Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Dajana9 wrote: ↑Thu Feb 23, 2023 4:13 pm Ja imam svaki razlog da budem srećna sada - a nisam.
Ne znam što. Povukla sam sad 1mg bupa na nos eto tako i cimala drugaricu za spid sutra.
Dajana, nemoj sad da popizdiš ali mislim da je Aca u pravu - tebi je samo dosadno.
I sama si napisala da imaš "svaki razlog da budeš srećna sada", a nisi, nisi jer si ipak mlada (28 jesu neke "zrelije godine" ali mlada si) a nemaš kako bih sročila, nemaš kao ni ja ni većina nas nikoga i ništa odgovarajuće što bi popunilo taj deo našeg života pa nam je dosadno sa "običnim i normalnim" ljudima - ovo smo već svi apsolvirali,.ne znam zašto ponavljam...
Dosada je nešto što je izuzetno podcenjen pojam i može odvesti i u suicid a kamoli u narkomaniju.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
P.S. još nešto sam htela...i ja sam "naručila" ili "rezervisala" kutiju Rivotrila za sutra oko 10- 11h da probam jer sam čitala da 20 tableta može da stvori euforiju, pa da probam.
Znači, u pitanju je hir i to hir iz dosade iako sebe zavaravam da mi "Ksalol" više ne pomaže... možda mi i ne pomaže, ali u tom slučaju bih trebalo da odem kod doktora a ne da isprobavam na svoju ruku.
Nikako da dođem do poente: to je dosada a ne stvarni problem, jer da nam stvarno toliko treba, ne bismo to naručivale za sutra, u pravoj zavisnosti "sutra" ne postoji, postoji samo SAD I ODMAH I PO SVAKU CENU!
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."