Spid je najodvratnija i najpoganija droga koja postoji i kojoj sam ja odavno mislio da sam rekao doviđenja. Sve do jutros kad sam bio preterano pijan. Ortak i njegova cura završili 2 grama i ponudili mi da bih se tobož malo ispravio. Pre nedelju dana artani, a jutros i kasnije tokom današnjeg dana brdo tog sranja. Telo i duh su mi slomljeni i premoreni, ali se i dalje bune ideji o spavanju.
Ponovo slušam Block Out i tonem, mada nisam siguran da postoji dalji put na dole... Jedino da počnem da kopam zemlju kako bih duši svojoj pružio mir i san bez snova.
Odoh ja sutra na more, te vas neko vreme neću umarati svojim suludim tripovima.
bad luck ili bedak?
Moderator: sanela
- joesspappa
Da li treba josh neko neshto da ti kaze o lecenju alkoholom!? Hoce li sledeceg ponedeljka da ti neko ponudi pajdo?!!raskorak wrote:Spid je najodvratnija i najpoganija droga koja postoji i kojoj sam ja odavno mislio da sam rekao doviđenja.
Sve do jutros kad sam bio preterano pijan.
Ortak i njegova cura završili 2 grama i ponudili mi da bih se tobož malo ispravio.
Pre nedelju dana artani, a jutros i kasnije tokom današnjeg dana brdo tog sranja.
Telo i duh su mi slomljeni i premoreni, ali se i dalje bune ideji o spavanju.
BEZI NA MORE DOK SI JOSH CITAV...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
- dete_svemira
ZEZAJ SAMO raskorak!
IGRAJ SE SAMO SA ZIVOTOM.....AKO TI DODJEM ZA ''TAMO'' IMA DA TE VIJAM PO CELOM KRAJU,A KAD TE UHVATIM IMA DA PROGUTAM I TEBE I SPEED I PAJDO I SVE OKO TEBE....I DRVECE.......POSTO JE TO IPAK PUNO DROGE U ORGANIZMU.....
HEY YOU!
NE PROPADAJ,VUCI GLAVU NAPOLJE.......
PLIVAJ raskorak.....
IGRAJ SE SAMO SA ZIVOTOM.....AKO TI DODJEM ZA ''TAMO'' IMA DA TE VIJAM PO CELOM KRAJU,A KAD TE UHVATIM IMA DA PROGUTAM I TEBE I SPEED I PAJDO I SVE OKO TEBE....I DRVECE.......POSTO JE TO IPAK PUNO DROGE U ORGANIZMU.....
HEY YOU!
NE PROPADAJ,VUCI GLAVU NAPOLJE.......
PLIVAJ raskorak.....
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
trebao bi malo analizirati situacije u kojima uzmes nesto...bilo artane ili spid ili cuga...sve se vrti oko tvojih prijatelja, za sada a poslije mozes i sam
idi na more, ponasaj se kao turista, kao svabe ili austrijanci, opsuti stomak, nabaci neke ruzne slape i sarene kosulje i uzivaj u klopi a preko dana idi prvi na more u 9 ujutro te si do podne vec ko rak crven
idi na more, ponasaj se kao turista, kao svabe ili austrijanci, opsuti stomak, nabaci neke ruzne slape i sarene kosulje i uzivaj u klopi a preko dana idi prvi na more u 9 ujutro te si do podne vec ko rak crven
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Ej ljudi, raskorak se vratio pre par dana sa mora. Dobro beše, ladno pivo beše, a ženke i dalje... hladne. Drugim rečima, sve je dobro. Ne napredujem, ali ni ne propadam. Niko više ne može da me izdvoji kao trulu dasku iz beskrajne tarabe.
Uznemiravajuće vesti na televiziji gasim, a uznemiravajuće članke u novinama palim. Ne razlikujem se od ostalih svojom sklonošću ka ludilu. Prosto sam neprimetljiv. Ne štrčim više na svoju štetu. Zaista, počeo sam da poštujem sebe.
Sada, na primer, opušteno leškarim. Namerio sam da, posle mnogo vremena, malo čitam. Na povratku iz grada svratio sam u knjižaru. Kupio sam na rasprodaji knjižicu sa sivim koricama i sitno štampanim naslovom "Tatarska pustinja" by Dino Bucati.
Nakon čitanja nekoliko poglavlja shvatio sam neke stvari:
1) svi kućni aparati su mi ispravni
2) kalendarski gledano, početak je XXI veka
3) pisac nije u srodstvu sa velikim, ali nesvarljivim satiričarom Džonatanom Sviftom
4) posle svega što sam video i čuo smatram da sam normalan jer se normalnim osećam, autor tvrdi da ne izvlačim zaključak da sam u pravu, nego da sam lud
U tom slučaju, neka vam je srećan početak septembra.
Sa svih strana mi je potvrđeno da sam normalan u medicinskom i u društvenom smislu.
Pa u kom smislu sam ja onda lud?
Ajd' ćaos
Uznemiravajuće vesti na televiziji gasim, a uznemiravajuće članke u novinama palim. Ne razlikujem se od ostalih svojom sklonošću ka ludilu. Prosto sam neprimetljiv. Ne štrčim više na svoju štetu. Zaista, počeo sam da poštujem sebe.
Sada, na primer, opušteno leškarim. Namerio sam da, posle mnogo vremena, malo čitam. Na povratku iz grada svratio sam u knjižaru. Kupio sam na rasprodaji knjižicu sa sivim koricama i sitno štampanim naslovom "Tatarska pustinja" by Dino Bucati.
Nakon čitanja nekoliko poglavlja shvatio sam neke stvari:
1) svi kućni aparati su mi ispravni
2) kalendarski gledano, početak je XXI veka
3) pisac nije u srodstvu sa velikim, ali nesvarljivim satiričarom Džonatanom Sviftom
4) posle svega što sam video i čuo smatram da sam normalan jer se normalnim osećam, autor tvrdi da ne izvlačim zaključak da sam u pravu, nego da sam lud
U tom slučaju, neka vam je srećan početak septembra.
Sa svih strana mi je potvrđeno da sam normalan u medicinskom i u društvenom smislu.
Pa u kom smislu sam ja onda lud?
Ajd' ćaos
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
- dete_svemira
Postoji nekoliko ljudi kojima raskorak veruje. Jedna od tih osoba je i moja (doskorašnja) najbolja drugarica.
Nažalost, drugarica se nakon godinu dana opet iznavlačila sa nekim tipom kog je pokupila nedavno na nekoj žurci.
Raskorak ju je poslao u rodni kraj (pizdu materinu), mada iz drugih razloga.
Nekoliko dana kasnije, drugarica je došla raskoraku krajnje uspaničena.
"Marko, molim te mi uštekaj ove ganove, ispala je neka frka, doći ću do tebe za 2 sata da ih pokupim. Ali, MOLIM TE!" Raskorak se iz samo njemu znanih razloga sažalio i uštekao ih na samo njemu znano mesto (dobro, zna ga i drugarica i još poneko ko se samnom gudrirao). Nije se pojavila toga dana. Nije mi se ni javila od toga dana. Ipak, moj broj telefona je okretala.
Pre nekoliko dana sam se baš dobro zapio. Kada sam došao kući, na pamet mi je pala jedna ideja. Da bacim ganove u kontejner. Međutim, njih nije bilo. 3 neotpakovane igle i šprica, plus otvorena kesica limuntusa.
Niko osim mene i nje nije znao za njih. Niko mi nije ulazio u stan tih dana. Keva mi NIKAD ne pretura po stvarima. Bar ne samoinicijativno. Ništa mi loše ne govori ovih dana. Štaviše, ponaša se prema meni kao prema davno izgubljenom sinu, koga obasipa ljubavlju i pažnjom. Ubeđen sam da je "drugarica" iz pakosti prvo donela ganove, a zatim i zvala moju kevu, glumeći zabrinutog prijatelja. Ne znam ni sam šta da radim. Šta god rekao, ispadam lažov. "Ako si strejt dečko, šta onda ove igle traže na tvom posedu?!" Logično.
Danas sam se baš sjebao. Keva dolazi sva hepi, sprema ručak, a za ručkom... Odjednom joj glava pada u tanjir, ne može razgovetno da govori, ne može da hoda.... Pretpostavljam da joj se pritisak srozao. Najteže mi je bilo kada me je zagrlila i kroz suze mi govorila kako će uvek biti uz mene, kakav god ja sin bio.
Idem malo do studija da se praznim na bubnju. Btw, za desetak dana moj bend počinje sa snimanjem pesme, a zatim i spota. Ko želi, moći će da čuje, pa da pljuje.
Nažalost, drugarica se nakon godinu dana opet iznavlačila sa nekim tipom kog je pokupila nedavno na nekoj žurci.
Raskorak ju je poslao u rodni kraj (pizdu materinu), mada iz drugih razloga.
Nekoliko dana kasnije, drugarica je došla raskoraku krajnje uspaničena.
"Marko, molim te mi uštekaj ove ganove, ispala je neka frka, doći ću do tebe za 2 sata da ih pokupim. Ali, MOLIM TE!" Raskorak se iz samo njemu znanih razloga sažalio i uštekao ih na samo njemu znano mesto (dobro, zna ga i drugarica i još poneko ko se samnom gudrirao). Nije se pojavila toga dana. Nije mi se ni javila od toga dana. Ipak, moj broj telefona je okretala.
Pre nekoliko dana sam se baš dobro zapio. Kada sam došao kući, na pamet mi je pala jedna ideja. Da bacim ganove u kontejner. Međutim, njih nije bilo. 3 neotpakovane igle i šprica, plus otvorena kesica limuntusa.
Niko osim mene i nje nije znao za njih. Niko mi nije ulazio u stan tih dana. Keva mi NIKAD ne pretura po stvarima. Bar ne samoinicijativno. Ništa mi loše ne govori ovih dana. Štaviše, ponaša se prema meni kao prema davno izgubljenom sinu, koga obasipa ljubavlju i pažnjom. Ubeđen sam da je "drugarica" iz pakosti prvo donela ganove, a zatim i zvala moju kevu, glumeći zabrinutog prijatelja. Ne znam ni sam šta da radim. Šta god rekao, ispadam lažov. "Ako si strejt dečko, šta onda ove igle traže na tvom posedu?!" Logično.
Danas sam se baš sjebao. Keva dolazi sva hepi, sprema ručak, a za ručkom... Odjednom joj glava pada u tanjir, ne može razgovetno da govori, ne može da hoda.... Pretpostavljam da joj se pritisak srozao. Najteže mi je bilo kada me je zagrlila i kroz suze mi govorila kako će uvek biti uz mene, kakav god ja sin bio.
Idem malo do studija da se praznim na bubnju. Btw, za desetak dana moj bend počinje sa snimanjem pesme, a zatim i spota. Ko želi, moći će da čuje, pa da pljuje.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama