Ne znam sta se tacno desava

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
Pikslica
Posts: 1
Joined: Thu Apr 21, 2022 10:24 pm

Ne znam sta se tacno desava

Post by Pikslica »

Cao drugari.
Pokusacu da skratim pricu... konzumirala sam droge povremeno kroz zivot, svasta nesto probala ali uvek imala granicu i znala da stanem, medjutim poslednjih mesec dana sam uzela speed nebrojano puta i toliko mi to prija da nije normalno. Cak i kad dejstvo prodje ja sam i dalje jako srecna, gotovo euforicna. Kao da sam progledala i konacno spoznala sebe i svrhu svog zivota. Da napomenem to da sam godinama jako depresivna bila i da je ta depresivnost sada izbrisana.
Ne znam sta mi se desava i zasto ovoliko srece osecam. Bojim se da ne nastavim da uzimam i da ne odem u kurac. Cini mi se da gubim granicu. Ne znam kako da to sprecim kad mi je toliko lepo.
Stoos
Posts: 7
Joined: Thu Jul 22, 2021 8:41 pm

Re: Ne znam sta se tacno desava

Post by Stoos »

Ubrzo ce postati jako ruzno ako ne prestanes
Speed ce ti pojacati depresiju
Rijetke su droge od kojih se psihicki i fizicki tako brzo propada kao od speeda
coolio7
Posts: 22
Joined: Fri Mar 20, 2009 10:38 pm

Re: Ne znam sta se tacno desava

Post by coolio7 »

Dešava se da te puca euforija i fascinacija speedom, ali vrlo brzo ćeš skapirati da si sjebana mnogo više nego što si bila prije nego što si počela da uzimaš speed, a i naravno doći će taj momenat da će ti ipak nešto trebati kada počne speed da te pušta. Klasika.
morenna
Posts: 9
Joined: Sun May 22, 2022 8:31 am

Re: Ne znam sta se tacno desava

Post by morenna »

Pisala je u aprilu, tesko da ce procitati sada nase postove ali dobro...

Ako znas poznati savet da kad jedes i sa stola treba ustati kad ti je najsladje inace ces se prejesti i bice ti tesko i osecaces se lose, sta onda reci o ovome.

Naravno, ne treba ni probati bilo koju vrstu droge ali ti vec jesi i kod tebe je pitanje da se pribojavas a prelepo ti je, eto ti odgovor u samoj tvojoj recenici. Prosto ga batali dok jos ne osecas promene nakon prestanka koriscenja, potrebno je duze koriscenje da bi uvidela psihofizicke posledice ali su grozne, mislim da speed gore ostecuje mozak cak i od heroina.
Nystaus
Posts: 7
Joined: Sun Dec 18, 2022 11:38 am

Re: Ne znam sta se tacno desava

Post by Nystaus »

Iako je dosta vremena proslo ipak bih odgovorio ako slucajno neko pročita, posto je ovaj problem poprilično čest. Svi koji pate od lakših ili težih oblika depresije, pate od manjka seratonina i dopamina u mozgu. I usled ovog manjka javlja se osecaj nezadovoljstva i tuge. Uzimajući stimulanse, koriguju ovaj disbalans u mozgu i dobijaju taj osecaj, kako je lepo opisano da opet vrede da žive. Ali tako rizikuju da već poremećeni disbalans trajno unište i da se nikada ne vrati u ponovnu ravnotežu. Ono sto bih ja preporučio je biljka Kantarion. On je jedina biljka koja je dokazan da ima antidepresivno dejstvo, bez ikakvih štetnih posledica i stvaranja zavisnosti. Tako da bih svima preporučio ko ima problema sa depresijom i generalnim manjkom energije da bi Kantarion bio njihov pravi izbor. Umesto hemije, tj. tableta i posebno pre svih stimulansa i smrdljivog spida, koji niko ziv ne zna šta ide unutra. Amfetamini su mnogo veći problem postali od opijata, jer je jeftin i raste upotreba među mladima. I naravno sto više sporta i socijalizacije. Druženje i sport! Pozdrav svima.
User avatar
Makedonec
Posts: 48
Joined: Sun Oct 04, 2020 12:43 am
Location: Macedonia

Re: Ne znam sta se tacno desava

Post by Makedonec »

Potpisujem i potvrdjujem, ja ga korisitim i meni je pomoglo puno, treba neko vreme nedelju do dve da se oseti rezultat. Ja ga uzimam kako ulje, Kantarion i maslinovo ulje mix, po jedna mala zlica ujutru i jedna popodne.
Kod nas se prodaje u svaku apoteku, 50ml. je euro ipo. sto denara Makedonskih, oko 200 Srpskih dinara.
Na Engleski Kantarion se zove “St. John’s worth” pa ko želi nek izgugla.
Pozdrav
Fate whispered to the warrior,
you cannot withstand the storm
and the warrior whispered back,
I AM THE STORM!!!
Post Reply