sanela wrote: ↑Sun Mar 11, 2012 6:56 pm
yasujirozu wrote:nedostaju mi toto, check i vršački vojvoda putnik - kvalitetni sagovornici koji su našu malu narko zajednicu iluminirali tastaturnom britkošću prožetom kapitalnim mislima.. :bzvz:
e da, i ramona i katarina, one su uber-ql (i imale su uber-ql, na žalost presahli, forum), pogotovu mediči - ta gospojina je krdo makovih supstrata prokrijumčarila via anadolije, sve misleć na tuđu potrebu a zaobilazeć sopstvenu sigurnost, miropomazana bila..
otpozdravljam, gajeć treperavu nadu kak je i dalje uzorna mati, uz skladbu škrbavih purgera koji će upriličit ovaj svečani momenat:
Pa bogami si i ti dugo s nama kad se sjećaš Ramone i Katarine, koja se, inače, sada ozbiljno bavi zaštitom pasa. A ovdje je prošlo puno likova... jedan od meni dražih, kojih se trenutno mogu sjetiti, je bio Paleface... često smo ratovali dok je bio tu... nešto ala vudd.
Ramona i ja smo ovde dopizdele svima...
Evo ovako to beše: Paleface ( inače SAD, zaboravih tačno gde) je napravio forum, tada je bilo dostupno i besplatno na
www.myfreeforum.org (to odavno ne postoji) i neko vreme smo blejali tamo.
On je bio od svih nas najstabilniji, koliko se sećam nije se nešto "ozbiljno" ni drogirao a zarađivao je ekstra i radio samo vikendom u šanku. I izgleda da je bio tamo popularan u smislu jurile ga žene hehee...
Mi smo svi mislili da će se Ramona udati za njega ali ništa od toga i jednog dana je jednostavno nestao a nikoga nije ovlastio da vodi forum tako da smo takoreći ostali tamo "zaključani". Onda je Ramona shvatila da forum nije teško napraviti, pa je napravila i svi smo bili moderatori, za svaki slučaj
Bila je jedna Pandora iz NS, ne sećam se da li je prvo bila ovde ili je "direktno" došla tamo (preko Katarine ali ne ove nego Avejić Katarine "Mojih 26 godina narkomanije, vaš celi život"- sećaš li se? Ta Katarina je bila čudna, kako prema kome, s'obzirom da je bila diler uglavnom je bila ok i ljubazna prema "punom džepu"- ali neću da ogovaram) i ta Pandora je bila kuma Ramoni koja se ipak udala, ako možeš da veruješ...za nekog lika iz Zagreba.
Bili smo dugo u kontaktu, ja nisam otišla na svadbu jer sam tad bila na lečenju u Drajzerovoj, Ramona je ispizdela što nisam odložila to lečenje za bar 2 dana, nisam mogla, to se zakazivalo i čekalo pa kad te pozovu, pozovu, ako ne odeš tad moraš ponovo da prolaziš komisiju...
Ramona i Katarina su postale kao najbolje frendice, Pandora je bila kuma na svadbi a ja sam tu nešto izljubomorisala i bezveze sam se posvađala i otišla, forum je ugašen i eto svaki kontakt prekinut s'obzirom da smo tada svi menjali brojeve telefona skoro jednom sedmično.
Žao mi je što je Mark Renton RIP, ne znam šta je bilo sa onim likom što je radio na Sejšelima kao konobar, zna li ko?
Eh, što ti je život, Bože...sve kao da je juče bilo. Jesmo ti pravile probleme, Sanela, i sve je bilo nekako dinamičnije i ne znam koji izraz da upotrebim, nekako smo bili "življi" od one prošle "ekipe". Pa smo valjda zato i pravili probleme.
Ja sam se smirila. Samo sad kad sam ovu i još neke teme pročitala krenule su mi suze, ne mogu da verujem, eto...