loshe mi je veceras..

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

MiNoTaUr
Posts: 8
Joined: Thu Aug 31, 2006 9:32 pm

Post by MiNoTaUr »

E sad si me stvarno zbunila!!! Čuj smijat!! Hallo i ja sam imao iste poroke iste probleme možda i gore. I znam do nekle kako se osječaš jer sam se i ja drogirao,i ja sam imao jebeni psihički problema i depresiju i anksioznost i razne fobije, koje sam do nekle umanjio kada sam se prestao drogirat i kada sam se pomirio sa tim da mi treba pomoč. A to što kažeš smijat, pa možda jesam lud al vjeruj mi tolko nisam, jer znam kakva su to sranja i kakve su to tegobe....Dobro nemoj se više umarat tipkanjem neču te više prozivat :wink: !
User avatar
sanela
Posts: 4005
Joined: Mon Apr 11, 2005 11:01 am
Location: Sarajevo

Re: hy

Post by sanela »

MiNoTaUr wrote: Curo ti si stvarno psihički pukla samo ti to imam reči.IDI LJEČI SE!!!!TI SI LUDA!!! :D
Hej Minotaure, kontroliši se malo. Ako vidiš da je kia u situaciji kad razmišlja pogrešno, prisjeća se samo dobrih iskustava koje je imala s drogom, a zanemaruje jad i čemer koji je dobila kao posljedicu, a ti si to sve već prošao, zar ne bi bilo bolje, pametnije, plementije, humanije, reći joj šta si ti uradio kad si bio u stanju u kojem je ona sada? A ne joj govoriti da je luda. Jesi li ti možda psihijatar, pa možeš na neviđeno davati dijagnoze?

Predlažem ti da se malo presabereš i da pročitaš ono što si napisao prije nego što submitaš post.

I šta je smisao ovog što si napisao? Šta si zapravo htio reći? Jesi li to mogao reći na drugi način?
MiNoTaUr
Posts: 8
Joined: Thu Aug 31, 2006 9:32 pm

Post by MiNoTaUr »

možda sam pogriješio što sam ovako reagovao ali sanela meni je to pomoglo! Bio sam isto sjeban i utučen samo sam o drogama razmišljo bio u raznim psihičkim stanjima i depresijama imao sam također socijalnu fobiju imam je i danas ali je u velikoj mjeri smanjena. I dok sam bio tako sjeban najviše sam se bojao da se ne sazna da sam lud,da sam depresivan,da sam psihički navučen na droge da imam fobiju za koju večina nikad nije ni čula i na kraju se desilo ono čega sam se naviše bojao.To je bila sreča u nesreči. Postao sam agresivan tako da svaki konflikt jednostavno nisam znao rješiti pričom nego sam sve rješavao šakama. I tako sam jednom zavšio na sudu za prekršaje pa još jednom dok nisam na sud došao peti put, tada mi je sudinca rekla da sam lud, da sam za psihijatrije,da sam narkoman u tom trenutku sam je htjeo ubiti tako da sam se jedva suzdržo da ne napravim još veču glupost. Onda odlučim da sebe ubijem nabavim pištolj stvavim ga u usta i tad se desio preokret, pa jebote ako se ubijem ode u pakao tek sam onda tamo najebo.I onda sam čvrsto odlučio da me više niko nikad neče nazvat ni narkomanom,ni luđakom tako da sam od tad počeo raditi na sebi,počeo sam čitat knjige pretežno iz pozitivne psihologije da nešto saznam o svemu tome počeo sam se bavit yogom i na kraju otišao psihijatru da sve kompletiram.Možda sve ovo sad izgleda smješno ali meni su pomogle te rječi kritiziranja od strane sudince, tako da sam od tad želio da budem poznat po nekim normalnim stvarima a ne da me ljudi prozivaju LUĐAKOM!! Jebiga KIA mislio sam ti pomoć na ovaj način ali očito nije upušilo. Igraj se sa životom nemoj da se život igra sa tobom!!!!! :lol:
Post Reply