Bozic I Nova Godina

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

star

Post by star »

Meni godina i nije baš sjajno prošla, a ni od sledeće ne očekujem ništa mnogo bolje! Kad uđeš u godine i ostaneš da živiš sa roditeljima a nemaš sopstveno dete, ostareli roditelji, postanu ti "deca" o kijima moraš brinuti, tako da sebe zapostaviš. Ali, po onom starom, dobrom Marfijevom "I od goreg ima gore", može se reći da sam dobro prošla! Tati su isekli nogu zbog šećera, a on aktivan čovek u devetoj deceniji navikao da "raducka". Na svu sreću naišli smo na divnog momka fizioterapeuta, koji mu je najviše lečio dušu, pa onda i mišiće, te je tata seo u kolica koja nije mogao da vidi očima!Morala sam da izvršim neophodne prepravke po kući, ali zato ćale piči kao šampion, beži nam po dvorištu! Mama je preživela godinu, što mi je veoma važno i čini me srećnom, obzirom da ima karcinom.
A ja? Ja se nadam da ću najzad nakon sedam godina upoznati nekoga ko bi mi bio pravi partner u životu, nekoga ko bi prihvatio moju samostalnost. Dosta mi je veza iz sexualnih potreba, želim da zadovoljim i intelekt i dušu, ionako mi nije do telesnog užitka!Eto, to sebi želim za Novu Godinu!
Post Reply