Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Jeca

Post by Jeca »

Draga moja Sunrise,
upravo sam procitala o recidivu sto si napravila :( Ti si mi uvek bila naj draza i naj bliza (to ces naravno uvek i ostati) od svih ljudi ovde na forumu. Zajedno smo gurale i u isto vreme kroz sranje (metadon). Puno si mi podrske pruzila i uz tebe je uvek bilo lakse.Nemam nameru da te kritikujem, nego podrsku da ti pruzim, da nastavis dalje zdravim zivotom.
Iskreno, dusa me je zabolela kada sam procitala :cry:
Ali sta je tu je. MOLIM TE, KO BOGA TE MOLIM, NEMOJ VISE :!:
Ok, malo si se zajebala, ali ne toliko da bi sad zbog toga sav ovaj trud bacila u vodu. Imas lep zivot,nemoj MOLIM TE, to opet da upropastis.
Znas kuda to vodi...... Ma necu da ti pametujem, znas i sama.

MOLIM TE , TRUDI SE, BORI SE, BUDI JAKA KAO STO I JESI :wink:
Ako sam ja uspela, uspeces i ti. ZNAM, VERUJEM U TEBE!!!
i naravno pisi kad god osetis potrebu, i na pm

Ljubim te!!! PDT_Love_01
sunrise

Post by sunrise »

Soprano Rules! obozavali smo gledati tu seriju, Tony mi je faca sam po sebi i rodjen je za tu ulogu. Inace, pravi Soprano je u zatvoru negdje u Italiji i kad se ovaj lik pripremao glumiti ga isao je cak i njemu u posjetu, pa je tako pokupio neke njegove muvove (wow, koja rijec), ali pravi Soprano je bio stvarno oduseljen kako ga je ovaj glumio i koliko je pokupio od njega.

Ja Vam tesko mogu opisati koliko mi znaci sva podrska koju sam dobila od vas. toliko ljudi mi se javilo, napisalo priv.por. dalo poticaj, ohrabrilo, utjesilo i stvarno sam vam svima zahvalna na tome.
Danas sam ok, samo na ovim novim tabletama sam i full ok me pokrivaju, u svakom pogledu, i fizicki i psihicki tako da nemam namjeru praviti gluposti do ponedjeljka.
Jutros sam, po prvi put, nakon too much vremena ustala bez problema. Cak sam se probudila prije sata u 7 ujutro dok mi je do sad bilo nevjerovatno tesko ustati ujutro i natjerati se u kupatilo na tusiranje. Danas ko pticica, hajflaj :smt026 . Sama sam u ducanu od jutros, hladno je jako, vikend, ulice puste, ljudi polako zapocinju vikend a mi po obicaju radimo.
Ne pamtim kad sam zadnji put bila vani, u klubu, petak vecer ili subota vecer, bas ne pamtim kad sam se zadnji put sredila (mislim na oblacenje) i isli van, ali ne mogu ni reci da mi nesto nedostaje jer ionako imam toliko kontakta s ljudima kroz job.

Sta vi planirate za vikend? :smt028 ili smekanje neke koke :smt117 ili malo romantike PDT_Love_22 udvoje ili utroje PDT_Love_10
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Daj nemoj me zajebavat'...pa ja nisam imala blage veze da je bazirano na istinitom liku...aaa...pa sad mi je jos gotivniji...ja volim i Junior-a pravo...nekako sebe vidim onako kad ostarim (tj ako dozivim)...nadrkano

Eto vidis da se vec bolje osjecas...ma jaka si ti ba...samo nedaj da te ovo zimsko doba baca u depru...

Ja planiram da odletim do kina i pogledam ovaj novi mel gibsonov film...imam neku suhu da je pravo dobar...
sunrise

Post by sunrise »

e, kad smo vec kod filmova, cula sam odlicne stvari o novom filmu s Brad Pittom, navodno najjaci igrac za Oscara i vec je nominiran Za 7 Golden Globes a zove se Babel, njegovu zenu glumi Kate Blanchett, Regisseur ist A. Gonzalez Inarritu (21 gram)...ono, cini mi se kao zanimljiv film, pogotovo za ova danasnja vremena, sudbina, i kontrola, konsequezija itd.
Si cula?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

jel gleda netko od vas MTV Run`s House, obozavam tu seriju gledati, jako mi se svidja on kao lik i nacin na koji postupa, razmislja, kako odgaja klince, kakav je kao otac i muz, full volim tog lika a i Russell je cool samo sto ga se ne pokazuje tako cesto, tu i tamo, face su.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Yeah...cula sam za taj film, mada ja iskreno uvijek dobijem neki lagani osjecaj povracanja kada god vidim Brad Pit-a na ekranu...enivej...par mojih prijatelja je gledalo taj film i nakon sto su mi prepricali o cemu se radi u rebusu sam...sta ja znam, ocekivala sam da ce biti malo vise politicki orjentisan...bum javil' utiske cim ga odgledam...
Sta ja znam, u principu uopste ne gotivim mainstream filmove...uvijek cu prije izabrati neki dobar francuski film...
E, a znas koji film je mrak?...The Departed...ovaj novi Scorsesov...ja i dalje ne mogu da vjerujem da nikada nije dobio oskara (ustvari to i nije neko mjerilo, al' eto)...
MTV izbjegavam da gledam jer je cista komercijala...plus sto ne mozes vise nista pogledati a da nije strogi geto...
sunrise

Post by sunrise »

Nisam ni ja neki ljubitelj Brad Pitt-a ali ono toliko hvale i stalno pricaju o tom filmu da se hoces-neces nekako napalis
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ma loze te ba...garant se pale na brad-a hahah...
sanela

Post by sanela »

Evo ga, snijeg počeo padati u Sarajevu. U isto vrijeme kad i na forumu. Nova Godina samo što nije :smt114
zvrky

Post by zvrky »

Ovde jos nema snega ,samo kisa neka odvratana , mislim da ga nece ni biti al ajde imamo ga bar na forumu,svidjaju mi se male izmene izgleda foruma ali mislim da ce biti malo komplikovaniji za nove koji dolaze,malo je natrpan sa svih strana no naviknucemo se mi i na to :D pozdrav
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply