Idiot
Moderator: sanela
- Mark_Renton
Kako ti rece jednom da je tekst napisan ekavicom, pomislio bih da sam postovao u pogresnom forumuVlado_M wrote:\ I forum me pravo nervira jer stvara pogresnu sliku o meni - ja sam sasvim obican i prosjecan tip (natprosjecno sjeban i ovisan), nisam ni duhovit ni zanimljiv ni... Ma, cak sam i cutljiv i povucen i garant dosadan. Jebes ga.

When Hell is full, the dead will walk the Earth.
- Zona Sumraka
I ja sam tako mislila, ali to je nasa tipicna nesigurnost. Bolje da se neko razocara mnome, pa da se posle odusevi, nego obratno.Vlado_M wrote:Provalio sam da je mnogo lakse ako ljudi manje ocekuju od tebe, teze ces ih razocarati... .
Bolje da ljudi ne ocekuju nista od mene pa kada nesto i ucinim da se oduseve, nego obratno.
To je linija manjeg otpora! Na pocetku sebe ocrnis, da bi ljudi posle primetili da i nije tako i onda se osecas bolje, osecas se boljim covekom.
Nemoj tako Vlado.....
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
- joesspappa
[quote="Sonja]Na pocetku sebe ocrnis, da bi ljudi posle primetili da i nije tako i onda se osecas bolje, osecas se boljim covekom.[/quote]
Da li je to sluchaj sa svima nama?
Kad se skinemo, pomislimo na to shta smo grozno uchinili i koga smo povredili i onako "spucani" od fizickog bola, slazemo olovne misli na psihu, ionaku rasturenu od "konzumacija". Pa josh ako pomislimo da nam ne ide kako smo zamislili... bedak...
A onda jednog zelenog dana, pridje nam neko, ljudski stisne ruku i podigne ono malo samoposhtovanja... i krene na bolje... i onda se, bar u mom sluchaju, podignem toliko da mi je bitno da istaknem samo dobre strane, zaboravim loshe i guram svojom voljom, ignorishuci sve loshe u okolini... Da li je to opet realnost? Ili je to samo deo borbe?
Da li je to sluchaj sa svima nama?
Kad se skinemo, pomislimo na to shta smo grozno uchinili i koga smo povredili i onako "spucani" od fizickog bola, slazemo olovne misli na psihu, ionaku rasturenu od "konzumacija". Pa josh ako pomislimo da nam ne ide kako smo zamislili... bedak...
A onda jednog zelenog dana, pridje nam neko, ljudski stisne ruku i podigne ono malo samoposhtovanja... i krene na bolje... i onda se, bar u mom sluchaju, podignem toliko da mi je bitno da istaknem samo dobre strane, zaboravim loshe i guram svojom voljom, ignorishuci sve loshe u okolini... Da li je to opet realnost? Ili je to samo deo borbe?
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
joesspappa wrote:[
Jossepappa,
to je tako normalno. To je deo nasih karakternih promena koje nastaju u toku bolesti ovisnosti. To je i u psihi normalnog coveka da se plasi da ce biti odbacen, a ne mi kojima je osnova bolesti nedostatak samopouzdanja.
Glavu gore i samo hrabro..... Nista se ne dogadja samo vama....vidis tek kada se podele neke stvari bude ti lakse jer shvatis da nisi sam, da imas sa kim to da podelis i da te neko stvarno, ali stvarno kapira.
Pozz.
S.
Needlework the way, never you betray
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Vlado, a šta ti želiš?Vlado_M wrote:Vrtim se u krug vec godinama. Vec sam rekao sve sto sam imao. Sad se samo ponavljam kao pokvaren gramofon. I dosadan sam.
Ja uopste ne zelim da se osjecam boljim covjekom.To je linija manjeg otpora! Na pocetku sebe ocrnis, da bi ljudi posle primetili da i nije tako i onda se osecas bolje, osecas se boljim covekom.
Nemoj tako Vlado.....
Poz.