Moja cupri

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Grof

Moja cupri

Post by Grof »

E ne znam kako da pocenm, kad je svima nama pocetak isti, ikad se sve u 80% slucajeva poklapa.
Iz CG sam, da se zna, i sad sam strejt vec 9 mjeseci, a imam staza 7 godina, uf, samo kad pomislim sto sam mogao za te sedam godina da postignem, gledajuci koliko sam postigao za zadnje 9 mjeseci.
Imam 25 god, jedinac u porodici, i da ne tezinjam, kako sam pocinja i tako to, pocecu odma istoriju dopa i mene.
Sa 18 sam ga uzeo, ciso zato sto se pricalo o njemu, d ae cima sa svakog sanka u grad, i tako je krenulo, prvo uzimanje je trajalo godinu dana, dok nisam posao na more da radim i tu se kao skinuo, tri mjeseca bio strejt, al kad sam se vratio,pf, pakao, probah prvu noc gan, tu sam za 9 mjeseci uspio da dodjem do 6 grama extra dopa, jer se ovdje moze naci dosta dobra roba ako covjek zna ljude, kao sto ssam ja znao, tu je i porodica pocela da provaljuje, vidjeli da nesto nije u redu, doci sa 94 na 72 kila je bilo neso nenormalno, tu sam im prizna problem, i posle godinu i po pucanja na gan, 7 grama u 24 casa mi je bila doza, krenuo sam sa skidanjem, jao majko te dvije nedelje necu zaboravit, tu ne pomazu ni tablete ni nista, a tada ovdje nije bilo dokora za narkomane, kad se samo sjetim, tu sam naprvio pauzu osam mjeseci, necu pominjat drugove, jer su se stalno mijenjali, i za te 8 mjeseci uspijem da zavrsim fah, al onda opet pakao, neznanje moje da kad opet uzmes posle pauze da si odma navucen, i tu sam krenuo, dvije i po godine gudranja, uh, dilovanja, svercovanja preko granice, dosao sam do 8 grama dnevno, al na nos, nisam htio na gan da se radim, cak sam udarao svoju robu pudingom, da fixeri ne bi uzimali kod mene, i tu ponovo priznam mojima, ponovo skidanje, ponovo 8 mjeseci (sad provaljujem da mi je najduza pauza bila 9 mjeseci, tako da se sad plasim sto ce bit, al ovaj put brale, nema zezanja, radije bi se ubio nego ga ponovo uzeo, uf), nego da nastavim...
Pocnem za vrijeme te pauze da radim, da zaradjujem , ovo ono, svoje pare, i kao budala tu ponovo pocnem, al ovaj put kao pametno kao po malo cu , da se ne navucem da ne provale moji, al kurac, dvije godine se gudram, dok ponovo nisam dosao do 5 grama dnevno, ubijanje klasicno, ostao bez posla, dosao do fase da prodajem auo za dop i tu sam sam odlucio, samo stalno istupio pred moje i priznao problem, sad sam evo ovdje dje sam, radim ponovo, imam curu, al sve je to, ne znam, kad ja ostanem sam u sobu, nocu, odma krene razmisljanje, al me samo jaca, imam dobrog doktora, lika koji sve razumije i on mi je masu pomogao,ne znam kako ce bit, evo 9 mjeseci sam strejt, primicem se granici najduzeg nedruzenja sa dopom, vidjecemo sto ce bit...

P.S. Oprascajte ako je tekst bez neke drame, pricao sam surovu istinu, jer sa dopom moras da budes surov, da bi se otarasio od njega, dop je sebican, oce te samo za sebe, a ja to necu da mu dozvolim, toliko ljudi postoji koje volim...
dete_svemira

Post by dete_svemira »

dobrodosao nam...... :D
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
cokapeace

Post by cokapeace »

dobrodošao u naš mali svet.. :-D :D
Mihrumana

Post by Mihrumana »

Sve najbolje.. Budi jak! [-o<
marko PSY

!!!

Post by marko PSY »

Dobro nam dosao!Drzi se,provalio si sve kao i vecina nas.Reci mi samo dalo posecujes psihologa?
Pozdrav!!!
Grof

Post by Grof »

Posjecujem, kad god osjetim potrebu odem, a inace mi je razmak posjeta sad mjesec i po dana, toliko sam sam sa sobom, bez nalorexa, samo ja, i drzim se dosta dobro, par puta sam ga zvao, al kaze da je sasvim norlmano, da je vrijeme uzimanja bilo dugo, i da ne mogu odma zaboravit rad dopa, al se lik kune da ce vremenom sve nestat, ostaje mi samo da vidim....
sunrise

Post by sunrise »

cuj, budi dobar i poslusan pacijent i vjeruj mu. Nemas sta izgubiti ali mozes jako puno dobiti.

Dobrodosao
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
dete_svemira

BEE GOOD!

Post by dete_svemira »

nemoj zaboraviti jedno:nemoj bezati,ali ucini sebi lepo....a postoji mnogo lepih stvari na svetu.....cilj......bavili smo se necim,i sad trebamo to da zamenimo necim jos lepsim......zaljubi se....daj sebi krila,voli nebo i prirodu oko sebe.....

HAPPY EVERYDAY!SVAKO JUTRO,SVAKI MINUT,SVAKI TREN.......

DOPUSTI SEBI NESTO LEPO.....

A MOZE BITI LEPO SAMO AKO TO ZELIMO....A ZELIMO.....

OPTIMIZAM......
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
Grof

Post by Grof »

Male stvari me cine srecnim, i sto znam, dosta sam psihicki stabilan
cokapeace

Post by cokapeace »

:D :smt023 sitno....-ali itekako bitno! :D
Post Reply