Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Vlado_M

Post by Vlado_M »

nn
Last edited by Vlado_M on Mon Jun 22, 2009 10:30 am, edited 1 time in total.
joesspappa

Post by joesspappa »

Cuo sam i ja za te glavate spodobe shto otkidaju noge u vodi ali shto nas ne ubije ojacha nas, zar ne!? cekaj malo zar to sa pravljenjem da si mrtav ne vazi samo za medjede!? Cak ne vazi ni za ove shto ih zovu grizli. Jok grizli, klali. Negde na animal planetu gledao sam kako ove cekicare reaguju na elektronske impulse... stoga gasim telefon kad krenem na plazu, pa nek me love ako hoce putem fiksne telefonije... Ne idem sa bivshom, s njom ne idem ni ispred zgrade... ne idem sa Joeom i to mi je krivo, ali donecu mu malo slane vodice... da opere noge ako nishta drugo... qm mi je trazio da mu donesem kilo vode da ispira nos... cokapeace skoljkicu, imash li ti neku zelju!?
E, neka Majki polozi taj pravosudni i nek malo trenira...za sledeci krug... nadam se da cu do zime zavrshiti ovu papazjaniju... pa onda jovo nanovo...
De daj mi broj te prorocice za zivot posle tridesete.. blizu mi je.. da osmotrim zvezde... a ako ti ne prodje ta kombinacija za skidanje, evo ja cu da skinem jednu zvezdicu, pa cu zajedno sa srpom i cekicem da te umlatim ko vola u kupusu... mada ne znam da li volish kupus... znam samo da volish sex i da ga se rado secash!!! A ako ces cekati tri banke da pravish kokice, plashim se da ti kukuruz ne uraste u korov... e onda si jbo cvorka... Ne volim joint smotan u dzepu, nikad mi se nije ni pushilo na moru... a poshto sam batalio i cigare, ostaje mi samo jutarnja loza i to 26. jul duplo golo... pa da glumim suncokret po plazi... do sitnih nocnih sati i da cekam tog stranca u noci...

Hvala na lepim zeljama. Bucnucu svoju cenjenu zadnjicu za sve vas koliko vas ima...
Pozz
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
bojanol

Post by bojanol »

Izem ti samog sebe, jebo me Manchester.
sunrise

Post by sunrise »

to za zmiju kazu da se ukopis ako ju vidis

te 30-te su jebene. Meni su odavno u horoskopu vidjeli da ce kod mene promjena poceti tek oko 29 (sto je i bilo) i kao od 30 ide zicer i poslije nema mi kraja. Da oni svima ne govore isti kaco? zezam se, horoskorp je ok ako ga netko stvarno zna citati i racunati, sve ostalo baci u vodu
da, vidjelo mi se i majcinstvo u 30-toj, kao sin ce biti, vidjeti cu
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

ggg
Last edited by Vlado_M on Mon Jun 22, 2009 10:31 am, edited 1 time in total.
cokapeace

Post by cokapeace »

Ma ko šiša šišanje... :D ..KUKURUZ je zakon... :D
A ja i dalje oću onu školjkicu..... :smt022 .. :-D
Ma dobro se ti nama držiš..ali nemaš sreće sa fudbalom...bolje onda probaj sa ženama(ali pre 30-te)....jer se i ja plašim da je Joespappa u pravu za onaj korov... :-D :D :-D
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Vlado_M

Post by Vlado_M »

hhh
sunrise

Post by sunrise »

cemu sve? jer si (smo ili sam) dovoljno jela govna na jednoj strani pa bi bilo fora isprobati tu drugu i vidjeti sta to tamo ima zanimljivog.
Jebes brak, brak nije potreban, sve, ama bas sve moze i bez njega, i furati vezu, voljeti, zivjeti zajedno, stvarati, putovati, voljeti, svadjati se, poslati u kurac, imati klince, znam da ces poceti o tome kako si u kurcu i da po centa ne vrijedis no opet, ne gubis nista a mozes masu toga dobiti
no, sta da ti pricam kad sve znas i ti ces opet po svome

zajebi majmuna, popij sa starim kavu ili odvedi mamu u grad i kupi joj cipele ili pizzu.Ja odkad sam tu vec smo jedno 4 puta bile na pizzi i sutra idemo opet i bas nam je zicer
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

ggg
zvrky

Post by zvrky »

Vlado ne igraj se sopstvenim zivotom ...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Locked