Nystagmus

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
Nystaus
Posts: 7
Joined: Sun Dec 18, 2022 11:38 am

Nystagmus

Post by Nystaus »

Pre godinu i po dana sam počeo da jače konzumiram psihoaktivne supstance. Paralelno sa tim sam pio i za spavanje između 4 i 6 Bromazepana, ne znajući koliko su oni opasni. Koristio sam dosta kokaina ili ponekad speed i marihuanu standardno. Onda sam počeo da eksperimentisem dalje sa LSD-jem i Ecstazy-jem. Samo sam par puta probao pecurke, Ketamin I Pejotl kaktus. Tablete za spavanje sam uzimao oko godinu ipo dana, dok nisam primetio da imam gadne krize. Postepenim
smanjivanjem doze sam uspeo da ih se rešim,ali su ostale neke posledice sada oko godinu dana kasnije. Ono sto mi se dešava je da imam i dalje Nystagmus(brzo mrdanje očiju) i kada apsolutno ne konzumiram supstance. A primetio sam da mi se javlja kada pijem kafu, pusim(sto je jača cigareta to je tresenje očiju jače) i kada sam pod stresom i moram da se koncentrisem. Ne mogu da utvrdim od čega je to nastalo. Da li samo upotrebom Ecstazy-ja, ili njegovom kombinacijom sa LSD a jednom sam koristio i Ecstazy zajedno sa nikotinskih jakim jastucicima. Takođe mogu posumnjati i na Pejotl kaktuse. Uz tresenje imam i vrtoglavicu uz otežanu koncentraciju a tikovi koje sam imao slabije pre, sada su se pojačali u povremenim naletima. Sada sam prekinuo skroz sa konzumacijom, osim ponekad marihuana. I to samo vikendom i eventualno jedan radni dan. Da li neko ima ideju zašto mi se Nystagmus počeo javljati i naravno kako da ga otklonim? Svaki komentar ili savet bi mi značio. I da eventualno neko nema slične pojave?
Post Reply