Pozdrav svima koji dolaze i čitaju i pišu na forum!
Kako su društvene mreže preuzele primat u online komunikaciji, forum više nije aktuelan kao što je bio ranije. Međutim, kako su godinama ljudi ovdje pisali, nakupilo se dosta iskustava i materijala, pa je nekako šteta da se to ne koristi...
Ne znam koliko vas zna, ali ja sam 14 godina radila u terapijskoj zajednici i po struci sam socijalna radnica i magistar socijalne pedagogije, u edukaciji za psihoterapeuta. Razmišljala sam da u narednom periodu, jednom sedmično napišem neki stručni tekst o ovisnosti i oporavku. Možda nekome bude korisno.
Otvaraću nove teme za svaki post, pa možete komentarisati i dijeli iskustva.
A ovdje možete pisati o kojim temama biste voljeli više pročitati.
Da vidim hoće li vam biti korisno
Stručni tekstovi
Re: Stručni tekstovi
Samo Napred!!!
Fate whispered to the warrior,
you cannot withstand the storm
and the warrior whispered back,
I AM THE STORM!!!
you cannot withstand the storm
and the warrior whispered back,
I AM THE STORM!!!
-
Re: Stručni tekstovi
O Emocionalnoj inteligenciji.
Vidim da tu žešće padamo. Naletela sam na neki članak i od 7 stavki koje pokazuju nisku EQ, ja imam 6.
I to je bila samo potvrda onoga što već znam. Emocionalna inteligencija je na donjem pragu. Nikad nisam "sazrela" ili šta već...
I to je zajedničko svima nama, koliko god neki negirali.
Vidim da tu žešće padamo. Naletela sam na neki članak i od 7 stavki koje pokazuju nisku EQ, ja imam 6.
I to je bila samo potvrda onoga što već znam. Emocionalna inteligencija je na donjem pragu. Nikad nisam "sazrela" ili šta već...
I to je zajedničko svima nama, koliko god neki negirali.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."