Ne znam sta je sve relevantno da kazem, i odakle da pocnem.
Imam brata, 76. godiste. Trenutno ozenjen i ima dijete

2002. godine sam mu pomogla da se skine sa heroina ( pominjana klinika Lorijen ). Posle toga je bi na blokatorima vise od godinu dana. Bio se ugojio bas-bas.
Trenutno kruze price da su i on i njegova zena na heroinu. Zao mi je njih, zao mi je tog djeteta

Ja ga zovem, i kazem mu da dodje u BG, da opet to odradimo, on negira. Kaze da je sve u redu, da oni nemaju para za zivot, a ne za drogu

E, sad... kad sam malo vise citala forum, shvatila sam da izlecenja nema bez apstinencije-kompletne. On nijednog dana nije bio koplet clean- bio je to ili alkohol, ili "lake" droge. Zadnji test sam mu uradila prije dvije godine, i taj je kao i ostali zaista bio cist na heroin i kokain, ali pozitivan na travu, i slabo pozitivan na amfetamine.
E, sad... mene zanima. Kako da ga privolim da prizna, i da ga zapocetak fizicki ocistim? Sta dalje? Jel ima neko dobar u CG?
Ne znam da li bi im komuna bila resenje, jer ih je troje.
On stalno ponavlja da zna da sam ja njegova dusa, i da ima problem da bi od mene trazio resenje...
Prije 2002. bio je 2-3 god na heroinu. Jedino je bilo dobro ( ako tu ima ista dobro ) sto je bio na maloj dozi. Skidanje je proslo bezbolno, prespavao je te dane. Uh... dosta za prvi put. Mozda napisem ispovjest suovisnika...
E, da.. da li ima ko u BG ko radi ono ciscenje za jedan dan, kao sto je tad radio Lorijen? Zvala sam ih kazu da vise ne rade