Ubij me ne znam tacno koji je tada bio, ali znam za obojicu. Moguce Mladen Tomic, bas je onako jak tech-house pustao... Izuo sto se kaze.

Moderator: sanela
Ubij me ne znam tacno koji je tada bio, ali znam za obojicu. Moguce Mladen Tomic, bas je onako jak tech-house pustao... Izuo sto se kaze.
Ako je radio gej partije u NS, onda znam ko je.StopBup wrote: ↑Tue Sep 07, 2021 2:15 pm Ma lokalci cesto budu najbolji.Ja sam se druzio ovde sa jednim dj-em dosta, necu da kazem kojim, a masa ga obozava, po Srbiji, BiH, C.G., uvek odlicno pusta, a pustao je i na Exit-u na manjim stejdzevima i na jos jednom poznatom festivalu kod nas.
Od zenskih, volim Leu Dobricic.
P.s. I da, jeste provalili sto svi dj-evi puse pljuge, skoro bez izuzetka.![]()
U našem svetu retko ko ima auto. Oni koji imaju nisu heroinski zavisnici, već zavisnici od svega i svačega.StopBup wrote: ↑Tue Sep 07, 2021 7:18 pm Haha, nije radio nikakve gej partije, prosto mi je glupo da kazem ko je.
Tesko da mene ovde moze neko prepoznati, jos kao sto je rekao Yasujirozu:"Periferan je ovo forum."U ostalom, ne krijem se ni od koga, niti sam, ikome ista kriv, mada mislim da sam dovoljno oprezno pisao da sacuvam svoj identitet, ko ce ga znati.
![]()