E ljudi moji, imam jako lepe vesti. Skinula sam se sa metadona, skroz!
Kao sto znate, ja sam bila na metadonskom odrzavanju. U zadnje vreme sam pila minimalnu dozu od 30 kapi.
Nisam uopste postepeno smanjivala dozu nego sam samo odjednom prestala da ga uzimam. Nikakvu ali bas nikakvu krizu nisam imala. Prosto ne mogu da verujem. Evo proslo je vec 2 nedelje i super se osecam, znaci nema nikakve razlike. Kako je to moguce, stvarno ne znam ali eto ja sam uspela odjednom da se skinem i nije bilo ni Z od zikre.
E da, ima jos lepih vesti, sada cu da odem malo off topic ali se nadam da ce te mi oprostiti.
Prva lepa vest je da sam se krstila, u Ostrogu i mnogo se bolje osecam.
I bas posle tog krstenja u Ostrogu sam prestala sa metadonom.
A druga lepa vest je da se ja ljudi moji udajem, za mesec dana!
Ta veza je bila relativno kratka ali sta bre vise da se zabavljamo, kad osecamo oboje da je to to. U Ostrogu me je i zaprosio a tamo ce mo se i vencati. Eto....
Ja ljudi moji, nikada nisam verovala u Boga tj bila sam zakleti ateista ali naj iskrenije, od kada sam posetila to sveto mesto i od kada sam se tamo krstila, moj zivot je vrtoglavom brzinom krenuo na bolje.
E sad, da li je to bog ili nesto trece, nije mi ni bitno, vazno mi je samo sto su pocele samo lepe stvari da mi se desavaju.
Pozdrav ljudi moji!