no mercy

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

rajouno

Post by rajouno »

nude cijeli program i totalnu izolaciju.spas.
PER ASPERA AD ASTRA...
ONO

Post by ONO »

Ajd bas mi je drago zbog tebe...evo vidis kako se sve razvija u tvoju korist...samo malo strpljenja, celicanja...da vidis kakva ces divna osoba biti kad se izvuces...ma sto te moze sprijeciti da ucinis sto god pozelis na ovom svijetu kad si prosla kroz najgore, sad slijedi samo uspon, od dna do visina koje su samo tvoj izbor.
Budi jaka, nema da falis! :lol:
Imas ekipu ovdje koja te drzi na oku,heh... ma sudim po sebi, ljudi s ovog foruma su me spasili da prozivim duge, sive dane, ma da prozivim uopce! Hvala vam svima a ti Kitty, sretno, Walk unafraid!!! :D
My lost...and here we go again...
Mona

Post by Mona »

Svaka chast shto si krenula,...samo ne svidja mi se shto je metadonska terapija,... :roll: :? Nemoj samo da padnesh u iskushenje i prekini sve te kontakte,ugasi telefon,...Samo idi napred i batali to sranje!
sanela

Post by sanela »

Nastavak ispovijesti se nalazi na linku ispod:

http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... 01&start=0

Ako želite dati komentar, pišite na tu temu, a ova ide pod ključ. TAko će biti lakše pratiti diskusiju.
Locked