Što više čitam, sve više smatram da su narkomani u pravu.
Nije to nikakvo "samozavaravanje" nego upravo suprotno, bedni pokušaj biti kao većina, kao "masa", stado belih ovaca...
Šta rade svi ti vajni- bajni psihoterapeuti, klinike, komune itd, ZARAĐUJU, eto to rade.
Što sam duže čista sve više sam sigurna u ono što sam na početku uzimanja pričala, a što se deklariše pod "samozavaravanje" i slične pojmove, odnosno, WE ALL GONNA DIE i treba da se legalizuje sve i neka svako živi i radi šta hoće i a u pičku materinu
Jer, ljudi, gledam ovih poslednjih godina sve više i više država legalizuje marihuanu, pa se zamislih oko toga, devojka jedna koja je bila sa mnom u zatvoru je bila 3 godine za dilovanje trave. A još malo pa će u celom svetu vutra biti legalna. Pa vi razmislite.
Lov na veštice. Heroin je spaljivanje veštica i ne kažem da nije štetan ali je sve ovo nekako...ne znam... osećam da osoba prosto ne može da se izleči, to je ustvari nemoguće, zatvor, doktori, komune, pritisak roditelja, zatvaranje na psihijatriju i da ne nabrajam dalje nas samo umori.
E sad, ako je umor i "svega mi je dosta!" lek, onda je izlečivo.
Ko me razumeo, razumeo.