Najvece narkomanske lazi i prevare :-)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

deminutiv u slobodi

Post by deminutiv u slobodi »

To moze biti ako ih uporedjujes u odnosu na gore od njih,ali ja uvek sve uporedjujem u odnosu na bolje...a svi prosecni su bolji od njih.Jer covece,mozes ti da glumis koliko hoces,ali kad ti bazdi kuca na drogu,travu i sl.(jednom sam usla u wc lika koji diluje gras-onesvestila sam se od smrada),kad hodas polusvestan,stondiran,pricas ko usporeni film,kad imas neuredan zivot,dzabe ti sve.To nije zdrav,normalan ambijent.Pa,tek sto ti se smucaju po kuci kojekakvi likovi....i znam ,ta nenormalna situacija,postaje detetu normalna...pa ode kod drugarice,a tamo sve kako treba,pa pocne da uporedjuje sa svojom pricom,i eto prvi otpori prema roditeljima,prvi kompleksi bez nuzde. A kad pomislim sta sve ljudi cine za svoju porodicu,kakvi sve pozrtvovani ocevi postoje,dodatno me boli dusa.
Deca vole da imaju normalne,lepe,mlade,zdrave roditelje koji nisu dosadni.
Morala sam ovo da napisem.Koristice nekom.Nadam se da ces nastaviti svoju ispovest..lepo pises.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Ne znam, glupo je generalizovati stvari... Ipak, ja sam kao dzanki izrazito odvratan i sebican covjek, pravi supak koji samo misli na dop i rusi i lomi i rastura sve oko sebe da bi namakao lovu za gudru... Strashno je i zamisliti kako bih kao takav bio los otac. Ne bih to ni pokusao.

Evo, imam jednu porodicu kojoj sam nanio mnogo problema i bola prethodnih godina. Zasto bih onda pravio jos jednu da joj radim isto ?!... A nikad ne mogu biti siguran da se ponovo necu slomiti i nastaviti po starom... Jebiga.
raskorak

Post by raskorak »

To je zivot. Uhvati se u koshtac sa njim i zahtevaj sve, ili podvij rep samo slezi ramenima. Mozda nekome bas porodica, novi izazov pomognu. Mojoj sestri bar jeste.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

...moram priznat' da tvoj rezon donekle i ima smisla, ali ipak mi je nekako kukavicki... znaci neces praviti nikakav progres u zivotu jer mozda se nakacis opet...pa sta ce ti onda investicije i pm i koja je poenta zivjeti uopste ako imas konstantni strah od navlacenja? ... ne mozes jebo ga citav zivot biti u nekom grcu...
ti bar volis da kockas, a sve ti je rizik...mozda te sutra sprci auto dok budes iso' po zurnal jbte (mislim ne daj boze)...
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Ajd i ja da dodam nesto s' pocetka karijere. Otislo nas par na Srebrno Jezero da kampujemo. Naravno, kidamo se od vutre non-stop, koliko se jedan dzoint ugasi, tako se drugi upali. I sedimo uvece oko vatre, naravno i dzoint, jedini od nas 8 koji ne vari ide okolo vatre i kuka boli me glava, jer ima neko tabletu. Negde on i nadje tu tabletu, popije jednu i spusti ostatak tu pored vatre. Kad ce moj kum, onako sa dzointom u ruci, mrtav ozbiljan... Jebote, skloni te lekovi ce pomisli neko da smo narkomani!
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Post Reply