Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

chill_out

Post by chill_out »

Nije karlica slomljena, napukla je, pa riskiram. Ovako, slušaj: boli mene neka stvar jel ti meni vjeruješ ili ne! Ja sama znam šta se dogodilo, i isto tako znam da moje najmilije više NEMA! I nisam od onih koji će svojom nevoljom utopit drugog, pokušavam bit normalna koliko mogu. Na sprovodu te cure nisam bila, nego mi je kuća uz rivu gdje inače prolazi povorka pa vidjeh s balkona, a na bolovanju sad jesam, samo sam se taj dan trebala pojavit zbog dolaska delegacije Španjolaca na faks, a jedina ja govorim Espanol, češći su Tal. i Eng. koji se uče u RH. Imaš li još koje je..no pitanje?
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
sunrise

Post by sunrise »

chill daj saberi se...koj ce ti krac nakon svega sto je bilo dop. na prethodnoj stranici si rekla da ces biti jaka, bas zbog te nesrece i male i svega.

Star mozda je to njezin nacin reagiranja. Mozda jos nije svjesna svega i ne zna izraziti emocije, ko zna. Mozda je tako prisebna i tako "hladna" i ne opisuje ni svoju bol, ni sahranu, ni situaciju u kuci, u srcu i dusi...mozda nam tako malo govori o gubitku svoje kceri upravo sto je opet pocela s dopom???
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

A da je vi malo ostavite namiru ako je to moguce jebote stvarno ste nemoguci....Nije ni sama svestna sta se dogadja samo joj jos vi falite da joj solite pamet...a jebote iznervirah se sad...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
star

Post by star »

No coment! Bez želje za polemikom, samo izneh svoja zapažanja!
chill_out

Post by chill_out »

Ako imaš još koje pitanjce, pitaj, ako ne ovdi onda na p.m. Sve ću ti objasnit. Zašto? Eto, puhlo me..
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
Dragana

Post by Dragana »

Dobro jutro....
auu ljudi sta je vama? sto ste stavili takve avatare? chill_out - zastrasujuci.....zvrky - smoren i tuzan...... :?: kapiram da ste trenutno takvog stanja duha...ali......opet oni stari su bili veseliji...ma dobro...nema veze!

Image
Image
zvrky

Post by zvrky »

:-D hehehhehehe jeste bas je smoren i tuzan evo menjamda ne kvarim raspolozenje :twisted:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Dragana

Post by Dragana »

:lol: taj je sad zao! heheheeh salim se....nadjem ja manu uvek! :lol:
dobar je.......
Image
MAKI

Post by MAKI »

LJUDIIIII....... šta vam je stvarno,kakovo se to negativno raspoloženje širi ????????? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Oraspoložite se :) :) :) :) :) :)
U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO I ZOVE SE DRUGARSTVO U NJEMU JE SVE LEPO U NJEMU JE SVE NEŽNO U NJEMU SE SVE RADUJE......
Dragana

Post by Dragana »

:D Zagrli me sad, tu ostani
i deo moga srca postani
jer nema sile te da razdvoji
dvoje u pravoj ljubavi

Negde u tisini dragi dodir budi me
pustam da me radost opije
ko taj dodir moja ljubav prema tebi je
vecnija od pesme najbolje.... :lol:
Image
Post Reply