jos jedna ispovest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

dope_sweet_dope

Post by dope_sweet_dope »

velik dan zar ne..inekcija sledi..to je odlicno...hocu detalje sa klinike..sve ces da mi ispricas...ok????
puno srece sutra....sve najbolje...
dope_sweet_dope

jesi ziv buraz...kako je proslo????pozz
cokapeace

Post by cokapeace »

Šta ima?!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

ma smorio sam se ko kuce u liftu,ladno sam bio pozitivan na testu,ejjjjj 5i dan i jos uvek sam pozitivan,ne mogu da verujem,nisam se smorio jer zelim tu inekciju jer imam toliku zelju za dopom,nego zbog keve,njoj ce biti lakse i nece me vise drzati u ova 4 zida,zakazali su mi za sredu,tad ce biti nedelju dana kako sam str8 i nadam se da cu tad biti negativan i da cu vise dobiti tu prokletu inekciju,kazu da nisam pio dovoljno tecnosti(sto je istina),da nisam pio neko sra..e sto zamenjuje infuziju(sto je isto istina,jer ima odvratan ukus)ali mislio sam posle 4 tj 5og dana da moram biti negativan,pa nisam ja uzimao 5ice dnevno...ne mogu da verujem,ali jos dva dana,samo jos dva dana i moci cu da izadjem sam iz stana i bicu slobodan,da ja hocu biti slobodan,slobo slobo slobo slobodan,da to je ona pesma iz onog filma sa Bercekom,i da prso sam,tj iznervirao sam ali jbga sta ces
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
cokapeace

Post by cokapeace »

eJ...nORMALNI...A ŠTA BI PEVAO DA SE SKIDAŠ U SOBI 3*3 m sa čeličnim vratima bez kvake i prozorčetom sa zardjalim rešetkama.... :?: :!: :wink:
Kakav je to pesimizam..."sloboda"je širok pojam...izguraj sad do kraja,bar nemaš rešetke na prozorima ( :wink: teši se!)

pozz
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
nenormalan-a-lud

pa bio sam u takvoj sobi,ali sva sreca tad nisam bio navucen,ako si preskocila napisao sam da me ceka neko sudjenje(od 2 do 10god bez uslova)znam kako je tamo tesko i kako tamo prolaze minuti,dani,ali ovo je drugo,tu si ali nisi tu,nadam se da me razumes,izdrzacu ja,nego cekao sam ovaj dan kad ono prtz ali dobro,sta je jos dva dana,nista pozz drugari
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
nenormalan-a-lud

drugari laku noc,prosao je jos jedan dan,sutra ce biti veliki izazov za mene,bicu sam kod kuce,a jos sam rovit,dzabe,nema ko da bude uz mene,ali nadam se da cete mi vi pomoci,nemam ni para ni nicega cime bi mogao nabaviti zuto sra..e ali plasim se sam sebe,jos sam rovit i kad bi sad poklekao ne znam kako bi to podneo....citamo se ujutru..laku noc

Mesha Selimovic
dope_sweet_dope

pa gde si ti pajdo..pisi nam..nema te...jel sve ok..kako se drzis..ja sam eto opet los mada mi je dana 4-ti dan..nemam pojma sto traje ovako dugo....al opet sam presretan..jer sutra ako bogda 5-ti..heh
nenormalan-a-lud

tu sam brate,znojim se kao majmun,sam sam kuci,i veliki mi je rovac,znam da ne smem da uzmem i da bi sjebao sve ali imam onaj mali crv u glavi koji me ter,ali ne dam se,nemam ni para ni nicega,samo da izdrzim do 3 i bice sve ok,sutra na inekciju i to je to(za sada),sad uopste nemam skoro fizicku krizu osim tog znojenja ali me brate psiha ubi,stvarno je istina da je psihicka kriza mnogo veca od fizicke....aaaaaaaaaaaaaa udario bi glavom o zid sad,da znam da ce pomoci,ne dam se druze,drzi se

Mesha Selimovic
malena_maca111

Post by malena_maca111 »

Zelim ti da ovaj put stvarno izdrzis..nemoj sada opet na staro...Please.. Sretno
Post Reply