Akasa, razumem skroz.. Nisam mislila nista loseAkkasha Come Back wrote: ↑Sun Jul 04, 2021 10:53 pm Slučajno sam došla. Barem nisam pala u zaborav.
Xxxana je u pravu, bilo da misli da "nisam normalna" ili da misli da nisam "čista" zbog terapije koju imam u oba slučaja je u pravu.
Opušteno za mene, ja da hoću da "budem čista", ja bih bila. Nego ne mogu. Život mi nema smisla pa ga skraćujem tako što "ubrzavam vreme" lekovima.
Na "Xanaxu" sat vremena prođe kao 5 minuta.
Osim što se bavim smislom života, ništa novo. Napadi panike, u skorije vreme nesanica, mada manje nego zimi.
Išla sam na gradski bazen jednom, crkla sam i neću skoro.
Nisam ja više u tim godinama kad se mogu, vucarat' kojekuda, što kaže jedna moja frendica. Gradski prevoz, čekanje, stajanje (xxxana i to u masi), pa pešačenje do bazena, skočim nekoliko puta i posle 3 dana ležim u krevetu, ne mogu da se oporavim od jednodnevne avanture.
Prvi put kad mi se tako nešto desilo prvo sam mislila da nisam jela dovoljno. Drugi put sam mislila da nisam spavala dovoljno. Tek posle ukapiram da sam jednostavno matora.
Ne znam da li da se smejem ili da plačem, a kad god sam u nedoumici šta od toga, izaberem da se smejem, ko ga šiša...jednom se živi, jednom se umire, prosto je tako.
Nije me zvao Auser, stvarno sam slučajno svratila baš sad. Nedeljom nikako ne mogu da zaspim.
To je to od mene, pozdrav svima!
Meni je drago sto si tu