Savjet

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Ausername
Posts: 185
Joined: Wed Jun 09, 2021 4:53 pm

Re: Savjet

Post by Ausername »

Tamara86 wrote: Thu Mar 24, 2022 3:50 pm Akkasa, izvini sto tek sad odgovaram. Ja sam napisala dosta puta, da iako mi je ovaj forum puno pomogao, sada udjem jako rijetko. Tako sam i radila. Msm, u glavi bi mi bilo, vristala, a cutala, panicni imam i nece proci brze nego sto mu treba da prodje :) Kad sam izbacila trittico, sve antidepresive, koliko/toliko sam mozak vratila u normalu(iako nikad jelte nece biti isti) Nemam pojma na onom drugom topicu o cemu se radi, ali drago mi je da si odgovorila na moj post nesto/ :) Kinez ne odgovara, starih ljudi sa foruma nema, a ja obecavam da cu ulaziti cesce.
Akkasha je otvorila temu nešto o radovima iz zatvora. Crteži su bili u pitanju.
Nije Pikaso ali nije ni loše, grafitnom olovkom rađeno, nekoliko radova.
Prvi je bio Fénix u tribalima. Jako lep crtež, i pisalo je slovima u tribalima "Fenix".
Ovo "F" (pošto je u tribalima) ličilo je na "P", pa je @licaninsasela počeo da se zeza da je "Penix" :lol:
To ne bi bilo ništa strašno da od muve nije nastao slon, licanin je pokrenuo sve loše a Stop je prevazišao sam sebe, to su takve uvrede pale na Akkashu da je na 4 strane bilo i Sanela je obrisala komplet temu.

Baš gluposti. Meni još uvek nije to jasno. Mislim, nije mi jasno otkud taj kolektivni napad na nju.

Zapravo i nije "kolektivni", od dva člana, Ličanin i Stop.
Vidim da si ok sa StopBupom i da će on poricati, ali eno na temi "Seks" još stoji (i upravo sam komentarisao) kako je upravo Stop napada i vređa. Od "bila je klošar" ali "Hvala Bogu ne poznajemo se".

Na mene su krenuli jer sam ok sa A. i proglasili me "klon nalog-om", da sam stvarno Sanela bi me banovala, toliko se nekog zla nakupilo među tom ekipom a ja sam zakačio jedan period sa njima.

Tebe ne znam ali upoznajemo se svi polako, hvala Bogu eto ima i novih.

Pozdrav i izvini ako je nejasno (i inače je nejasno).
User avatar
Tamara86
Posts: 275
Joined: Sun Oct 16, 2016 6:27 pm

Re: Savjet

Post by Tamara86 »

Zdravo, jeste mi nejasno, jer vise ne mogu pohvatati gdje se po kojoj temi pise, a i nisam takva osoba da lose nekom pisem, msm da forum postoji da bi svi mogli napisati sta zele, u skladu sa pravilima foruma. Akasa, kao sto rekoh, ja sam tu, mozda ne tako cesto, ali sam tu.
Post Reply