"Informativni razgovor"

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
StopBup

Re: "informativni razgovor"

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Tue Nov 02, 2021 7:04 am
Ni netreba da razumijes iz razloga sto si oko sebe bespotrebno podigla taj nevidljivi zid i mislis da si zasticena. Ne mislim ovdje nego tamo di jesi. Vise ce ti naskoditi nego sto ce ti pomoci. Sad jasnije? Otvori se prema ljudima i pocni sebe malo davati sebi dragim ljudima. I mislit pozitivno i ne bit tako ratoborna. To ljude odvlaci od tebe i baca te u samocu. Dva koraka naprijed tri nazad. Otprilike ti je to to. Jasnije sad vjerujem
Dobro si rekao ovo. Me mislim na nju, nego za sebe, jer sam se pronasao u postu. Zatvorio sam se, stalno nesto cekam, presabiram se...
Ne zivim u zadnje vreme nikako, fukcionisem kao robot, zivot mi je zadnjih oko mesec dana, samo posao, jelo i spavanje.
Ajd kao kurs sam neki upisao, a ni njim se ne bavim ozbiljnije, sve kao ima vremena.
Kad ne radim, umem sate i sate da stucam bez veze.
Ne da mi se prosto sada da se trgnem, a mogao bih i pored posla, racunam kao kad zavrsim sezonu. Ma, cekam Godoa, jasno mi je...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup

Post by StopBup »

Odsutan sam dosta u kuci, i ako sam fizicki prisutan. Slabo sudelujem u prici, aktuelnim temama i tokovima u kuci. Moji, majka pre svega se trudi da me "ukljuci", a meni to cak i zasmeta. Ne volim ni sto sam "odsutan", a zasmeta mi i kad me pozovu da se ukljucim...
Nikakav sam zadnjih dana, jesam kao nesto bolje zadnjih 2-3 dana, ali opet sam sav u nekom "svom svetu"...
xxxana

Post by xxxana »

xxxana wrote: Mon Nov 01, 2021 11:40 pm
licaninsasela wrote: Mon Nov 01, 2021 11:18 pm

Bogami neznam. Nema veze. Zaboravi. Mislio sam ti nesto predloziti no nema potrebe vidim.
Dobro, sta? Zaboravi, ali mislio sam…. Evo, ne razumem ovakva spajanja
Ni netreba da razumijes iz razloga sto si oko sebe bespotrebno podigla taj nevidljivi zid i mislis da si zasticena. Ne mislim ovdje nego tamo di jesi. Vise ce ti naskoditi nego sto ce ti pomoci. Sad jasnije? Otvori se prema ljudima i pocni sebe malo davati sebi dragim ljudima. I mislit pozitivno i ne bit tako ratoborna. To ljude odvlaci od tebe i baca te u samocu. Dva koraka naprijed tri nazad. Otprilike ti je to to. Jasnije sad vjerujem
Trebalo mi je vremena da ti odgovorim na ovo
Ne mislim da sam zasticena zidom i tesko ga je razbiti i za to apsolutno krivim svoje roditelje sta god mi vi sada rekli, a vec na nekoliko razlicitih ljudi sam tu naletela i dalje ih krivim, nista
Sa svim onim sto sam trebala puno ranije, sada se susrecem
Onda, to da sam ratoborna sam shvatila upravo ovde, a sta brani m i sto sam takva ne znam
Samoca mi odgovara i ne osecam se usamljeno, ponekad mi fali da imam sta sa kim podeliti, ali tesko je to naci, u stalnom grcu sam i foliram se, valjda sam frustrirana, nije do uspostaviti, vec odrzati
Pokusala sam liko, veliki mi je teret
Yasu, nemam sna i procitala sam sinoc sta si napisao, .ebi se
StopBup

Post by StopBup »

Moram sto pre nesto preduzeti, jer sa ovakvom glavom, kakva mi je zadnjih dana, necu nigde stici.
Danas su bili kod mene rodjak i prijatelj, a ja prisutan fizicki, ali glavom odsutan. Obicno sam komunikativan, mogu da pricam o svacemu, raznim temama, a evo danas kad su mi bili gosti, osecao sam se kao nesposoban, retardiran jeb'o te. Bio sam tu, a u neku pricu nisam mogao da se ukljucim. Volim te ljude, njihovo drustvo, a danas sam jedva cekao da odu, i da se ja izolujem u svoju sobu.
Ne valja...
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Tue Nov 02, 2021 7:37 pm Moram sto pre nesto preduzeti, jer sa ovakvom glavom, kakva mi je zadnjih dana, necu nigde stici.
Danas su bili kod mene rodjak i prijatelj, a ja prisutan fizicki, ali glavom odsutan. Obicno sam komunikativan, mogu da pricam o svacemu, raznim temama, a evo danas kad su mi bili gosti, osecao sam se kao nesposoban, retardiran jeb'o te. Bio sam tu, a u neku pricu nisam mogao da se ukljucim. Volim te ljude, njihovo drustvo, a danas sam jedva cekao da odu, i da se ja izolujem u svoju sobu.
Ne valja...
Pravis problem oko jednog dana? Ne preteruj
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Tue Nov 02, 2021 2:54 pm
xxxana wrote: Mon Nov 01, 2021 11:40 pm
Dobro, sta? Zaboravi, ali mislio sam…. Evo, ne razumem ovakva spajanja
Ne mislim da sam zasticena zidom i tesko ga je razbiti i za to apsolutno krivim svoje roditelje sta god mi vi sada rekli, a vec na nekoliko razlicitih ljudi sam tu naletela i dalje ih krivim, nista
Onda, to da sam ratoborna sam shvatila upravo ovde, a sta brani m i sto sam takva ne znam
Samoca mi odgovara i ne osecam se usamljeno, ponekad mi fali da imam sta sa kim podeliti, ali tesko je to naci, u stalnom grcu sam i foliram se, valjda sam frustrirana, nije do uspostaviti, vec odrzati
Ako ti je veliki teret onda nastavi ziviti tako kako zivis i prihvati sudbinu takvu kakva je. Mislim sta drugo da ti kazem kad sama nemas volje u sebi za zivotom. Onda je to to. Poso, kuca, pas, soba. Pa dok ide dok opet neodes na terapiju s koje te onda vise nece dragi bog skinuti. Ja bi sve probo drukcije pa kako bude. Gore izgleda ne moze. Ti znas najbolje jel mozes nesto ili ne. Nije da ti solim pamet al nije i nece tako izaci na dobro jer si u kolotecini di se nista ne desava i nista te se ne tice. Odnosno.puno toga se desava sto bi te se trebalo ticati al zatvaras oci i bjezis od zivota. Eto toliko od mene. Znas ti sve to pa je pomalo i glupo ponavljati sve ovo. Svakako ti zelim srecu mada je ona daleko. Ovo je napisano ko da citas horoskop iz dnevnih novina.
xxxana

Post by xxxana »

licaninsasela wrote: Tue Nov 02, 2021 11:41 pm
xxxana wrote: Tue Nov 02, 2021 2:54 pm
Ako ti je veliki teret onda nastavi ziviti tako kako zivis i prihvati sudbinu takvu kakva je. Mislim sta drugo da ti kazem kad sama nemas volje u sebi za zivotom. Onda je to to. Poso, kuca, pas, soba. Pa dok ide dok opet neodes na terapiju s koje te onda vise nece dragi bog skinuti. Ja bi sve probo drukcije pa kako bude. Gore izgleda ne moze. Ti znas najbolje jel mozes nesto ili ne. Nije da ti solim pamet al nije i nece tako izaci na dobro jer si u kolotecini di se nista ne desava i nista te se ne tice. Odnosno.puno toga se desava sto bi te se trebalo ticati al zatvaras oci i bjezis od zivota. Eto toliko od mene. Znas ti sve to pa je pomalo i glupo ponavljati sve ovo. Svakako ti zelim srecu mada je ona daleko. Ovo je napisano ko da citas horoskop iz dnevnih novina.
Na terapiji biti necu, nikakvoj, tacka
Ja samu sebe razumem najbolje
Nisam rekla da se nista ne desava, desava se, a ti sve vadis iz konteksta i najbolje je da odustanem, ali od pisanja, jer svi samo se…. i to toliko da se covek oseti debilom, dok prezentujete olako stvari
Ne citam novine, ne citam horoskop, ne verujem u horoskop, sve si omasio
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Tue Nov 02, 2021 9:50 pm
Nije jedan, ima vec cela sedmica da u down-u nekom...
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Wed Nov 03, 2021 12:50 am
7 dana? Evo ti ga licanin, cupaj se na 8-mom, da se ne pretvori u sudbinu, aj aj
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Wed Nov 03, 2021 1:38 am
StopBup wrote: Wed Nov 03, 2021 12:50 am
7 dana? Evo ti ga licanin, cupaj se na 8-mom, da se ne pretvori u sudbinu, aj aj
De ti mala smiri zivce. Sta to imam ja s stopom ili tobom. Okanite me se i ti i on.
Locked