...ma zato sam i dosla tu na forum..
Kontala sam da cu tu moci reci ono znas bas sve...sve iz sebe...da cu razmijenit misljenja s ljudima koji su mozda prije mene prosli neke stvari pai čuti koju riječ o tome...I mislila sam dugo dal' uopće išta da pišem...pa se eto odlučila u jednom trenutku...reko 'haj šta ima veze...i eto evo me tu...
Ma nisam ja mislila da će ovaj moj početak počinjanja novog života biti tako lak ali stari nisam znala ni da ću biti ovako sama.Mislila sam stvarno da će neki ljudi ostati tu,ono-da to može funkciomirati (ta prijateljstva i to)...no "štanga"...Ne ide to tako izgleda...i možda nekome to i nije neki problem...kao ostati sam i usamljen...ali eto mene to malo "izulo iz cipela"...
Al sve mi se čini,čitajući ove priče a i kad pogledam malo dublje oko sebe da je tako i bolje...
I nema tu više diskutiranja...Neću više zamarat ni sebe a ni druge...NEĆU!!!
Dobro ti reče Omar...mama,tata,sestra-to su pravi prijatelji...
Moja mater apsolutno ne priča samnom,ma neće ni da čuje za mene...jer ja sam ja idiot prije 1,5god. otišla živjet s jednim momkom...Kao ljubav i to...No to je bilo samo drogiranje...i veza i to društvo i sve... Jebi ga...
I onad se Lesi (ja) vratio kući...Jebi ga,razbolila se,podstanarstvo i život skup za jednu plaću...i evo me sad tu gdje jesam..Opet kod kuće...gradim taj novi početak...
I reci mi jel ovaj "proces" ovako ide...ono polako ti dolazi iz guzice u glavu...i to kad se bas ono dobro sj....
Ma da mi je neko reko da ću na na nekom forumu pisati ove svoje konfuzije-ne bih vjerovala...
Hvala puno na svakoj lijepoj riječi Omare...
A kad smo već kod tog ne trebaju meni riječi u stilu "biće dobro i taj stil..ja znam da najviše ovisi o meni samoj...
no treba mi neko s kim mogu ovo da podijelim...pa makar to bio i "virtualni frend"...
Dinela idem sutra u kino...vjeruj nakon dugo vremena...
A ironije je bila da sam jutro onako popila kaficu u svom dvorištu...i gledam procvjetale narcise i govorim sebi "jebo te gle' mene primjećujem te narcise".Zarazliku od prije,što tako reći nisam primjećivala ni boje ni mirise a kamo li narcise neke...
Veliki pozdrav ljudi vam šaljem...