nishta dok beba ne sjedne i dobro sama sa sobom ne porazgowara.i tako smo se me,myself and irene dobro porazgowarale...nema druge bila naishla zestoka kriza.sinoc sam imala koshmar,gledala sam scarface..i waljda od toga,i od silnog razmishljanja owih dana sanjam ludnicu..jurnjawu..pandure..shmrchem koku..bjezim..uhh.
bila mi i drugarica sa kojom se znam 15 god,(jedna jedina owdje koja zna,i koja je uz mene)..swa je tako dobrica,i onda smo prowele jedno 5 sati u prichi..uskakale jedna drugoj u rijech..

ochigledno sam bash bila usamljena,i imala mnogo wremena za thinking..i eto frke..i izbjegawala iwana ewo 3 dana mu se ne jawljam na fon..ne mogu..ne znam..widjecu..neshto smo se malo zadnji put zakachili,pa sam ja digla nos.i da,juche nisam pila nalorex jer nisu stigli da ga kupe...i eto "djawoljeg igralishta"

...pocheo mi 9 mjesec "drugog stanja"..hehe,nishta posebno.danas sam se bash isforsirala da uchim,i wec mi je banja,i idem da ugrabim da trchim malo pre mraka.dacu swu swoju snagu na uchenje,mnogo me bre taj ispit opterecuje...chini mi se da ga polozim,kao krenulo bi mi...a znam da bi posle 2 dana bila ista pricha,a kuku sad owaj,pa onaj...izwinjawam se swima koje sam juche traumirala ,i puno was wolim i ljubim...i coka ni ja nemam kr,nadam se da je kod tebe kuci swe ok.chitala sam i widim da jeste.zwrx grazie d'esistere!wt punooooo
ps.sutra je mom nenadu pola godine
woli was beba

PER ASPERA AD ASTRA...