A simple life

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

com91

Re: A simple life

Post by com91 »

ja se izvinjavam
Last edited by com91 on Thu Mar 11, 2021 10:50 am, edited 1 time in total.
You never get a second chance to make a first impression.
com91

Post by com91 »

ne mogu vise
Last edited by com91 on Thu Mar 11, 2021 10:49 am, edited 1 time in total.
Bambi

Post by Bambi »

Drži se. Navijam za tebe.
com91

Post by com91 »

A boze evo me opet, tad sam pisao nesto ch dz sh, kad je to bilo covece.

Iz nekog razloga sam kao izbrisao sve te moje ludorije, al imam ih negde na mejlu sve kopirane, da se ne zaboravi.
Mogu reci da je na par momenata bilo i dobro, bar meni, sem kad preteram bilo je zasu, sto Bukovski kaze, write drunk, edit sober, samo sto se to meni ne moze desiti.

A prodje pet godina kao nista, desile su se mnoge neverovatne stvari, 90% crne rupe naravno, i sad vec sa 34 kontam vice-versa, i kad si sam na vrhu, to je najusamljenije mesto na svetu.
Tako da provereno znam da je i suprotno najusamljenije mesto na svetu.

Provereno znam naravno ovo drugo, u sta treba da verujem da je iluzija, al omatorio je coms, i onda ako izaberem da verujem da ovo prvo nije iluzija, i probam, i to se ne obistini, ok bar sam probao, ako se ipak obistini spoznacu neizmernu srecu i blagodet.

Tako da verujem da je koren ovog mog problema probati, i da je svaka zrtva mala, i da treba probati u tom smeru, jer sta jos imas da izgubis?

Burn all the bridges behind and go for it!

Kakva pametologija, a vecam dal da idem do marketa ne bi li ovo malo nervnog sistema zavarao da zapravo zaspim a da sutra place jos vise.
Ko ce ga znati, mozda napisem jos nesto.

Al svejedno pozdrav svima, dugo se nismo videli.
com91

Post by com91 »

Koliko imam izgubljenih stvari po tim mejlovima to bog otac ne moze naci.
A i ne da mi se iskreno, naravno da sam otisao po jos i svi su ispalili i zavrsio sam sam.
Ostade mi samo donekle jedna recenica koja kaze:
Odraz u ogledalu odaje malo drugačiju sliku. Deset godina narkomanije osijava umor u očima, oslikava to mrtvilo od životne lekcije iz prethodnih godina bezumnog lutanja moje duše u potrazi za skrovištem.

E to sam uspeo da nadjem, uzelo me za brata, jer sam naravno otisao dalje.
Sutra glumi sto se treses, jednom ce da me prekine ko onaj car na youtubeu demijan flip i nece me biti.

A do tad pustam da mi je biti morski pas, i ode ja dalje i dalje.

Pitaj ti boga dokle cu, al verujem da je ovaj forum jedna superiorna stvar, i kolko god prosto, bas mi milo da ostane moj trag.
Post Reply