CUDA SE IPAK DESAVAJU

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Jeca

Post by Jeca »

Perice uz tebe sam!
Znam da ti to mozes! I to sto Sasa kaze, od krize niko nije umro! I fizicka kriza je na zalost naj laksi deo. Ali glavu gore i furaj napred!!! :D
O Kako je lepo ponovo biti STR8
perica

Post by perica »

Jeco-pereco,pa ja od proslog 16-og pijem blokatore i fizizka vise nije problem (povremeno ima svakakvih simptoma ali prodju),ona druga stvar me ubi. aaaaaaaA,to je uzsna samoca. Pa,tolike godine sam proveo sa degenericima,ali za razliku od njih dop mi nije napravio toliki problem na telu i licu. Jedan deckic se zgranuo kada smo se upoznali ,a zna me odavde.
Jbg,samo zena i crno vino,nista drugo nije potrebno!!!1
Jeca

Post by Jeca »

Perice, nekada je samoca dobra i moze samo da koristi...
Ali ako je to ono sto te ubija, znaj da nisi sam. Pa tu ti je ceo forum na raspolaganju, sto znaci puuuno drustva :-)
I nemoj da dozvolis da te ubija samoca. I ako si sam to ne znaci da treba da ti bude dosadno. Verujem da imas sta da radis kako bi sto kvalitetnije ispunio dan. A kada ti treba spika-TU SMO!!!

Glavu gore i samo napred Perice :D :D :D
perica

Post by perica »

Pereco,lepo je znati tako nesto,ali skoro cetiri godine sam sam,da vise ne mogu biti,a sve vreme okruzen ljudima.nadam se da znas o cemu pricam...?? :(
rajouno

Post by rajouno »

znam ja!eto!i ja sam sama,ali zelim prwo da ozdrawim da bih imala nekoga..da bih mu se mogla zdrawa poswetiti-a ne owako paranoichna.mada od silne terapije koju pijem..meni josh i dobro.al' me rokaju,da me oporawe..i na dobrom sam putu...!swaki izbor koji bismo sada naprawili,bar ja i ti ,koji smo josh swjezi bio bi pogresan!wezali bi se za prwu osobu koja naidje-iz usamljenosti,nesigurnosti i josh vishe bi patili ako bi nas ta osoba powrijedila,jer smo sada mnogo osjetljiwi..i ne bi bash mogli mnogo da pruzimo,jer ne mozemo ni sami sebi pomoci..a trazili bi mnogo!eto postadoh i psihijatar,kolko sam se naslushala pricha..a ustwari,to je istina!sada trebash da radish na sebi,na swom oporawku,umu,tijelu...da bi jednog dana mogao da pruzish nekom bezuslownu ljubaw,shwatash o chemu ti pricham...bice i zena,i wina..samo strpljiwo....{ali nece biti nas,xaxaxaxa malo sale,nece da skodi}wjerujem ja u tebe petre!i ima nas josh koji smo sami!ja sam popila sinoc posle 2,5 mjeseca malo crno wino i obilo mi se o glawu zbog terapije koju pijem.kao da me je woz zgazio..tako da ga bash sad i ne zhelim,a nekad sam ga woljela...mmmm.bash sam kreten ponekad.to je onaj DEWIL INSIDE!

LJUBIM TE! PDT_Love_18
PER ASPERA AD ASTRA...
perica

Post by perica »

Zvrks,pa gde si ti ,nesto te nema? :)
zvrky

Post by zvrky »

Zaebavas ti mene perice hahahhhahahahhahha
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
perica

Post by perica »

Nista slicno samo mi je drago da si tu. :D
Jeca

Post by Jeca »

Joj znam Perice o cemu pricas.
Izvini sto cu ovako da kazem, ali za te pare sto si pucao na dop,spremi se, sredi, namirisi, obuci, idi izlazi, muvaj ribe.Sam si jer predpostavljam da se nisi dovoljno ni potrudio. Devojaka uvek ima.To znas i sam. Ali one nepadaju sa neba. Niti ce one tebe da traze, nego ti moras da potrazis njih
A u naj gorem slucaju (izvini sto ovo kazem ali je tako) plati kurvu :-D

Pozdrav i drzi nam se Perice :-)
perica

Post by perica »

Jeco-pereco,super je to sto govoris,i skroz je ispravno takvo razmisljanje,medjutim ima tu jedan tehnicki problem. Bez pratnje ne mogu da izadjem.Na to sam pristao ,zbog nacina lecenja.
A,ada pricas o kurvama,pa imam dosta ,ali stvarno dosta drugarica koje to jesu,i to nije problem. Pa,neke su mi dolazile u posetu,a dai nisu znale kome dolaze. Bile su uredno placene,i kada bi usle u prostoriju za posete ,zgranule bi se.
Medjutim ,nije utome fora,nesto drugo mi treba i nesto drugo trazim.
Trazim osobu.
Post Reply