Primetila sam čitajući sve i svašta da mnogo ljudi (priznajem da tu spadam i ja!) tripuje da su drugi veći ološ, ili jednostavno da su ološ, dno, lako optužimo druge a sebe pravdamo...kada neko drugi pije onda je alkoholičar, klošar, poslednje dno, a kad ti piješ, e onda postoji 1000 izgovora zašto...
Neko je svojevremeno pitao zašto mene Sanela toleriše jer lažem i treba me banovati, sada shvatam da su me neki ljudi bez svoje krivice podsvesno tako doživeli, jer sam i ja čitajući neke ispovesti pomislila svašta u momentu..."kakav klošar, alkosi su tako odvratni" i slično...gadi mi se (pa najiskrenije) i alkoholizam i tabletomanija (pogotovo u kombinaciji) a za sebe mislim da sam bila nešto posebno bolja jer je moja priča real deal samo zato što je u pitanju bio heroin.
Znači, bosti se u venu je OK, a uzimati trodone je za klošare - tako sam razmišljala i to mi je tek sada došlo do mozga.
Niko ovde nije ni bolji ni gori...ne trebamo se osuđivati međusobno.
"Ti si ološ, a ja nisam " - trip
Moderator: sanela
- Akkasha Come Back
"Ti si ološ, a ja nisam " - trip
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Re: "Ti si ološ, a ja nisam " - trip
Qrac nije!! Ovde su svi gori i sve sami drogoši, klošari, pederi, sektaši i poneka NVO za zaštitu papagaja i žena sa dva imena. Otkud je giranje pajdom kulje od starog, dobrog trodŽona?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- Akkasha Come Back
Nisam razumela šta si hteo da kažeš?
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
- Akkasha Come Back
Evo i @licaninsasela je rekao da smo svi u sranju i da je glupo deliti nas na "gore" i "još gore" (i "najgore"):Akkasha Come Back wrote: ↑Sat Mar 29, 2025 6:32 pm Primetila sam čitajući sve i svašta da mnogo ljudi (priznajem da tu spadam i ja!) tripuje da su drugi veći ološ, ili jednostavno da su ološ, dno, lako optužimo druge a sebe pravdamo...kada neko drugi pije onda je alkoholičar, klošar, poslednje dno, a kad ti piješ, e onda postoji 1000 izgovora zašto...
Neko je svojevremeno pitao zašto mene Sanela toleriše jer lažem i treba me banovati, sada shvatam da su me neki ljudi bez svoje krivice podsvesno tako doživeli, jer sam i ja čitajući neke ispovesti pomislila svašta u momentu..."kakav klošar, alkosi su tako odvratni" i slično...gadi mi se (pa najiskrenije) i alkoholizam i tabletomanija (pogotovo u kombinaciji) a za sebe mislim da sam bila nešto posebno bolja jer je moja priča real deal samo zato što je u pitanju bio heroin.
Znači, bosti se u venu je OK, a uzimati trodone je za klošare - tako sam razmišljala i to mi je tek sada došlo do mozga.
Niko ovde nije ni bolji ni gori...ne trebamo se osuđivati međusobno.
2021.
licaninsasela wrote: ↑Sun Jul 18, 2021 5:13 pm I koji klinac u ludari nisi Reko da te sa svega skinu. Koji kurac? Niste mi ljudi jasni niti malo. Rangirati svoju ovisnost. Aha, ovo je zajebano a ovo nije toliko. Koja zabluda u startu. Ipak ti treba neka sigurnost pa čak i vidu helexa. A Nedo ti Bog skidati se sa heleksa. Tek ćeš onda vidit čija majka crnu vunu prede. Govorim iz vlastitog iskustva.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
- Akkasha Come Back
(Međutim, upravo je taj isti lik mene rangirao kao "goru od drugih" zbog konkretno Leponex tableta.)
Znači, ovde jedan dan jedno, drugi put druga tvrdnja, i onda jbg ispade da ja ne valjam. Ja bar još dolazim ovde. Pišem javno, ne krijem se ni od koga. U tome sam dosledna.
Pozdrav ekipi.
Znači, ovde jedan dan jedno, drugi put druga tvrdnja, i onda jbg ispade da ja ne valjam. Ja bar još dolazim ovde. Pišem javno, ne krijem se ni od koga. U tome sam dosledna.
Pozdrav ekipi.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."