DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
||NeX||
Posts: 24
Joined: Tue Jul 19, 2005 5:41 pm

Post by ||NeX|| »

rajouno wrote:stigla sam jutros..polomljena...opet me ispalili..imam shansu opet za 5-6 dana ,nemam snage...bila sam u crkwi,i zaklela se pred bogom- za neke stwari za koje nikad ne bih mogl dati obecanje-"jer ne obecawaj ono shto ne mozesh da ispunish..."...ali owog puta je drugachije,zaklela sam se,i strah me je bilo dok sam izgowarala te rijechi.jer su suwishe ozbiljne i teshke...kakaw sam ja to showjek,ako nemam ni malo karaktera...?bog je chowjeku dao iskushenja,da widi kolio je jak!pogazim li to...nece me biti wishe,jer ne mogu wishe da ziwim u lazi sama sa sobom...trebace mi par dan da se saberem..imam takwe amnezije u glawi,ne sjecam se shta sam rekla,pitala...pretpostawljate o chemu se radi...ustace irena sutra,i kao uwijek sama stati na noge!
ps.iwan je ozenjen ipak...i oce da se razwede..u braku je 8 mjeseci,ozenio je iz nekih drygih razloga-ne zato shto je woli...ja ne zelim to,duga je to pricha...a fali mi kao wazduh...objjasnicu swu prichu jedan dan,kad budem bolje..kuckacu swe...

ww beba puno
Obečanja su teška stvar, kaže Poslanik: "Kada dadnete zakletvu, vojske šejtana se spreme, da samo vas nagovore da prekršite."

Dakle čuvaj se, polahko, ako ne možeš, onda malo po malo i jedno po jedno, ne može se sve dovesti u red preko noći, to je duga borba, zato nedaj se i znaj da tvoj trud će Bog duplo pisati i nagraditi, ako se budeš do kraja izborila.

Kaže naš Stvoritelj:
029:064. Život na ovome svijetu nije ništa drugo do zabava i igra, a samo onaj svijet je - život, kad bi samo oni znali!

Dakle kome nije igra i zabava, taj se može i nadati da trud kroz iskušenja ga vodi u bolji svijet.

Poslanik je isto rekao: "Koga Gospodar zavoli, stavi ga na iskušenje."

Tako da znaj da je On uz tebe i bdije nad tobom, a ti sa strpljenjem jedno po jedno, biti će to dobro ako Bog da.
Allah je Najmilostivi, Milostivi, On i največem griješniku prašta i pomoć pruža.
User avatar
rajouno
Posts: 1591
Joined: Tue Nov 07, 2006 10:27 am
Location: dreamland

Post by rajouno »

hwala ti..
PER ASPERA AD ASTRA...
dope_sweet_dope

Post by dope_sweet_dope »

tiha si nesto danas...tuzna...zasto???
User avatar
PAJAarh
Posts: 19
Joined: Thu Aug 30, 2007 9:51 pm
Location: Groblje slonova,VRACHAR

Post by PAJAarh »

U kako ste me napali kada sam na prva njegova objasnjenja za one pozive
kada je kao bio u soku,joj rekao da je lazov i hohstapler!?
Znas ta citao sam celu tvoju ispovest i u normalnim uslovima provalila bi ga odma ,ali 110%(ti si pametna+iskustvo sa frajerima+intiligencija+svo ono iskustvo jos koje je ,fala bogu,za tobom).Ali nisu samo emocije ti stale na put zdravom rasudjivanju.Veruj mi iz iskustva ,jos si rovita i jedva cekas da uskocis u taj emotivno-sexualni zivot jer si duuugo prespavala.Ovo bar mislim i pricam iz sopstvenog iskustva.Toliko si zelela da je sve ok ,da si svesno zmurila i cesto
trazila od nas opravdanje i podrsku,sto je bogu fala normalno i super.Ovo ce ti dobro doci jer se polako ostris(ostre ti se i cula),i ko zna zasto je ovako bolje.
Moje iskustvo je drugacije i mozda gore-naleteo sam na prelepu devojku ,normalnu mladu prelepu koja se zaljubila u mene a i ja u nju.Ja ,normalan a ne rovit bi sa njom duuugo bio ...ali rovit,uf svasta mi se motalo po glavi ,i sve gore i gore +tada sam bio strejt 6-7meseci pa bez love perspektive(svako ima svoj problem)+stalno joj neko isprica neku pricicu njoj za dobro...Uzas!!! i da skratim normalan bih sve to prebrodio najverovatnije a ovako se sve pretvorilo u uzas samo mojom krivicom(to tek sad znam i vidim).
Drz se idi dalje sada si jaca za jos jedno iskustvo(znaces kada te neko zove na mob a na to frajer u soku kako mu namestajuu,zlikovci :D )
Pisi i za ispite i uci!
Puno obecavao na mnogim poljima,nazalost u ovoj najvise opravdao visoka ocekivanja!


ex PAJA!harvardpaje
User avatar
rajouno
Posts: 1591
Joined: Tue Nov 07, 2006 10:27 am
Location: dreamland

Post by rajouno »

nije u pitanju mushkarac,ljudi pobogu...pukla sam...ali stajem wec polako na noge...izwinjawam se ,ali mislim da nema potrebe da iznosim swoje probleme owdje...postalo je prawa boleshtina!kakwi likowi ,jeeeeeeee imam nocne more :twisted:oni koji me znaju,znaju kako me mogu dobiti,ostali zelim wam swe najbolje!daleko da necu pomoci nekome,ali samo onome ko zawredjuje to...a ne ono shatro,kuku lele pomagajte,umrijecu ,ubicu se....mi se polomimo da pomognemo-da bi taj neko rekao 'ALI JA JOSH WOLIM DOP"..i jache je od mene ,bla,bla
malo sam out of control,ali
WW BEBA :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
User avatar
Vlado_M
Posts: 1456
Joined: Sun Apr 17, 2005 7:42 pm
Location: SFRJ

Post by Vlado_M »

Osjetio sam se prozvanim, mada znam da mislis na vise likova...

Ne moras se truditi da mi pomazes ili nesto. Sam pao, sam se ubio... Jebes mene.

Ti si meni pravo draga djevojka, navijam za tebe. Ali, moras da znas da si ovdje prije svega za to da bi pomogla sebi, a tek onda drugim (i to usput). Ne zaboravi to.

Nadam se da si danas bolje.
User avatar
rajouno
Posts: 1591
Joined: Tue Nov 07, 2006 10:27 am
Location: dreamland

Post by rajouno »

ne mlati majke ti,ako sam se ulogowala na owaj forum posle tri god, to je zbog tebe i twoje mikloshicewe..i chini mi se da ne primecujesh da te obozawam....samo ja trenutno smatram da sam dosta rekla i napisala,ali i da mi je forum dosta pomogao...zato i ostajem tu...ali sa wedrijom prichom!!! :lol: widish da ipak ne mogu,a da se ne jawim....
ww beba
PER ASPERA AD ASTRA...
User avatar
rajouno
Posts: 1591
Joined: Tue Nov 07, 2006 10:27 am
Location: dreamland

Post by rajouno »

idem da wozim role pored mora,neka me luda uwatila danima kao neka ludachka kriza...nemam mira,ne mogu prestati misliti o bilo kojoj wrsti gudre,al ne zelim to priznati swojima -ocu sama da se izborim sa tim!waljda je to ona criza 8-og mjeseca....uzela sam cigare i pushim da ne poludim...i pokushawam da pjewam...pozz jednoj diwnoj osobi! :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
dope_boy

Post by dope_boy »

:-D
User avatar
saša-ex
Posts: 1907
Joined: Sat May 06, 2006 9:55 am
Location: Beograd

Post by saša-ex »

Koji si ti bednik, a sad nestani! I sto si uzeo drugi nick, pa zar mislis da su ovde budale?
Locked