uspijeti, dese se neke stvari i ja opet pocnem sumnjati. samo molim boga da je ta sumnja bila bezveze!!!
nisam se javljala dugo, jer sam misila da sve polako prestaje... i da se normalizuje. no vidjecemo sutra. mislim da necu imati snage da idem dalje ako test bude pozitivan, i on to zna. rekla sam mu da jos danas ima sansu da mi kaze i da cu mu pomoci ali on sve porice.
:goodman: ..to mi je tako poznato...
..Proveri,osećaj retko vara...
Tu sam ako vam mogu pomoći ikako! :goodman:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
azraaa na to pitanje odgovora nema ,a cak i ako se nadje nesto sto bi licilo na odgovor ti i bilo ko drugi nece se manje nervirati i vratiti poverenje u osobu vama blisku...dokle? Ne znam ni ja ni ti ni on ni bilo ko drugi....nazalost...verovatno onda kada mu bude muka od svega i kada pocnu da mu umiru drugari oko njega...valjda ce tada da se dozove pameti...a mozda nece ni tada....ti tu ne mozes mnogo uticati,mozes ga samo pogurati na bolje i to ako on to bude zeleo....jbg surova istina...ili...imas jos jedno resenje ako zelis svojih zivaca malo da spases...jednostavno se okrenes i odes svojim putem...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
ocigledno mu nije jos dosadilo. sacekacu ja jos malo, onoliko dok ne poludim i ne odem.
znam da mi niko ne moze dati odgovor, ni ja sama nemam. odgovor je u trajanju mog strpljenja. vec znam sta ce on na ovo napisati bla bla bla, neprekidno uvjeravanje da se ne drogira itd. to mi je vec dosadilo. hvala svima na razumijevanju, sama sam kriva i odgovorna za ovo sto sam pristala da radim, jednom cu prestati i biti slobodna!
Nisi jedina ,Azra ,svi smo mi ovce za sisanje,kad volimo .To sam bila godinama.Nema kraja.Moze cijeli svijet da pomaze,cumura nesto,ne vrijedi.Zivot je nemilosrdan,i nama,kad uistinu dodje limit,ostaje samo da odsjecemo.Govorim ti o svojem iskustvu sa vlastitim djetetom,a sa covjekom sam morala isto tako da uradim prije mnogo godina.Da bi ostao uspravan moras da odbacis sve ono sto te vuce na dno,pa makar bila i tvoja kost i meso.I,putujes dalje.Zivot je more...