Raja ne da našu kaficu!!!!!
Moderator: sanela
Sala mala, nisam imala izbora nek da ga ostavim ali bice on brzo uz mene. Sto se tice foruma, da bicu cesce sa vama. Ovo je moja druga kuca. Moj muz je jedno predivno stvorenje i pola godine se dopisujemo...Jednostvano kad smo se sreli i proveli vrijeme zajedno vidjeli smo da je to sto zelimo a tj. da provedemo ostatak zivota zajedno. On je mog sina prihvatio ko da je njegov sto mi je jako drago, jer inace ne bi ni bila sa njim da je drugacije. Sto se tice ovisnosti i gudre, hvala bogu nikad nit je probao nit je imao zelju. Moj zivot zna od do i povukao je cizu...tako da me u potpunosti razumije i ne nabija na nos ono sto sam bila i sta sam radila. Prihvatio me je za bivsu ovisnicu i sve ostalo sto ide uz to. Zivot je dobar i nadam se da ostane ko sto je sada. Puno sam vas pozelila sve redom, a Sanelica....ne da je divno stvorenje vec jednom majka radja osobe poput nje. Bilo mi je zadovoljstvo biti u njenom drustvu. Cmokic lutkice
Onima kojima se nisam javila dok sam bila u Sarajevu, se izvinjavam. Ipak brak i hodanje neidu usporedo.
Onima kojima se nisam javila dok sam bila u Sarajevu, se izvinjavam. Ipak brak i hodanje neidu usporedo.
- katarinadimedici
Evo i meneeeee, došla svojoj kućici!!!
Sve je to lijepo, putovati, raditi, upoznavati ljude, ali onda treba doći na svoje ostrvo, ispružiti se i malo odmoriti! E, pa ja se ovih nekoliko dana odmarala i od sutra, opet za poslom...
Nego, vidim svašta ste pisali ovih dana. Izvinjavam se kome nisam odgovorila na pm, jer nisam imala baš puno vremena. Ispraviću to.
Vidim vi ste svi manje više OK. Ima i novih ljudi, što mi je drago. Zapravo, nije mi drago kad pročitam šta su sve prošli i da su morali doći ovdje, ali mi je dragošto su došli jer će ovdje možda dobiti inspiraciju da krenu ka liječenju. Dolazak ovdje je prvi mali korak ka promjeni.
Draga Vodolija, hvala na pohvalama, malo mi je nezgodno
I meni je drago što smo se upoznale, jer si ti jedna veoma draga i hrabra osoba i zaslužuješ sreću najviše na svijetu. A ti se boriš svaki dan i da je dobiješ. Samo naprijed, na pravom si putu i ti to znaš. Puuuuno te pozdravljam i radujem se tvojoj sreći 
Nisam još stigla pročitati šta ste sve pisali, ali vas sve pozdravljam!
Katarina, javi kako je bilo na emisiji? Kako ti se činila? Jesi li uspjela naći ko bi išao s tobom? Luno, vidim da si dobro, samo napijed! Samo polako, korak po korak... puno sreće ti želim.
Čuvajte se
Sanela
Sve je to lijepo, putovati, raditi, upoznavati ljude, ali onda treba doći na svoje ostrvo, ispružiti se i malo odmoriti! E, pa ja se ovih nekoliko dana odmarala i od sutra, opet za poslom...
Nego, vidim svašta ste pisali ovih dana. Izvinjavam se kome nisam odgovorila na pm, jer nisam imala baš puno vremena. Ispraviću to.
Vidim vi ste svi manje više OK. Ima i novih ljudi, što mi je drago. Zapravo, nije mi drago kad pročitam šta su sve prošli i da su morali doći ovdje, ali mi je dragošto su došli jer će ovdje možda dobiti inspiraciju da krenu ka liječenju. Dolazak ovdje je prvi mali korak ka promjeni.
Draga Vodolija, hvala na pohvalama, malo mi je nezgodno

Nisam još stigla pročitati šta ste sve pisali, ali vas sve pozdravljam!
Katarina, javi kako je bilo na emisiji? Kako ti se činila? Jesi li uspjela naći ko bi išao s tobom? Luno, vidim da si dobro, samo napijed! Samo polako, korak po korak... puno sreće ti želim.
Čuvajte se

Sanela