CUDA SE IPAK DESAVAJU
Moderator: sanela
hm procice i to polako ,normalno je da to osjecash..i meni je bilo grozno u pochetku,i sad mi bude,ali ne wishe tako inteziwno..i ja sam se pitala da li ce owo ikad proci..ali kazu wremenom prolazi,i bitno je kad stanesh na noge,tj.kad prodje bar 3-4 mjeseca popuniti tu prazninu nechim.dal poslom,nekom curom,dal sportom...i pokushati nastawiti sa normalnim ziwotom koliko god to bilo moguce!pa widish shta nam je taj prah uradio,tj.mi-postali smo zombiji..al srecom ima lijeka,za one koji imaju snage i wolje!perice,ne optercuj sad mozak swim i swachim..pusti ga da odmara,da se oporawi..pa bio je bombardowan tolike godine.pa da si pio vitamin c,neshto bi ti uradi mozgu..teshko jeste,to ja najbolje znam!do juche sam imala swet pod nogama,a sad moram da cutim i slusham.nema ni napolje sama....eee,diwim se sebi kako izdrzawam.mnogo sam bre drchna-to sam pochela da pokazujem i sad,chim mi je malo bolje.a sjecam se samog skidanja,i dana posle toga-bila sam prawi beskichmenjak-niti sam znala shta mislim,niti ko sam,ni kakaw je ziwot posle..al eto polako wrijeme chini swoje i swe m je jasnije shta sam uradila..jubm te puno,puno i sawjetowala bih ti obawezno antidepresiw!jawi mi se na pm
PER ASPERA AD ASTRA...
Evo i ja da napisem nesto kod "kuce"
Vratio sam se na grupnu terapiju,uz neke fore i fazone koji nikakve veze nisu imale sa mnom. Otisao sam do Teodora Drajz. skroz zbog nekih drugih stvari .da regulisem neki dug (cuj ja vracam dugove),i napadose me,dodji,nema veze,bla ,bla,samo sto nisu pitali sta ti treba. Bilo je cak i nepristojnih ponuda Za sada sam i zvanicno tamo ponovo,regulisao uput,lekove, i iskreno razmisljam da li da pocnem da pisem SVOJU ISPOVEST? OD TOGA MI NECE BITI NESTO LAKSE,ALI MOZDA NEKOM POMOGNE BAR MALKICE,MADA SUMNJAM.
dALI SU NAM PARCE PARKICA DA SE IGRAMO I DRUGU DECU DA NE DIRAMO KAKO IH NE BI (PO)KVARILI! TAKO MI SVE OVO DELUJE. KAO STO OVAKVIMAKAO STO JE VECINA NAS U SVAKOJ IOLE RAZVIJENIJOJ (MISLIM NA SVEST) ZEMLJI TO I RADE. dOVDE MOZETE SKORO SVE,ALI AKO PREDJETE NA DRUGU STRANU dAMRAK ULICE,HAPSIMO VAS I OSTALO ZNATE.
jOS RAZMISLJAM DA LI DA POCNEM ,I TO SAMO ZBOG LJUDI KOJI VOLE DA TRAZE RUPE I RUPICE, KAO NEKAKVE LAZI I ZAVERE. PA,STO BIH JA LAGAO IKOGA, ROKAM SE OD 16-OG RODJENDANA ('86-02 JUN),I NI SADA, POGOTOVO PRE SEDAM OSAM GODINA. pA NA GRUPI NIKO NIJE MOGAO DA POVERUJE DA SE TPOLIKO GODINA DROGIRAM. SADA BI NEKO IZGUBIO SVU LOVU KADA BI ME VIDEO NA ULICI ILI BILO GDE,A STAVIO JE NA TO DA SE NEMAM VEZE SA HEROINOM!
NEMAM POJMA STA DA URADIM.?
Vratio sam se na grupnu terapiju,uz neke fore i fazone koji nikakve veze nisu imale sa mnom. Otisao sam do Teodora Drajz. skroz zbog nekih drugih stvari .da regulisem neki dug (cuj ja vracam dugove),i napadose me,dodji,nema veze,bla ,bla,samo sto nisu pitali sta ti treba. Bilo je cak i nepristojnih ponuda Za sada sam i zvanicno tamo ponovo,regulisao uput,lekove, i iskreno razmisljam da li da pocnem da pisem SVOJU ISPOVEST? OD TOGA MI NECE BITI NESTO LAKSE,ALI MOZDA NEKOM POMOGNE BAR MALKICE,MADA SUMNJAM.
dALI SU NAM PARCE PARKICA DA SE IGRAMO I DRUGU DECU DA NE DIRAMO KAKO IH NE BI (PO)KVARILI! TAKO MI SVE OVO DELUJE. KAO STO OVAKVIMAKAO STO JE VECINA NAS U SVAKOJ IOLE RAZVIJENIJOJ (MISLIM NA SVEST) ZEMLJI TO I RADE. dOVDE MOZETE SKORO SVE,ALI AKO PREDJETE NA DRUGU STRANU dAMRAK ULICE,HAPSIMO VAS I OSTALO ZNATE.
jOS RAZMISLJAM DA LI DA POCNEM ,I TO SAMO ZBOG LJUDI KOJI VOLE DA TRAZE RUPE I RUPICE, KAO NEKAKVE LAZI I ZAVERE. PA,STO BIH JA LAGAO IKOGA, ROKAM SE OD 16-OG RODJENDANA ('86-02 JUN),I NI SADA, POGOTOVO PRE SEDAM OSAM GODINA. pA NA GRUPI NIKO NIJE MOGAO DA POVERUJE DA SE TPOLIKO GODINA DROGIRAM. SADA BI NEKO IZGUBIO SVU LOVU KADA BI ME VIDEO NA ULICI ILI BILO GDE,A STAVIO JE NA TO DA SE NEMAM VEZE SA HEROINOM!
NEMAM POJMA STA DA URADIM.?
Ih, bre, Perice. Nemoj pisati ispovest samo zbog budnih ociju. Naravno da cemo ti pronaci rupe u prici
Salim se (moram to da kazem da ne bi bilo dvojbi). Nego, evo ja bas zelim da procitam tvoju ispovest. Onako izistinski. A i prijace i tebi. I pojesti vreme kojeg imas dovoljno koliko sam shvatio.
Sve ovo, naravno, samo ako smatras da bi to zaista i mogao da lepo napises. Necemo mi valjda da citamo tamo neke nepismene narkomane koji ni gramatiku nisu savladali.
Ajde, ajde, ajde Blizance
Pozz
Istok

Sve ovo, naravno, samo ako smatras da bi to zaista i mogao da lepo napises. Necemo mi valjda da citamo tamo neke nepismene narkomane koji ni gramatiku nisu savladali.

Ajde, ajde, ajde Blizance

Pozz
Istok
i ja bih iskreno woljela prochitati,ja sam samo djelic swoje pisala u bezumnim trenucima,kad mi je mozak bio u haosu..i imala sam potrebu samo izbaciti to iz sebe,sad mi to mozda izgleda smijeshno,te emocije,iskrenost,nisam gledala da docharam i uljepsham...wec samo tras,istinu na widjelo.tad nisam ni razmishljala da mozda ima ljudi koji dolaze owdje da ubijaju wrijeme,isprawljaju kriwe drine i ocjenjuju da li je nechija pricha istinita ili ne.i ne zalim shto sam iznijela swoj 'prljaw wesh',sad se mnogo bolje osjecam,al isto zelim nastawiti pisati istinu,bez strepnje,straha,mozganja da li ili ne to podijeliti..jer to sam ja ,moj ziwot,swakodnewica,usponi i padowi..znam da odje ima dosta dobrih ljudi,i zelim da wjerujem u swachiju prichu,iako sam se milion puta prewarila..al takwa sam i to je to.ako nishta,mozda ce moja pricha,onako suwoparna nekome koristiti..zato izbaci to iz sebe,ne zbog nas-wec zbog sebe, kad prodju mjeseci,i ti to pochesh da chitash..widjecesh jasno swoj ziwot-kao na dlanu..nece to biti samo sjecanje u glawi..widjecesh koliko ce te to osloboditi...kiss bb
PER ASPERA AD ASTRA...
Ako se mene plašiš, obećavam ti da ću pratiti pomno ispo(s)vest i budem li te uhvatila u laži...
Svi se trude da ispadnu "veliki potrošači" i time daju autentičnost svojim rečima! Nije u tome bit problema, nego šta nas je navelo da posegnemo za nečim što se osuđuje, šta je motiv rešenosti da ideš đonom protiv svih!' Svi imamo različite puteve koji su vodili jednom istom cilju: životu van života! Kako smo zaboravili lepotu ustajanja bez muke i razmišljanja :"Šta danas?"