O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Akkasha Come Back

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Akkasha Come Back »

.
Last edited by Akkasha Come Back on Wed Aug 03, 2022 7:41 pm, edited 1 time in total.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
StopBup

Post by StopBup »

Ama neka ti i šalje sajt, moguće da ima ta opcija, nisam istraživao, ali da nisi "Ausername", svakako mislim ovo:
🤥 🤥 🤥 🤥 🤥
Ma šta ima veze, bilo je još takvije slučaja.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Nemanjayxc

Post by Nemanjayxc »

Masterblaster wrote: Thu Apr 14, 2022 11:20 pm Za 15-tak dana bit će točno godinu dana da sam ostavio bup. Sad kada gledam sa odmakom napravio sam fantastičan posao, skinuo se, poslije otišao na psihijatriju da me psihički dovedu u red i evo sad radim potpuno zadovoljan što ne moram svaki tjedan naručivati taj otrov i brinuti svaki vikend hoću li se molit liječnicima da mi prepišu lijek. Pijem samo rivotril od 0.5mg po potrebi i to uglavnom kad se preforsiram na poslu ili budem neispavan jer radim po 12h dnevno pa mi se nekad diže želudac od premora...najbolje je raditi 8sati dnevno i stigne se sve obaviti..Kako vi ostali živite poslije skidanja s bupa? Kakva su vaša iskustva? Jel se vraćate na staro ili ste stabilno? Nešto slabo se javljate, kao da ste odustali od skidanja. Ja tvrdim da se isplati ići s bupa. 13 godina sam ga uzimao i bio na 20mg i naglo sam ga skinuo i osjećam se sada odlično evo skoro godinu dana otkada sam ga zadnji puta uzeo. Da nije posla ne bih se tako dobro osjećao . Ajde pišite. Veliki pozdrav!
Alal ti ćufte kad si posle 13 god naglo prestao sa 20mg.To može 1 od 100 da uradi.
Uril DJ

Post by Uril DJ »

Sinoc pojeo mnogo jake cevape. Drzalo me do 13 danas. Banjalucki. Jednom sam pojeo veliku sarajevskih, 20 kom. Doza dovoljna za 24h.
Masterblaster

Post by Masterblaster »

Dobri su banjalučki ćevapi, ja sam ih baš nedavno jeo al treba lagano guštat u njima😊..jedan ćevap pa guc pive hehe i kad ih sve pojedeš onda još jedna, dvi pive😄
Toki

Post by Toki »

Sada će biti četiri godine bez metadona i diazepama.
Hebiga, ako sam se ja mogao sam skinuti nakon xx godina staža, dvije bočice hepa dnevno i hrpe diazepama, onda to može svatko.
Uz to, preko 40 sam pa je teže nego kada imaš 20.

Pozz ekipa i sretno....
Ausername

Post by Ausername »

StopBup wrote: Thu Nov 26, 2020 3:40 pm
Frajla wrote: Thu Nov 26, 2020 2:17 pm
StopBup wrote: Thu Nov 26, 2020 1:53 pm Nisam još na 10.-oj, ni blizu, suzdržavm se, ali već sad mogu da kažem da danas sigurno neću uspeti da ostanem na 10, jebi ga, ali pomeram granicu na 15. Danas, i naredna 3-4 dana radim posao uz koji inače najčešće palim.
Od velikog je znacaja, tvoj dnevnik, kako popusiti 15 cigara na dan

Stope... rekla sam ti da si neozbiljan i prepusti bar malo “sporlight-a” Xani! Kad god devojka zeli necega da se resava, evo i tebe sa istim problemom
Zar je moguce da pises samo da bi bilo sta pisao? Da li si bas toliko usamljen u real life? Zato se tim problemom ne pozabavis? Mislim da bi tebi to vise znacilo nego ovde prazna piskaranja.
Problem komunikacije između tebe i mene je što ti pamtiš selektivno. Hajde da podsetim. Odavno ja pominjem rešavanje problema sa cigarama, a letos dok sam gurao dobro, bar 2 puta sam pomenuo na forumu da se držim režima do 15, a da je u planu i potpuni prestanak, i tebe sam pitao kako ti je bez cigara, takođe sam i Xxxanu pre njenog godišnjeg pitao za cigare, jer se meni tih dana, sredinom avgusta motalo po glavi batljivnje cigara. Tako da odavno se taj problem meni mota po glavi, i sad sam odlučio nešto da uradim povodom toga.

Kad se desio recidiv sa gudrom, tada sam naravno bar duplirao cigare, nakon recidiva smanjio, ali opet sam pušio preko 20. E kad sam došao k' sebi, ponovo se javilo kod mene pitanje cigara, i pitao Xxxanu za njih, tako je i krenula ova priča.

Sam/usamljen nisam nikada, a to mi sada malo fali, kad pozavršvam ovo što imam, baš planiram sam da se odmorim i odvojim malo od svega, i od ljudi... Mislim na kratko, 15-ak dana u vr' glave. To znam da će mi prijati, fali mi malo mira.

Ja ovde pišem šta je kod mene na dnevnom redu što se tiče zavisnosti i o čemu razmišljam, i u skladu sa tim i sa drugima komuniciram, to jest pitam ih šta me zanima.

Naravno, volim da podržim druge, a verujem da nikoga ne ometm, ako ometam, slobodno neka mi kaže. Neka piše ko šta hoće dok druge ne napada, ne vređa i ostalo.

Meni se čini da se ti ovde mnogo više baviš drugima, nego sobom, možda bi trebala o tome da razmisliš.

P.s. Prognoza moja u toku dana će ispasti tačna, tako da sigurno neću preći 15, eto. :)
Koji fejk lik je ovaj Stop
Akkasha Come Back

Ma jooook, zar si zaboravio da smo ti i ja fejk? Izglasala većina. Zbog ovoga si me cimao da dolazim? Da se i nasmejem :lol:
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

A, sad kad sam (već) došla, ne da mi đavo mira... ZAŠTO si (opet!?) morao da otvaraš Pandorinu kutiju? Zašto? Hoćeš nešto nekome da dokažeš? Kome, Auzeru? Ajde evo...par puta sam dobila obaveštenje preko e-maila da ima novih postova. Da, ko nije znao, stvarno postoji ta opcija ali i to je "lutrija", forum je star, dobiju se notifikacije samo na temama na kojima smo pisali a nema obaveštenja ni za šta novo.
Tako sam nekoliko puta zatekla Stopa u užasnom stanju. Neke komune, vikend dobio valjda. Jako se promenio, pukao načisto. Iznad sam toga da se radujem bilo čijoj nesreći, tako neću ni njegovoj, to je za mene bio jednostavno rečeno: šok. Prvo- on i nije bio narkoman, hajde da kažemo da jeste jer bi on to voleo (kad se samo setim koliko nas je sve ovde uveravao da jeste), ali i da jeste, onaj "rekreativac" i to sa Bupom. Ja se čak ne sećam ni odakle njemu bup ni ko mu je prepisao to i zbog čega, jer lik nije uzimao ni heroin ni koks...i eto, otišao u kurac, pukao, odlepio...to je ono što se videlo iz njegovog pisanja, i to je obrisano.
Više od toga niti znam niti je dobro po mene da znam. To što sam napisala stajalo je javno.

I molim te, nemoj me više dovlačiti ovde. OK?
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Post Reply