Nasa draga kafica!!!!
Moderator: sanela
Nije karlica slomljena, napukla je, pa riskiram. Ovako, slušaj: boli mene neka stvar jel ti meni vjeruješ ili ne! Ja sama znam šta se dogodilo, i isto tako znam da moje najmilije više NEMA! I nisam od onih koji će svojom nevoljom utopit drugog, pokušavam bit normalna koliko mogu. Na sprovodu te cure nisam bila, nego mi je kuća uz rivu gdje inače prolazi povorka pa vidjeh s balkona, a na bolovanju sad jesam, samo sam se taj dan trebala pojavit zbog dolaska delegacije Španjolaca na faks, a jedina ja govorim Espanol, češći su Tal. i Eng. koji se uče u RH. Imaš li još koje je..no pitanje?
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
chill daj saberi se...koj ce ti krac nakon svega sto je bilo dop. na prethodnoj stranici si rekla da ces biti jaka, bas zbog te nesrece i male i svega.
Star mozda je to njezin nacin reagiranja. Mozda jos nije svjesna svega i ne zna izraziti emocije, ko zna. Mozda je tako prisebna i tako "hladna" i ne opisuje ni svoju bol, ni sahranu, ni situaciju u kuci, u srcu i dusi...mozda nam tako malo govori o gubitku svoje kceri upravo sto je opet pocela s dopom???
Star mozda je to njezin nacin reagiranja. Mozda jos nije svjesna svega i ne zna izraziti emocije, ko zna. Mozda je tako prisebna i tako "hladna" i ne opisuje ni svoju bol, ni sahranu, ni situaciju u kuci, u srcu i dusi...mozda nam tako malo govori o gubitku svoje kceri upravo sto je opet pocela s dopom???
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.