Moja cupri

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

cokapeace

Post by cokapeace »

ZNAŠ ONU :
"Podseti me šta to beše ljubav...." :-D

Samo malo izmeni u:
"Podseti me šta to beše savest ,
i bar na tren biti čovek a ne zver.." :twisted:

Slažem se sa tobom, ali Grofe ,možda bi ti bilo lakše kad bi te svoje unutrašnje borbe sunuo ovde,nama,..mi ćemo te svakako razumeti,a verujem da bi i tebi bilo lakše da sve to izbaciš iz sebe ...Ja sam tu ako se rešiš, a znam da će te i ostali podržati,kao što su i mene svojevremeno..
kiss
Grof

Post by Grof »

Ma nemam ja borbi vise, nijh sam imao prve pola godine od skidanja, dok mi je psiha bila razasuta, tek posle pola godine sam mogao da kazem da mi je se psiha koliko toliko umirila i poceo sam da razmisljam i da kapiram bolje, sad vise nije to borba, sad je to samo jedna vagica mala u mojoj podsvijesti, na jednu stranu ne zivot narkomana, ne kilo dopa, nego obicni kvoter dopa, a sa druge strane sve ostalo sto volim, i u zadnje vrijeme vise naginje na ove koje volim, tako da sam miran, jedino kad se iznerviram, kad planem zbog sitnice, a samo zbog nih umijem da reagujem bas burno, ta vaga se zaklacka, ali kakvi, odma se smirujem, odma se sjetim pakla od 7 godina, i ne mislim na njega, ubijedio sam sebe da dop nije fin, slagao sam sebe bukvalno to, i lakse mi je kad ga tako gledam
cokapeace

Post by cokapeace »

Mojne tako..nisi SLAGAO SEBE...DOP JE DJAVO u malom pakovanju..uzme ti dušu,rastera snove,otupi srce...otme ti sve do čega ti je stalo i što voliš i pre nego što to stigneš da shvatiš (meni je uzeo SVE..a znam da nisam jedina sa takvom pričom)...zamaskira ti život "finom žutom prašinom"..pa ZALUTAŠ u svojoj obmani..
Svi mi planemo ponekad...ja hronično počnem da se JEŽIM,kada do toga dodje..onaj crv krene uz i niz kičmu..potseti me..onda ustanem i nateram sebe -da vežbam,do iznemoglosti..i on ,se poražen, povuče istog trena..
Čuvaj svoju "vagicu" na pravoj strani...JUTRA BEZ DOPA I PARANOJE : SU DIVNA I VREDNA SVAKE BORBE!
KISSIĆ :D :D :D
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
sunrise

Post by sunrise »

mene je danas zaigrao manki i to na kvarno. Tip stoji ispred mene, dajem mu neke filmove da si izabere a njega zove musterija i inzistira da dodje sto prije. A, moje misli turbo show, a kako bi bilo kad bi si danas sredila nesto, samo danas, pola grama, ko zna kako bi mi bilo, ovoj mrvici sub-a zicer nece smetati n fuck mojoj bebi ce sigurno smetat i ono udahni i izdahni i nadji si neku zanimaciju i fuck dop i te jebene misli. Mozda se zato cijeli dan preznojavam???
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

Ne mozda nego sigurno,eto sama si dosla do odgovora zasto se danas tako osecas,nemoj molim te sad da srusis sve ! Izgurala si ono sto je bilo najgore nemoj to pokvariti jednim jebenim trenutkom. molim teeeeeeeeeeeeeeee !!!!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
cokapeace

Post by cokapeace »

Sunrise..DRŽI SE... PLEASE!!!!
This must be a bad trip
sunrise

Post by sunrise »

ma, izdrzala sam
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
rajouno

Post by rajouno »

GROFE ,what's happenning?nema te neshto!samo da ti dam podrshku...

zemljakinja :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
cokapeace

Post by cokapeace »

Grofe...gde si se sakrio?!
This must be a bad trip
PROČITAJ ME

Re: Moja cupri

Post by PROČITAJ ME »

.....drži se brate nemoj da te obuzimaju crnjaci i prošlost.......ovdje smo svi ko jedno pazimo se i podržavamo......čuvaj se i veliki pozzzzzzzzzzz :D :D :shock:
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Post Reply