Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.
hvala vam, lakse mi je danas malo. nasla sam eki mehanizam da ne mislim puno na njega pa je onda lakse. al cim pomislim, odmah zaplacem! eto valjda ce biti ok.......
hvala na podrsci i ja sam otkako sam se odjutros probudila, skontala on je kriv za tu moju bol, ali eto opet nemam snage da mu predbacujem. a mozda bih trebala. vise stalno ja za sve moram imati razumijevanja.... dosadilo mi je. a opet mi je tesko...
koja ironija, sinoc oko pola 10 dobijam poruku od njega, s nekog broja nemam pojma, hrvatski br, kao da je dobro i da mu nije jasno zasto ga niko nije zvao sad u subotu. ja sam se kratko receno, paralizovala. nazvala sam njegovu mamu i rekla joj za to. nemam pojma, ja mu odgovorila samo da cemo ga zvati. sretna sam i tuzna istovremeno, jer ok, javio mi se konacno, to je tako divno, a s druge strane, on ima dosta slobode tamo, kako ce se to odraziti na njegovo odvikavanje?!
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...