no mercy

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
rajouno

no mercy

Post by rajouno »

opsirnije sam opisala svoj probl. u temi stihovi,misli,izreke-mada se ne uklapa tu nikako!ali evo nekako se snadjoh.moj probl.je taj sto sam 2 god,i vise navucena na heroin,i moji mi ne znaju.tj.1 ili 2 osobe znaju.ono sto mene muci jeste to sto jos uvjek nisam rijesila problem,a evo pokusavam vec 10puta,i cini mi se da mozda ne mogu sama...A onda opet nemam srca to majci da uradim,puklo bi joj srce(njena dobra djevojcica,zavrsavam prava,sportista uvijek,ne pusim..)..I KAKO JA DA JOJ KAZEM :MAMA<TREBA MI POMOC<JA SAM NA HEROINU???
PER ASPERA AD ASTRA...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

A znas kako su moji definitivno saznali (naravno, postojale su neke sumnje ranije) ?

Nazvali li ih iz bolnice u Kasindolu i rekli : "Evo, sin vam lezi u bolnici kod nas. Izvrnuo se od heroina..."

Je li to za tebe laksi nacin ?...

Dvije godine gudriranja nije mali staz. Mislim da je predugo da bi mogla uspjeti sama. A niko ti ne moze pomoci koliko porodica moze.

Sretno.
rajouno

heroina

Post by rajouno »

toliko zelim podijeliti to sa nekim,a imam samo vas!prica vlade m je ostavila na mene takav utisak,da sam pocela da razm. da vam se prikljucim.trenutno sam kuci na skidanju,i vec 4 dana nisam mrdnula iz sobe.prsnucu.sve je pocelo mojim dolaskom na studije u bg,jos od srednje skole sam bila problematicna,htjela sam sve da vidim,probam,dozivim..pocelo je sa zurkama i opijanjem vikendom,a onda je dosla elektronska muzika i naravno drustvo koje ide uz to...bila je privilegija biti u tom drustvu!tu su mi otvarali oci kako sam posebna,dobra ribica koja moze da ima u zivotu sve sto pozeli..naravno ,to mi je dalo krila!pocelo je sa travom,onda spid i exeri po zurkama..naravno to se moglo iskontrolisati,ako izostavim paranoje,depresije i napade bijesa...o heroinu sam malo znala,ali dovoljno da su ti ljudi kod mene izazivali gadjenje,razmisljala sam koji im je k,sto ne ostave to sranje,tada je to bilo znas on je na heroinu(zaobilazenje na km,skretanje pogleda...eh,nisam znala sta ce me zadesiti...BILA SAM KLINKA)
PER ASPERA AD ASTRA...
Post Reply