Raja ne da našu kaficu!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
zvrky

Post by zvrky »

DRACULA SRECAN TI RODJENDAN I SVE NAJLEPSE ZELI TI ZVRKY
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Vodolija

Post by Vodolija »

Sala mala, nisam imala izbora nek da ga ostavim ali bice on brzo uz mene. Sto se tice foruma, da bicu cesce sa vama. Ovo je moja druga kuca. Moj muz je jedno predivno stvorenje i pola godine se dopisujemo...Jednostvano kad smo se sreli i proveli vrijeme zajedno vidjeli smo da je to sto zelimo a tj. da provedemo ostatak zivota zajedno. On je mog sina prihvatio ko da je njegov sto mi je jako drago, jer inace ne bi ni bila sa njim da je drugacije. Sto se tice ovisnosti i gudre, hvala bogu nikad nit je probao nit je imao zelju. Moj zivot zna od do i povukao je cizu...tako da me u potpunosti razumije i ne nabija na nos ono sto sam bila i sta sam radila. Prihvatio me je za bivsu ovisnicu i sve ostalo sto ide uz to. Zivot je dobar i nadam se da ostane ko sto je sada. Puno sam vas pozelila sve redom, a Sanelica....ne da je divno stvorenje vec jednom majka radja osobe poput nje. Bilo mi je zadovoljstvo biti u njenom drustvu. Cmokic lutkice

Onima kojima se nisam javila dok sam bila u Sarajevu, se izvinjavam. Ipak brak i hodanje neidu usporedo.
zvrky

Post by zvrky »

E vodo da znas da mi je bas drago zbog tebe!!!!!!!!!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Vodolija

Post by Vodolija »

Hvala Zvrky, i ja ti zelim da se i ti sto prije usrecis ovako kao ja...jer ja se stvarno nemogu pozaliti....e sad jeli to tako sve divno krasno lijepo zato sto je pocetak ili sta, ali znam da sam sad srecna. Hvala vam svima na lejepim zeljama!!!
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

Život je čudo, a ti Vodolijo potvrđuješ tu priču. Seti se samo pod kojim si nickom došla ovde, pa u kojem strahu si bila kada si pošla u Sarajevo...Na kraju teško zaslužena sreća! To ti je kosmička pravda i svi smo uz tebe svim srcem...mora uspeti! Poljubi sina!
sanela

Post by sanela »

Evo i meneeeee, došla svojoj kućici!!!
Sve je to lijepo, putovati, raditi, upoznavati ljude, ali onda treba doći na svoje ostrvo, ispružiti se i malo odmoriti! E, pa ja se ovih nekoliko dana odmarala i od sutra, opet za poslom...

Nego, vidim svašta ste pisali ovih dana. Izvinjavam se kome nisam odgovorila na pm, jer nisam imala baš puno vremena. Ispraviću to.

Vidim vi ste svi manje više OK. Ima i novih ljudi, što mi je drago. Zapravo, nije mi drago kad pročitam šta su sve prošli i da su morali doći ovdje, ali mi je dragošto su došli jer će ovdje možda dobiti inspiraciju da krenu ka liječenju. Dolazak ovdje je prvi mali korak ka promjeni.

Draga Vodolija, hvala na pohvalama, malo mi je nezgodno :oops: I meni je drago što smo se upoznale, jer si ti jedna veoma draga i hrabra osoba i zaslužuješ sreću najviše na svijetu. A ti se boriš svaki dan i da je dobiješ. Samo naprijed, na pravom si putu i ti to znaš. Puuuuno te pozdravljam i radujem se tvojoj sreći :)

Nisam još stigla pročitati šta ste sve pisali, ali vas sve pozdravljam!

Katarina, javi kako je bilo na emisiji? Kako ti se činila? Jesi li uspjela naći ko bi išao s tobom? Luno, vidim da si dobro, samo napijed! Samo polako, korak po korak... puno sreće ti želim.

Čuvajte se :)

Sanela
Spirit

Post by Spirit »

OOOOOOOOO Sanela, dobro dosla, nadam se da je putovanje bilo lepo i korisno.

Na zalost dok mace nije bilo misi se nakotili, napravili djubre, a bogami poceli i da jedu ukucane.
Daj tu carobnu metlu sto pre.
dinela

Post by dinela »

Hahahah
Kako to divno teta Spirit napise, pravo slikovite. Ja vec vidjela poljski wc.... Heheheeeeee

Sanela dobrodosla, bilo je i vrijeme. :D
sanela

Post by sanela »

Evo, čitam i čitam... a metlicu ću morati upotrijebiti... hehehe

Hvala na dobrodošlici, mogu vam reći da ste mi falili.

Pozdrav, odoh dalje da čitam.

Sanela
Spirit

Post by Spirit »

:lol: :lol:

Gubitak vremena. Nista pametno nemas procitati, sem ako nisi resila da naucis latinski

:lol: :lol:
Locked