Skidanje s Buprenorfina...moja prica

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Akkasha Come Back

Re: Skidanje s Buprenorfina...moja prica

Post by Akkasha Come Back »

U jbte, sve gospoda ovde, to se daje po 200$ dnevno, to se daje 5000€ za PRIVATNE klinike...vi za mene ni niste ni čak pravi narkomani.

Ovo se pretvorilo u fensi klub, kako neko reče.

Ali najebaćete, polako.

Nisam to rekla zato što želim da najebete, nego zato što sam se nagledala toga, lova vas LAKO IZVADI IZ PROBLEMA pa niste ni svesni u kojim ste zapravo govnima - ja sam odrobijala svoju zavisnost, neka misli ko šta hoće ali sam preživela i to pokušavam da vam objasnim,

samo onaj ko se sâm izbori, onaj koji zna da se zakucao od zid i da nema opciju nijednu osim skidanja ili overa (suicida) i da je pritom siromašan, odnosno srednji sloj, to je Real deal, svi ostali su za mene mamine maze. (I još se žaliti je tragikomično...)

Ja sebe ne mogu da zamislim da se nekome žalim i kukam sa 5000€ u džepu koje - jadna ja - moram dati privatnoj klinici (drugi put? Treći? 🤔 A kad će konačno biti poslednji put? Pa kad nestane para. Ništa vi niste skapirali, ništa...)

OK, ono...srećno svima.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Post Reply