Nije za hvalu, ali...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

cokapeace

Post by cokapeace »

Moj mali će za mesec i nešto da napuni 4 god...da....zajedno smo,svo troje prolazili pakao...
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
rajouno

Post by rajouno »

tijana,pitla sam se kada cesh se 'OGLASITI' na forumu,i u prawu si za swe...koliko ja znam papu,stwarno je super lik,swjestan shta je izgubio..ti i to dete su mu swe..mozda nisi trebala da se razwedesh ,wec da jednostawno pustish da ide swojim..tokom,da se odwojite i pustish wrijeme da uradi swoje.. a ja mislim da je owog puta skroz ozbiljan...potrebni ste twom djetetu..ali si u prawu za nadanja,ochekiwanja,shanse..bol..izdaje...to je mnogo teshko,pogotowu kad imash dijete,za koje morash ti da znosish odgowornost-jer je on u swom fazonu..zanm da je gotowo,ali ako ga wolish ne odbacuj ga...ne dozwoli da joe pati.iskreno wjerujem da se se joesspapa promijenio.owo ti je samo dobronamjeran sawjet,jer mi je zao...kad chujem da se porodice rasture zbog smeca...ljubim te,jaka si ti zena!
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

joesppapa samo se ti drzi,i nemoj me iznewjeriti jer mnogo wjerujem u tebe!samo guraj,poljubi joea.
swe najj!
:wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
dete_svemira

Post by dete_svemira »

HM....

bebo,slazem se sa tobom....
coko,sory.

Tijana,da li si ti toliko pametna devojka tj zena?
Da li si ti u zivotu procitala ono sto je tvoj ex muz pisao?

Mozda sam ja lakoverna i pored svih sranja(izvinte),ali svi gresimo....
Dolazis sa pacenickom pricom suovisnika...Alo,curo?Sta ti ovde radis kad si se razvela o odvela dete?

Joseppa!
Glavu gore.....

Cist,i budi pametan....Klinac je razlog za zivot...
Gde nam je sad sunrise da prica o cekanju deteta.....
Coko,presla si preko svega.....
Joseppa,kucka vec dugo,I obraca se i tuzan i sretan.....
Tijana,sory....Izgleda mi kao da si dosla da nam objasnis neke stvari....

E,ZBOG OVAKVIH SITUACIJA,BI TREBALI DA ODRADIMO KNJIGU!

KO,KAKO,I ZASTO NA ODREDJEN NACIN PREZIVLJAVA NEKE STVARI.....
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
Andrijana

Post by Andrijana »

To sto si ti Tijana uradila je jako hrabro.Zastitila si svog sina od jednog narkomana.

SVAKA CAST
dete_svemira

Post by dete_svemira »

E,PA OVAKO!

IVANE!
Josseppa je bivsi narkoman.....ne znam i ne interesuje me tvoja prica.....ali takav komentar je vise nego odvratan......

Da li svi koji smo bili neko vreme na necemu trebamo da nosimo obelezje NARKOMAN-BEZI?-mozda na celu?

JOSEPA DOKAZI SAM SEBI DA SI JAK I BORI SE ZA SINA......

a ona,neka nastavi da zivi svoj zivot....

LJUDI,DA LI STE SVESNI DA SMO ZIVI,A DA SE MOGLO DESITI DA NE BUDE TAKO?

JO-NAPRED!
cokapeace

Post by cokapeace »

Ivane...šta ti uopšte znaš o tom čoveku?!..Laješ na zvezde,a ni to ne umeš:::IZvini ali pappa mi je zaista dobar prijatelj i ne mogu da dozvolim da neko ko nema pojma o čoveku i njegovom životu-isti komentariše!
Miljana što mi se izvinjavaš?! :shock:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
dope_sweet_dope

Post by dope_sweet_dope »

IVAN wrote:To sto si ti Tijana uradila je jako hrabro.Zastitila si svog sina od jednog narkomana.

SVAKA CAST
moram da se malo omesam...Jossepa mi je poslao par poruka podrske,takodje znam da je izliceni koman...stoga ti nemas praavo da rasudjujes neke stvari tek tako..cuj ti njega...idiot jedan...

Josse...kako si mi prijatelju...kako sve???
dete_svemira

Post by dete_svemira »

josepa ne poznajem,ne znam nista osim toga sto sam citala....

Ali moras shvatiti da smo svi i da cemo svi stati na njegovu stranu i drzati se zajedno,jer prozivljavamo iste stvari....sa time se borimo do kraja zivota.....

Tijana,u jednu ruku mi je zao,ne zao,krivo mi je sto niste uspeli,ali u drugu ruku jako dobro razumem kako je njemu.....

tebe ne gledam i ne interesujes me jer si str8 i dobro ti je.On zna kako mu je bilo i kako mu je....

Sory,dosta mi je za danas.....

idemo dalje.....

chocho-PUSA ZA TEBE I MLADENCA
saša-ex

Post by saša-ex »

Uouuuu....Ajde lagano, ovde treba nesto da se objasni, Ivan je u stvati nick za suovisnicu ciji je muz trenutno na lecenju, ko zna kojem po redu, vracao se drogi i posle skoro godinu dana apstinencije, tako da njenu reakciju treba gledati iz te perspektive. Iako u ovoj prici stajem na Joespapinu stranu, svi znamo da svaka prica ima i drugu verziju. A u ovoj prici svi su izgubili...Ko je kriv vise nije ni vazno.
Post Reply