"Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

cokapeace

Post by cokapeace »

PDT_Love_14
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
sunrise

Post by sunrise »

iskreno, u zadnje vrijeme osjetim neko ziganje tamo negdje oko jajnika ali nemam pojma da li je to bebac i da nije mozda prerano za njega.

Danas sepam, jucer mi je nesto palo na nogu i vise ni ne znam sta je bilo osim da sam vrisnula i sve zivo nabrojala i opsovala i danas vidim da mi noga ili kost otekla i poplavila, no sve je ok. Danas radim do nekih 7 pa bjezim kuci
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
cokapeace

Post by cokapeace »

Normalno je da te ponekad žigne negde,bebica raste,pravi mesta...baškari se...vremenom ćeš imati problem da se namestiš dok sediš ili ležiš-jer malom gospodčiću drukčije više odgovara..ali sve će to brzo proći...kad ga prvi put ugledaš onako nevinog i malog-sve muke ćeš zaboraviti :D
mene trenutno više brine onaj tvoj crvić :cry: NE PREPUŠTAJ MU SE MOLIM TE..zbog sebe,zbog tog nevinog života u tebi!

kissić i za bebca i za tebe! PDT_Love_14
This must be a bad trip
sunrise

Post by sunrise »

vec se sad nikako ne mogu namjestiti i stalno me nesto zulja, no nemam nekih problema, hvala Bogu. Danas idem kod dokotrice pa cemo vidjeti ako je sve ok
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
cokapeace

Post by cokapeace »

..
Last edited by cokapeace on Fri Sep 28, 2007 2:25 pm, edited 1 time in total.
This must be a bad trip
cokapeace

Post by cokapeace »

Ima jedna novost društvo...my ex je pušten juče iz pritvora..Maki mu se baš obradovao..i evo ,poslala sam ih da prošetaju zajedno...neznam šta da pišem...loše mi je...stvarno mi je loše..prvi put plačem,posle toliko vremana......raspadam se.... :-D crni humor,kao što je neko rekao-ironija...voleti nekog kao vazduh koji dišeš,a ne verovati mu više ni jednu reč...
This must be a bad trip
bojanol

Post by bojanol »

Batali to Cokapeace, uzmi bocu sa kiseonikom za početak, vazduh je definitivno veoma zagađen.
Zezam se, znam da ti je heavy, ali ako je tako kao što kažeš, a verujem ti, misli na to klinče, a ne na ono što te sjebava.
Pozdrav.
cokapeace

Post by cokapeace »

bojanol..hvala! :-D
This must be a bad trip
marko PSY

gt

Post by marko PSY »

Ma sve ostalo ostavi po strani ali mali je jedan jedini pa mu pruzi sve sto mozes!!
freeda

Post by freeda »

a terapija,lijecenje i sl...ili kaze da mu nije problem da ostane cist sam, bez strucne pomoc?
insistiras li na psihijatru, komuni ili bilo cemu?

pozz
Post Reply