kako sam ja priznao i došao do toga

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

priznao_sam
Posts: 3
Joined: Sun Jun 11, 2006 1:42 am
Location: hrvatska

kako sam ja priznao i došao do toga

Post by priznao_sam »

Kao mladac krenuo sam putem kojim je večina krenula,prvi joint,bilo je krasno(da je barem tu stalo), nakon toga sam krenuo sa ljepilom, epizoda je trajala 3 mjeseca i danas se čudim da mogu normalno razmišljati jer ako je nešto otrov... poslije toga sam imao seansu sa 3 mjeseca haša, frendica mi je bila dealer i našli smo pravi crnjak, mislim da je bio Afganistan u igri ali ne bitno,bitno je bilo da smo dnevno nas 3-je na šufli zdimili po par grama...
Došla je elektronska muzika i probao sam prvi trip..pa x..pa speed,prva lajna,pa druga..sve je trajalo dok jedne večeri nisam toliko toga usisao da sam sljedeće jutro skoro doživio živčani slom,tri dana nisam bio sposoban ustati ili imati normalne misli,dan danas ako samo nanjušim speed srce mi skoro stane.
Upoznao sam današnju curu i sa njom sam prvi puta nakon jednog party-a da se skinemo povukli prvu žutu liniju, tada mi to baš nije bilo ništa posebno, tako je to išlo par mjeseci sve dok naše večeri budući da smo počeli zajedno živjeti nisu zamjenile samo žute linije, ne znam kako se to desilo,valjda preko noći..
Naš tadašnji najbolji prijatelj je svaki vikend kako je dolazio kod nas gledati film ili igrati igrice donosio zamotuljak praha koji nas je tada tako lijepo dizao,prah nije ništa tražio osim novaca,drugi dan je bio normalan i nismo znali za bol ..
Uživali smo u vođenju ljubavi koji je samim dodirom bio extaza a da ne govorim o samom vođenju ljubavi..spajanje sa nebom...uživali smo u toplini..
Onda sam naglo ostao bez posla,prijašnji posao je bio toliko dobro plaćen da nam je ostalo jako puno novaca,kako nebi pao u depresiju prah sam počeo i sam kupovati,vikend je postao svaki treći dan..
Tako je prošla jedna godina,našao sam posao opet dobar i nastavili smo uživati sa prahom, no jedno jutro nakon tri dana neuživanja osjetio sam bol,ne samo ja nego i cura..odmah sam nazvao frenda i pitao sam ga jer je on možda bolestan da me nije zarazio gripom..rekao je da nije,kada sam mu rekao kako se osjećam on mi je samo kratko odgovorio "ah znači i Vas dvoje ste se navukli"...
Bio sam ljut i rekao sam mu da ne sere jer ne znam o čemu priča..
Bol je prošla drugi dan i mi smo nastavili sa uživanjem..no bol je postala sve jača,tada mi je frend nakon što nisam u takvom stanju mogao otići na posao dao dvije tablete hepova..popili smo pola i bilo nam je jako brzo bolje..
Tada nam je bilo jasno da je u pravu ali da to i nije takav problem jer nam treba samo polovica da nam bude bolje i da nas drži par dana..
Tako je došla i četvrta godina uživanja..sada nam više pola hepa nije bilo dovoljno nego smo počeli kupovati tablu hepova da možemo "normalno" funkcionirati..
U jednoj priči sa frednom saznao sam da njemu treba 4 komada dnevno(od drugih sam saznao da mu treba 9), iskreno sam se šokirao i prezirao ga kako se tako jako navukao,nije se više baš brinuo o sebi,znao je doći kod nas neobrijan par dana i čak je i smrdio po znoju..odvratno..
Jednog mi je dana cura rekla "jer tebi jasno da smo mi narkomani", ja sam joj rekao da ne sere jer nismo se nikada piknuli i kakav je to narkoman kojem je 1 tableta hepa dovoljna za tri dana..
Tako je prošla još jedna godina i tada smo morali uzimati tablu hepa svaki tjedan,uživanje se nastavilo ali vođenje ljubavi je lagano nestalo,nestala je i želja..i dalje smo se voljeli i bili zajedno ali više kao brat i sestra...
Jednom nismo mogli doći do hepova i proživjeli smo svoju prvu krizu na suho,nisam išao na posao tri dana i mislio sam da će mi tijelo puknuti,da će mi kosti otpasti a duša iscuriti od boli i tuge..
Tada sam shvatio da smo narkomani..ne znam kako smo se našli tu gdje jesmo..bio sam tužan radi toga ali i sretan jer se nismo nikada pukli i zato jer nismo krali od drugih,plaćali smo sve svojim novcima,nismo bili jako dužni..
No to sve mi danas više nije lijepo,shvatio sam da je vrag odnio šalu i da imamo veliki problem..
Moj frend se prijavio u centar za ovisnike jer se on zaista i navukao..rekao mi je da se nikada nije puknuo ali kako sam kasnije saznao da me nebrojeno puta prevario za dop i shvatio sam razlog nenalazka onih novaca koje sam ostavio na stolu a drugi dan nisam mogao naći....
Taj isti frend mi je i dalje nastavio prodavati dop..gadio sam se sam sebi jer sam znao da me svaki puta krade..svaki puta sam rekao sam sebi nikada više,pa nisam ja idiot da me neki kreten krade..nisam ja idiot da moram čekati u autu po sat vremena dok on ne siđe iz zgrade..kako sam glup bio..čak i danas dok ovo pišem pod utjecajem sam praha..
No došao sam do subotexa i puno je bolji od hepa...za sada mi treba samo 1/4 od 2mg da bez problema radim i fukcioniram i to samo prva 4 dana..tada ostaje samo depresija...
Od sada kažem STOP,nema više,idem u njemačku uskoro na svjetsko prvenstvo i to mi je šansa da zaista ga više nikada ne nazovem,svi oko mene su prijavljeni,nisam mogao vjerovati da su moji prijatelji toliko navučeni,pa gdje sam ja bio kada se to događalo..
Danas kad vidim sve shvaćam da sam ipak sretan jer nisam jako navučen,ne kradem,imam istu curu i dalje se volimo...no ja sam narkoman..to više ne mogu poricati ali znam da ću uspjeti jer mi je cura rekla da ako još jednom donesem to zlo doma da ona odlazi..ja nju ne želim izgubiti jer bih onda umro..stoga ZNAM da idem van iz ovog pakla..

Svima Vama koji možda niste u tako "dobroj" situaciji odnosno da niste toliko navučeni iskreno želim svu ljubav i sreću..molim Vas nemojte se više trovati,nemojte ubijati sebe i ljude oko sebe...molim Vas..ja ću se kasnije javiti da Vam samo potvrdim da smo uspjeli ali ZNAM da jesmo jer moja cura je meni SVE u životu i bez nje ovo sve nema smisla..ipak je ona jača od praha..hvala Bogu na tome..potratio jesam puno novaca i godina,izgubio par zuba i ostario više nego što sam trebao..

Volim Vas Vaš F
Be constructive with Your blues
User avatar
pepinga
Posts: 45
Joined: Thu Jun 08, 2006 3:15 pm

Post by pepinga »

ne znam da li ssi ti uopste svestan sat pises.....nema malo i puno navucenih....ima samo navucenih........niti si ti jaci od praha niti je cura, niko od toga nije jaci sam,...........kakva ti je situacija u kuci?.........da li mislis da roditelji ne primete, i nisu culi od nekoga?.........sam si rekao da si narkoman?...priznao si?.......zasto onda dolazis ovde da nam svima kazes kako nisi navucen?....ili kako nisi krao ili ne znam ni ja sta vec, mozda samo si samo u startu imao vise kinte od ostalih.......Ne znam da li znas ovde ima i onih koji se nikada nisu uboli?.....mislis da zbog toga sto e nisi ubo, nisi pravi, ili dovoljno navuce?.......ja se nadam da ces ti poceti sa programom skidanja, ali tek onda kada shvatis da to sranje vise nikad, ali nikad u zivotu neces furnuti u nos, i uostalom, zar zmo mi vece budale od tebe.????.....................ovo je mesto za sve one koji su imali hrabrosti da kazu, stop. A NE ZA ONE KOJI POD UTICAJEM PRAHA PISU KAKO SU JACI OD TOGA......RAZMISLI.......PA NAM SE JAVI ZA SEDAM DANA , KADA BUDES NA NEKOJ TERAPIJI ZA ODVIKAVANJE, DA PODELIS SA NAMA SVE KROZ STA PROLAZIS, ZATO SMO MI TU............INACE mnogima ovde bacas rovca, a i pravis nas budalama..........Ireci roditeljima svoj problem, jedino su oni jaci od tog praha.......zutog..........verovao ili ne, vole te i pozdravljaju ljudi sa foruma, gotovo sam sigurna da bi ti ovo svi rekli......NIJE DOVOLJNO SAMO PRIZNATI, IZDRZATI 5 SATI PA OTICI DA SE SREDIS, ZNAS TI NA STA JA MISLIM!!!!
User avatar
sunrise
Posts: 2372
Joined: Wed Aug 03, 2005 9:40 pm
Location: Wien

Post by sunrise »

On nama zeli reci da njegov problem nije toliko velik, u biti jako je mali. Njemu je potrebno samo 1/4 subutexa za 3 dana. On nije proljavi, ruzni, krvavi narkoman, sa sprzenom majcom. Je tako kompa? Za 7 dana on ce biti ko nov a sve ovo ce biti jako daleko iza njega. Sister, sto si toliko negativna :) ?

ps. nisam se ni ja "pikala" pa sam ipak 10 godina na dop sjebala. I, prvi put kad sam dozivjela krizicu laganini jos i sad se sjecam tih trenutaka. Ja i frendica u njenom jugicu picimo po dop. Govorimo o tome kako se cudno osjecamo, nervozne, noge kao da nisu tvoje i cerekamo se, pitamo se ako je to kriza.Ta strasna kriza kako je drugi opisuju nama je bila zaavna.Kako smo samo glupe i naivne bile. Nakon godinu-dvije ona se pocela karati sa starica koji bi dosli kod nas u Istru na more, stari ju je izbacio van kuce, otisla je iz naseg grada, pocela se rokati i jos puno,puno toga
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
User avatar
pepinga
Posts: 45
Joined: Thu Jun 08, 2006 3:15 pm

Post by pepinga »

hej suncice nisam negativna,ali on je sad u fazi da me mrzi sto mi je kao zagorcao zivot i tako to.......napisala sam to njemu ne tebi, skapiraj i ja sam ovde kao i svi vi.........i ne mesam vas kao bosanski lonac jebote, mada smo svi u tom loncu..........fora mu je samo da primi implant i ode, a vratice nam pare za to, mi mu ne trebamo.......a ja sam ovde samo dosla da njemu pomognem, ali je sad u toj fazi kada ima osecaj krivice i sve krivo shvati.......zato sam ti rekla , pricacemo na drugom postu.......sta da radim, kako uopste da mu dokazem da mora biti otvoren i da smo tu.........sta sve treba da uradim?......to je to........njemu ovaj forum ne prija.......
User avatar
sunrise
Posts: 2372
Joined: Wed Aug 03, 2005 9:40 pm
Location: Wien

Post by sunrise »

Hej Pepinga!
Pomalo, ok? Nisam ja ljuta na tebe. Ne poznajem te, ne znam kakva si inace, jesi li agresivna ili negativna ili super cura. Ako ostanes ovdje vidjeti ces da se ja cesto zezam, pa onda to tako zvuci kao "bosanski lonac" no nemoj previse reagirati na moje ispade.To je samo sala, nikakva provokacija ili tome slicno.
Znam da si ovdje dosla samo da sto bolje i vise pomognes bratu.
Razumijem da ti je tesko, da si u strahu, grcu, stresu, oprezu.
No, biti ce sve ok ako je on uistinu odlucio prestati s dopom i promijenti u potpunosti svoj zivot a ne da svaki odlazak u Bg uzrokuje recidiv. Nemoj sad se paliti na svaku moju rijec. Lijepo je sto ste svi zajedno pored njega
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
User avatar
pepinga
Posts: 45
Joined: Thu Jun 08, 2006 3:15 pm

Post by pepinga »

ma ok...i ja sam zajebant.......ali sam bila samo malo radrazljiva to je sve............ON to zeli ali i dalje misli da kad god dodje u srbiju , da ce uzeti......ovoga puta je obecao da ce se odmah javiti doktoru, ali sad je za pocetak svestan da ga ovde nece biti jako dugo.....sa druge strane obecao je SEBI, na prvom mestu..........samo ja ne mogu neke strvai da shvatim , jos uvek........ne znam od kada si na ovom forumu..........ali toliko informacija za kratko vreme, a ja po prirodi nestrpljiva i sad bih da resim sve za 5 dana.........ali ovo je dug proces, i zvrki mi je rekla da ipak on nesto mora i sam.......a ja mislim stalno da nisam dovoljno uradila, ne mogu da ti opisem nekad ludilo u mojoj glavi.........
priznao_sam
Posts: 3
Joined: Sun Jun 11, 2006 1:42 am
Location: hrvatska

odgovor

Post by priznao_sam »

Isuse dragi,

sada sam pročitao što sam zapravo napisao i jedino Vam mogu reći da mi je zaista žao,stvarno sam budala i jedan veliki idiot.
Ako ikome od Vas koje sam povrijedio znači išta moja molba za oprostom molim Vas da je prihvatite...
Zaista nisam bio svjestan što sam napisao i koliko sve glupo zvuči, iz ovoga sam shvatio da sam ja jedan od tisuće i tisuće idiota koji govore kako nemaju problem ili kako nisu jako navučeni..

Oprostite mi ako možete :(
Be constructive with Your blues
User avatar
pepinga
Posts: 45
Joined: Thu Jun 08, 2006 3:15 pm

Post by pepinga »

e pa dobro i to je nesto..........a sad lepo , reci svojim bliznjima svoj problem, pa aj na lecenje...........opet nam tvoje izvini nista ne zaci...........!!!!!
User avatar
Vodolija
Posts: 339
Joined: Tue Nov 22, 2005 3:07 pm
Location: USA

Post by Vodolija »

Pepinga....tako hladno ali tako istinito receno!!! Svaka cast na misljenju....uz tebe sam!!!!
User avatar
pepinga
Posts: 45
Joined: Thu Jun 08, 2006 3:15 pm

Post by pepinga »

vodolijo citala sam tvoje postove.....ovde sam od skora, ima mnogo istine i u njima........mislila sam da si otisla odavde........a sad mi je drago sto te vidim........kako si ........???
Post Reply