SARAJEVO, 2024 UPDATE: PRVI KORAK I KAKO DALJE?

Ovdje možete saznati više informacija o programu AN i pronaći podršku ukoliko ste još uvijek ovisni i tražite pravi način uspostavljanja i održavanja apstinencije.

Moderator: sanela

Post Reply
maxadria
Posts: 1
Joined: Sun Mar 17, 2024 12:31 pm

SARAJEVO, 2024 UPDATE: PRVI KORAK I KAKO DALJE?

Post by maxadria »

Pozdrav svima, dugo sam pratio ovaj furum, u više priča se pronašao i suosječao sa pojedincima, i evo na kraju novog (starog) kolacica...

da budem pozitivan, reći ću da je ovo dan1.
Nažalost ni kroz info koje su na forumu, kao i ne netu, nisam siguran kako dalje u smislu kome se javiti, da me prvo procjeni a onda upti dalje - ko se dokazao i dobar stručnjak, ali i ok covjek. uglavnom imam puno pitanja, za sada mi je namjera naci nekog psihologas/psihijatra - ali da je vec radio sa nama, da nas razumije..

mogu li zamoliti da mi neko bude zvijezda vodilja, pa da me uputi.
ko god da odgovori, mislim da će mu se primiti kao da je postio cijeli ramanan :)

hvala
User avatar
sanela
Posts: 4005
Joined: Mon Apr 11, 2005 11:01 am
Location: Sarajevo

Re: SARAJEVO, 2024 UPDATE: PRVI KORAK I KAKO DALJE?

Post by sanela »

Pozdrav, da provjerim kako ide? Dokle si došao od 1. dana?

Vidim da si iz Sarajeva, ako je po naslovu suditi. Puno ima poruka/spama koji se nalazi na odobravanju, pa ne stižem da odobravam poruke na forumu na vrijeme.

Obično je prvi korak da odeš u Zavod za bolesti ovisnosti u Nahorevo. E, ako želiš malo detaljnije informacije, možda da napišeš par rečenica o sebi i svom putu u svijet ovisnosti i trenutnoj situaciji. I ja sam iz SA, kao što vidiš, pa ti mogu dati više informacija...

Kakogod, sretno i korak po korak...
Post Reply